• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Allah CC' kullanıcısına 15 ay hapis cezası

O zaman ateistlere,deistlere,başka dine mensup olanlara facebookta tweterda etmedikleri küfür kalmayanlara da ceza verilsin. ama yokk onlar kendileri gibi olmadıkları için bu lafları hakederler değilmi. çifte standart yargıdada var hatta ben geçenlerde deistim dedim diye kiblendim. başkaların inancını duymaktan haz etmeyenler heryerde .

ama iş ben böyleyim ben şöyleyim demeye gelince mangalda kül bırakmazlar canım benm biz seni her şekilde seviyoruz :54:

insanların dini inançlarına oynamak bence bildiğim en kötü suçlardan ve adiliklerden birisi
ceza agırmı olmus olmamısmı bilemem ama kullanıcın bu adı alma amacı nedir yani hangi akla mantıkla bu ismi kendi sıfatına yerleştirebildi buna nasıl cüret etti anlayamadım ve dondum kaldım inanın okurken :53::53:
hayatımda aklıma gelmeyecek en en en inanılmaz durumlardan biri kul oldugunun farkında değil sanırım arkadaş
neyse ceza biraz agır olmus bence keşke mesleğinden edilmeseydi yazık olmus ona en cok üzüldüm :ssz::ssz:

sağol canım. çok incesin. bende seni ve bu zarifliğini seviyorum:71:.

olması gereken de burda herkez birbirine saygı duymalı arkadaş :19::19::19:
herkez kendi değerini kendi biçer canım benim sende bendeki degerini her zaman özel kıldın burdaki yazdıgın yorumlarla
seni sevmemizi sen sagladın yani bendeki incelikten falan değil :40::34:

Yazık, Bir çocuğa elleseydi, hafifletici sebeplerden serbest kalırdı. Yanlış yol çizmiş suç işlemek için.

Ceza olarak da kanunun uygulandığından çok 'alın size ibret' cezası olmuş bu.

Veya allah yerine tanrı diye isim alsaydı. Sonra İsa ile falan, Meryem ana ile dalga geçseydi sadece. Ne olurdu acaba... Yargının kararı mesela, o ne olurdu?

haa bu arada adaletin birde böle sebeblerden kendisini göstermesi değil
tecavüzde
çocuk tacizcilerinde
hırsızlıkta
dayak atan kocaya
katillere
vss gibi
türdeki cezalarada hassasiyet içinde
cezalar verilirse daha iyi olacak

Bazıları hala neyi savunuyor anlayamadım ..Bir densizin çıkıp_ Haşa_ Kendine Allah Lafzını alıp ondan sonra kendini _haşa _ onun yerine koyup aman sanal alem nasıl olsa kim olduğum anlaşılmaz virüs mirüs der yırtarım. deyip ahkam kesmesi mi ( bu arada tvetlerini okumadım. habere göre yorum yapıyorum) ..Ama önemli değil bu yaptıı fiil bile başlıbaşına yanlış ..Kalkıp bunu savunmayın lütfen yok öyle olsaydı böyle olsaydı. Öyle böyle olması bunun yanlış olduğunu kapatmıyor değilmi...

Bazıları hala neyi savunuyor anlayamadım ..Bir densizin çıkıp_ Haşa_ Kendine Allah Lafzını alıp ondan sonra kendini _haşa _ onun yerine koyup aman sanal alem nasıl olsa kim olduğum anlaşılmaz virüs mirüs der yırtarım. deyip ahkam kesmesi mi ( bu arada tvetlerini okumadım. habere göre yorum yapıyorum) ..Ama önemli değil bu yaptıı fiil bile başlıbaşına yanlış ..Kalkıp bunu savunmayın lütfen yok öyle olsaydı böyle olsaydı. Öyle böyle olması bunun yanlış olduğunu kapatmıyor değilmi...
öyle olsaydı böyle olsaydı derim.
:ssz:
çünkü çifte standart bu konuda hep vardı. halada var...
ama kalkıp yapılanı savunmam.bunu belirttimde zaten.

bazıları "günah" kavramının inanları bağladığını düşünüyor. inanmıyorum öyleyse özgürüm. inanıyorsan bana yanlış gelen herşey sana günah olsun! ama ben özgürüm.

