• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Allah CC' kullanıcısına 15 ay hapis cezası

İyi de sen Müslüman olduğun için böyle düşünüyorsun!..Musevi olsaydın da Yehova'ya tapıcaktın,Müslümanlığı,Hz.Muhammed'i inkar edicektin.Ya da ateist olsaydın bu dediklerinin hiçbirine inanmayacaktın.Bu ülke laik bir ülke,hükümetin de mahkemelerin de tüm dinlere eşit uzaklıkta olması gerekir.Neden bunu anlamak bu kadar zor?Sana göre Allah,İslam başka bir dinle kıyaslanamaz ama okypete'ye ya da bir başkasına göre de İslam mutlak doğru değildir.Şimdi şöyle düşün.Sen nasıl çoğunluğun Hristiyan olduğu bir ülkeye gittiğinde azınlıkta bir Müslüman olarak dinine eşit saygı istersen,bu ülkede yaşayan azınlıkta kalan biri de kendi dinine Müslümanlık kadar saygı ister.

he anlamadıgınız sey o dinleri size verende rabbim ve o dinlerdede Allaha inanılıyo bn bunu anlatmaya çalışıyorum ne dinle ne başka bişeyle Allah cc kıyas yapılamaz net

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

bu arada o arkadaşın sözü değil.
gönderme yaptı. egemen bağışın lafından göndermeydi bu.

Sagol oky.
Bi ihtimal anlar artik sanirim yani.
Artik cennete gidebilirim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak bizzat sen kıyaslamışsın ateist ve deistlerle ki bunlar bi din deil insanlar sonradan kendileri uydurdugu inançlar ki inan sizede saygım var senin olmadıgın kadar

Kendi uydurduğu inançlar derken mesela bu uydurma kısmına çakma hadisler, yanlış yorumlanan ve çarptırılan ayetler, tarikat kurallarının din adı altında dayatılması da giriyor mu?
Bunlara da mı saygı duyuyorum mantığı adı altında saygı duymuyorsunuz :51:

Bisey anlamamissin hatta bisey bildigin de yok tahmin ettigim gibi :)
Cennetten full cehennem manzarali oda tahminim yok bu da beraber olacagiz demek oluyor cehennemde.Ozaman sorun yok karsilikli bakismak fena bir fikir olmaz :)

İsin geyigine fazla girdim. Biri suna anlatsin da ogrensin yazdigimi.Hic ugrasacak halim yok.

birinin bunusöylemiş olması ayrı ayıp.senin ağzına alman ayrı birc ayıp....ben belki namaz kılmadığım için cehennemde olacam en azından senin gibi allah cc alay ettiğim için deil........utan bence:17:

Bisey anlamamissin hatta bisey bildigin de yok tahmin ettigim gibi :)
Cennetten full cehennem manzarali oda tahminim yok bu da beraber olacagiz demek oluyor cehennemde.Ozaman sorun yok karsilikli bakismak fena bir fikir olmaz :)

İsin geyigine fazla girdim. Biri suna anlatsin da ogrensin yazdigimi.Hic ugrasacak halim yok.

Relax ol boşver duyma görme

Ewt duyuyorum ben sadece bildigimi söylemekle yükümlüyüm müdahele olmakla deil rabbim ona o canı verdiyse bi bildigi vardır hesabı Allah cc bn insan olarakda saygı duyuyorum duymazsam nerde kaldı peygamber efendimizn hoş görülügü duymazsak ne farkımız kalır zulum yapanlardan

birinin bunusöylemiş olması ayrı ayıp.senin ağzına alman ayrı birc ayıp....ben belki namaz kılmadığım için cehennemde olacam en azından senin gibi allah cc alay ettiğim için deil........utan bence:17:
arkadaşım alay eden o değil. bak
bunu diyen kişi bu. oda bunu söylemek istedi. bu adamın terbiyesizliğini dile getirdi.
yani biri bir terbiyesizlik yapınca onu dile getirdi diye alay etmiş olmaz. bu göndermedir.
image.jpg

sanırım beraber gideceğiz:27:

:4::4::4::4: bekle okim...

Namaz kılınmıyor diye cehenneme gidilecekse,varın diğer suçlar ne olacak ...
Hırsızlık katillik din fetvası yalan dolan..

Kendi uydurduğu inançlar derken mesela bu uydurma kısmına çakma hadisler, yanlış yorumlanan ve çarptırılan ayetler, tarikat kurallarının din adı altında dayatılması da giriyor mu?
Bunlara da mı saygı duyuyorum mantığı adı altında saygı duymuyorsunuz :51:

Ewt duyuyorum ben sadece bildigimi söylemekle yükümlüyüm müdahele olmakla deil rabbim ona o canı verdiyse bi bildigi vardır hesabı Allah cc bn insan olarakda saygı duyuyorum duymazsam nerde kaldı peygamber efendimizn hoş görülügü duymazsak ne farkımız kalır zulum yapanlardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...[/QUOTE]

he anlamadıgınız sey o dinleri size verende rabbim ve o dinlerdede Allaha inanılıyo bn bunu anlatmaya çalışıyorum ne dinle ne başka bişeyle Allah cc kıyas yapılamaz net

Hayır Allah yalnızca Müslümanların ilahına verilen isim.Budistler,Hristiyanlar,Museviler,Hindular hep başka başka ilahlara inanıyorlar.En basitinden Hristiyanların Tanrısı eril,Müslümanlarınki cinsiyetsiz,Musevilerin ilahının cennet vaadi yok,Müslümanların ilahının var.Ve bu ilahların herbirinin ayrı ayrı isimleri var.Bence inanan bir Müslüman olarak bunları araştırıp öğrenmeniz gerekirdi.

Back