yok yok ,anlaşılmamış. son mesajıda şimdi okudum. boşuna parmaklarımı yormuşum.Sanmiyorum bunu anlamaktan bile korktuklarini dusunuyorum ben.
İyi de sen Müslüman olduğun için böyle düşünüyorsun!..Musevi olsaydın da Yehova'ya tapıcaktın,Müslümanlığı,Hz.Muhammed'i inkar edicektin.Ya da ateist olsaydın bu dediklerinin hiçbirine inanmayacaktın.Bu ülke laik bir ülke,hükümetin de mahkemelerin de tüm dinlere eşit uzaklıkta olması gerekir.Neden bunu anlamak bu kadar zor?Sana göre Allah,İslam başka bir dinle kıyaslanamaz ama okypete'ye ya da bir başkasına göre de İslam mutlak doğru değildir.Şimdi şöyle düşün.Sen nasıl çoğunluğun Hristiyan olduğu bir ülkeye gittiğinde azınlıkta bir Müslüman olarak dinine eşit saygı istersen,bu ülkede yaşayan azınlıkta kalan biri de kendi dinine Müslümanlık kadar saygı ister.
eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......
bu arada o arkadaşın sözü değil.
gönderme yaptı. egemen bağışın lafından göndermeydi bu.
bumudur budur. umarım bu yorum anlaşılmıştır.
eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......
bak bizzat sen kıyaslamışsın ateist ve deistlerle ki bunlar bi din deil insanlar sonradan kendileri uydurdugu inançlar ki inan sizede saygım var senin olmadıgın kadar
sanırım beraber gideceğizUmarım,yoksa sonum bana gidiyor.
Bisey anlamamissin hatta bisey bildigin de yok tahmin ettigim gibi :)
Cennetten full cehennem manzarali oda tahminim yok bu da beraber olacagiz demek oluyor cehennemde.Ozaman sorun yok karsilikli bakismak fena bir fikir olmaz :)
İsin geyigine fazla girdim. Biri suna anlatsin da ogrensin yazdigimi.Hic ugrasacak halim yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bisey anlamamissin hatta bisey bildigin de yok tahmin ettigim gibi :)
Cennetten full cehennem manzarali oda tahminim yok bu da beraber olacagiz demek oluyor cehennemde.Ozaman sorun yok karsilikli bakismak fena bir fikir olmaz :)
İsin geyigine fazla girdim. Biri suna anlatsin da ogrensin yazdigimi.Hic ugrasacak halim yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zevk aldiginiz konulara hayranim
arkadaşım alay eden o değil. bakbirinin bunusöylemiş olması ayrı ayıp.senin ağzına alman ayrı birc ayıp....ben belki namaz kılmadığım için cehennemde olacam en azından senin gibi allah cc alay ettiğim için deil........utan bence
sanırım beraber gideceğiz
birinin bunusöylemiş olması ayrı ayıp.senin ağzına alman ayrı birc ayıp....ben belki namaz kılmadığım için cehennemde olacam en azından senin gibi allah cc alay ettiğim için deil........utan bence
Egemen Bağışı'ı cehennemde izlemek gerçekten güzel olurdu.Öteki tarafta,ya da bu tarafta
Kendi uydurduğu inançlar derken mesela bu uydurma kısmına çakma hadisler, yanlış yorumlanan ve çarptırılan ayetler, tarikat kurallarının din adı altında dayatılması da giriyor mu?
Bunlara da mı saygı duyuyorum mantığı adı altında saygı duymuyorsunuz
bekle okim...
Namaz kılınmıyor diye cehenneme gidilecekse,varın diğer suçlar ne olacak ...
Hırsızlık katillik din fetvası yalan dolan..
he anlamadıgınız sey o dinleri size verende rabbim ve o dinlerdede Allaha inanılıyo bn bunu anlatmaya çalışıyorum ne dinle ne başka bişeyle Allah cc kıyas yapılamaz net
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
bence artık kapayın çenenizi.... battıkça batıyorsunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?