$53873f77c33320074412c9f2.jpg

$allahcc-600x300.png

şimdi siz bunu mu savunuyorsunuz?
bunları normal bir isimle yayınlasa aynı cezayı alır mıydı?

Bence adil değil :(

Yaptığı doğru demiyorum ama caydırıcı daha farklı yöntemler de olabilirdi ya da para cezası olabilirdi..Hapis yatmak büyük bir şey gibi geliyor bana bilmiyorum..Bir sürü suçlardan 6 ay yatıp çıkanları görüp bir de bu kişinin sadece twitter gibi bir şeyden sayfa açmış abuk subuk yazmış diye aynı cezayı aldığını görünce bana adil gelmiyor..

Çok merak ediyorum acaba siz neyi savunuyorsunuz burda bi din yada başka dinlere inanmak deil ve saygı duymamakda deil yok alevilik yok ateislik yok müslümanlık beyni olanın düşünmeside gerekmezmiz bu şahıssa az bile yapmışlar burda haşa Allah cc bahsediyoruz kıyas yapanlar size söylüyorum rabbimi ne bi dinle ne başka bişeyle kıyas yapamazsınız siZe o agzı o dili verende rabbim ve bütün kainatın sahibi biraz dikkat edin konuşmalarınıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

deistim dediğin için mi :O
Ben öyle düşünmüyorum oky kimse ateistim diye kfür yemiyor dinimiz aşağılanınca küfür ediliyor bunu oynalamıyorum ama karikateist bunun en iyi örneklerinden mesela.
senin derdin ne? düşünsene bu ceza alan vatandaş olsun anti islam sayfaları olsun derdin ne senin? diyor insan.
ben hiç bu yoğunlukta ateistleri hedef alan sayfalar görmedim

Çünkü Sünni Müslümanlar zaten bu ülkede ezici üstünlüğe sahip,zaten güç de,devlet de,yargı da onların ellerinde.Onların bu sebeple örgütlenmeye pek ihtiyaçları olmuyor,ama diğer taraftan Aleviler,Şafiler,Hristiyanlar Başbakan tarafından dahi 2.sınıf insan muamelesi görüyor.Anadolu'nun birçok yerinde Alevi'ye ne ev ne de kız veriliyor.Benim üniversitedeki ev arkadaşım Mardinli bir Hristiyan Araptı.Ve çocuklarına hep yabancı kökenli Hristiyan isimleri
koyuyorlardı.Abisine Ankara'ya geldiğinde birçok ev sahibinden 'Gavura ev vermem' denilerek geri çevrildi.Ben arkadaşımla taşınırken de aynı problemi yaşadım,sorun çıktı.Kıza diniyle ilgi bir Sünni Müslüman'a sormanız dahilinde dayak yiyeceğiniz türden saygısızca sorular soruldu.
Yani bence son zamanlarda kimi Sünni Müslüman'a diş bileyen insanların bu kadar artmasının asıl sorumlusu yine bu tip hoşgörüsüz insanlar.
Ama elbette ben de o Facebook'taki,internetteki dini aşağılayan,dindarları küçümseyen sitelerden NEFRET ediyorum.Ve bunu yapanların birçoğu da gerçekten ateist ya da deist değil marjinal ya da aykırı görünmeye çalışan bir takım ergenler.Lakin aralarında çok yobaz,çok katı,çok baskıcı kimi Müslüman(Hoşgörülü Müslümanlar da var,hoşgörüsüz de;yanlış anlaşılmayayım)çevrelerde büyüyüp içi böylelerine karşı kin dolan da var.Yani bence eğer başbakan gayrisünnileri aşağıladığında bu insanlar çıkıp:'Hayır bu yaptığı yanlış,bizim inancımız bize onlarınki ona;herkes birbirine saygı duysun.' deyip başbakana karşı çıksaydı bu insanlar dışlanılmışlığın verdiği öfkeyle böyle davranmazlardı.Ama onun yerine dediler ki:'Ooo başbakanımız ne güzel dedi,ağzına sağlık.'Ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım ve hak veriyorum,o sitelerin birçoğu gerçekten rahatsızlık verici ,aptalca .anlamsız.

