Allah herkese böyle bir aşk nasip etsin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah tamamına erdirsin canım ve cok cok mutlu ol insallah.bende nisanlımı ilk ruyamda gormustum onu tanımadan once.arkadaslarımız tanıstırdı bızı ilk gorusmemızde soylemıstım ona asıldıgımı zannetmıs:)) sonradan ciddi oldugumu anlamıs 4 senedir birlıkteyız allah butun sevenlerı kavusturur insallah.Hala dalga gecer beni baglamak ıcın soyle yaptı fln dıe arkadaslarının yannda:)

hikayeniz cok guzel :) duygulandim gerçekten... içiniz cok temizmis... ne guzel Rabbim size ruyanizda gostermis sevdiginizi...
Allah tamamina erdirsin insaAllah

ne güzel rabbinin sevdiği kulmuşsun ki rabbinde sana bu hediyeyi vermiş.... kısmet oldumu zaten ağız dil bağlanırmış... bence nişanlının kıymetini bil..sevginiz daim olsun... ve sana bu hediyeyi veren rabbine şükür etmeyi unutma.... allah herkese gönlünün istediğini hayırla versin nasip eylesin...

yani öyle birsey demissin ki, hayirli olsun dememek icten degil
Allah nazardan saklasin canim, insallah bu mutlulugun ebediyyen sürer
darisi bekarlarin basina

allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. inş.benim mutluluğum da ömür boyunca sürer:)

mutluluklar dilerim rabbim ellerinizi ayırmasın gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah...

ben ağlayarak okudum yazını, kalbin de temizmiş ki Allah malum etmiş sana. hayırlısıyla darısı tüm bekarlara..

Allah mesut etsin canım ne kadar güzel.Rabbim herkese böyle sevgiler nasip etsin inş.Hiç aranız bozulmasın.NAZAR DEĞMESİN...

hayırlı olsun cnmmm allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…