Ölü taklidi yapalım bence
aynen. yoksa görünen tablo feci..Bir kere daha şükrediyorum ki Laiklik var ülkemizde.
Yoksa ne ahlak polislerimiz ne recmlerimiz eksik olurdu.
Bir kere daha şükrediyorum ki Laiklik var ülkemizde.
Yoksa ne ahlak polislerimiz ne recmlerimiz eksik olurdu.
birinin bunusöylemiş olması ayrı ayıp.senin ağzına alman ayrı birc ayıp....ben belki namaz kılmadığım için cehennemde olacam en azından senin gibi allah cc alay ettiğim için deil........utan bence
Bn bınları biliyorum bi müslüman olarakda her dinin kitabını okumuşumdur deiştirilen dinler bahsettikleriniz bunu kasttetmiyorum aHayır Allah yalnızca Müslümanların ilahına verilen isim.Budistler,Hristiyanlar,Museviler,Hindular hep başka başka ilahlara inanıyorlar.En basitinden Hristiyanların Tanrısı eril,Müslümanlarınki cinsiyetsiz,Musevilerin ilahının cennet vaadi yok,Müslümanların ilahının var.Ve bu ilahların herbirinin ayrı ayrı isimleri var.Bence inanan bir Müslüman olarak bunları araştırıp öğrenmeniz gerekirdi.
aynen. yoksa görünen tablo feci..
Kadın olduğumuzu bile unuturduk....
konu nerelere geldi şuan yorum yaptığıma bile pişmanım....yazık size
Bu horgörülü ortamdan hepimiz payımızı alırdık
Tablo gözümün önüne geldi de birden.
__BADE__;35532965[COLOR="#FF0000" .!.:]Musevi olsaydın Muhammedi inkar edecektin demek nedir ya ?[/COLOR]
Bir şeye inanmak diğer hepsini inkar etmek demek değildir. Sadece kendine en yakın bulduğuna inanırsın veya inanmazsın
Herkes bir şeylerle kıyaslamış verilen cezayı
Ama az bile!
İnsanların fikirlerine, inanışlarına saygı duymayı bilmeyen biri nasıl öğretmenlik yapabilir?
Sizin çocuklarınıza ne verebilir?
Müslümanlarla dalga geçen bir beyin müslüman bir ülkede neden yaşıyor? ve çocuklarına eğitim veriyor?
Hoş bu kafayla veremiyordur da
İnanmazsa inanmasın kimse ona inan diye yalvarmıyor
Ama hakaret edemez, dalga geçemez
Düşünme yetisini kullanabilmek çok önemli...
Çok merak ediyorum acaba siz neyi savunuyorsunuz burda bi din yada başka dinlere inanmak deil ve saygı duymamakda deil yok alevilik yok ateislik yok müslümanlık beyni olanın düşünmeside gerekmezmiz bu şahıssa az bile yapmışlar burda haşa Allah cc bahsediyoruz kıyas yapanlar size söylüyorum rabbimi ne bi dinle ne başka bişeyle kıyas yapamazsınız siZe o agzı o dili verende rabbim ve bütün kainatın sahibi biraz dikkat edin konuşmalarınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?