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum acaba siz neyi savunuyorsunuz burda bi din yada başka dinlere inanmak deil ve saygı duymamakda deil yok alevilik yok ateislik yok müslümanlık beyni olanın düşünmeside gerekmezmiz bu şahıssa az bile yapmışlar burda haşa Allah cc bahsediyoruz kıyas yapanlar size söylüyorum rabbimi ne bi dinle ne başka bişeyle kıyas yapamazsınız siZe o agzı o dili verende rabbim ve bütün kainatın sahibi biraz dikkat edin konuşmalarınıza

siz önce başka dinlere ve inançlara saygı göstermeyi öğrenin,sonra insanlara dikkat edin deyin.

siz önce başka dinlere ve inançlara saygı göstermeyi öğrenin,sonra insanlara dikkat edin deyin.

Benim başka dinlere saygım var fazlasıyla ama rabbimi dinlerle ve başka türlü cezalarla kıyaslayanlara saygım yok kimsede kusura bakmasın bide bi kere okuyunca anlamuyosunuz herhalde iii bakın başka dinlere ne demişimde saygısız oluyorum kusura bakmayın kalemim deisin bu kurdugunuz cümleden belli .

Benim başka dinlere saygım var fazlasıyla ama rabbimi dinlerle ve başka türlü cezalarla kıyaslayanlara saygım yok kimsede kusura bakmasın bide bi kere okuyunca anlamuyosunuz herhalde iii bakın başka dinlere ne demişimde saygısız oluyorum kusura bakmayın kalemim deisin bu kurdugunuz cümleden belli .

burada senin rabbini başka dinlerle kim kıyaslamış. o mesajı merak ettim. :ssz:

İstediğiniz kadar yargılayın saygı da duymayın..Umrumda değil
Allah beni biliyor.. kalbimi de biliyor
Ben sadece biraz daha merhametli davranılabilirdir diye düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum onun yaptğını büyük konuşmak istemem ama Allah korusun asla yapmam ama o onu doğru bulmuş yapmış.Ben ona yanlış yapıyorsun diye ikna etmek için alır hapise atarsam çok ağır olmaz mı..Yanlışını bambaşka şekillerde de öğrenebilir bence..
Yüklü bir tazminat gayet de makul olabilirdi..diye düşünüyorum doğrusu ve kararlıyım..
Bu Rabbime saygısızlık olarak görmüyorum çünkü O nu çok seviyorum ve merhametini de hissediyorum..

Son düzenleme:
Yazık, Bir çocuğa elleseydi, hafifletici sebeplerden serbest kalırdı. Yanlış yol çizmiş suç işlemek için.

Ceza olarak da kanunun uygulandığından çok 'alın size ibret' cezası olmuş bu.

Veya allah yerine tanrı diye isim alsaydı. Sonra İsa ile falan, Meryem ana ile dalga geçseydi sadece. Ne olurdu acaba... Yargının kararı mesela, o ne olurdu?
Hiçbir şey olmazdı.Bu sitede yabancı erkeklerle evlenen üyeler birkaç topic açmış var,beni de ilgilendirdiğinden konu baktım.O hanımlara yapılmayan terbiyesizlik,Hristiyanlığa edilmeyen hakaret kalmamış.Hanımlar diyorlar ki 'Tamam o sizin inancınız,biz Hristiyanla evlenmeyi seçtik',yok konu ecnebilerle evlenen kadınlarla ilgili,yorum yazanların yarısının ilgisi yok konuyla dini nutuk atıp,saydırmak için gelmişer.Sonra da insanların tadı kaçmış,ya da konu kapatılmak zorunda kalınmış kimisinde de.Biri bunu Avrupa'da bir Müslüman Türk'e yapsaydı,başlarlardı Müslüman düşmanları,ırkçılar... diye sövmeye.

Back