'Allah CC' kullanıcısına 15 ay hapis cezası

bak bizzat sen kıyaslamışsın ateist ve deistlerle ki bunlar bi din deil insanlar sonradan kendileri uydurdugu inançlar ki inan sizede saygım var senin olmadıgın kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

burada dinler kıyaslanmadı. şu iyi bu kötü denmedi.
sadece dendiki. her inanca saygı.
her dine saygı. sen saygı duyki saygı bekle.
ama senin inancına yapılan saygısızlık ceza alıyorsa,başka birinin inancına hakaret neden alınmıyor.
değinilen nokta buydu.
ama şu varki,anlatmak istediğin karşındakinin anladığı kadardır.nokta.

benim saygı duymadığımı nerden biliyorsun 1.
ister gider ekmeğe taparım. buda benim inancım. saygı beklerim buda2.
sen şu sözünle zaten rengini açıkça belli ettin zaten.3.

Senin de anlamadıgın Allah cc bi din degildir bunu başka dinle kıyaslayamazsın sana o dini yaşamana izin verendir seni yaratandr bunu anlayabilirsin herhalde..

O öyle olmuyor oky'im, genelde kendi inancından olmayanı önce küçümseme daha sonra tehdit en son küfür ile telkin geliyor.
Adına da inanç özgürlüğü deniyor.

Daha gecen paylastigim bir haberden bir kisim;

"İSLAM’IN MABEDİ CAMİDİR”

İşler,cemevleri konusunda adım atılıp atılmayacağına ilişkin soruya ise “Cemevi konusu en önemli konu. Başbakanımızın yaptığı açıklamalar da var. Cemevini ibadethane olarak kabul edemeyiz. Çünkü biz Aleviliği İslam dairesi içerisinde kabul ediyoruz. Alevilerin büyük çoğunluğu zaten bu şekilde kabul ediyor. Kendilerini Müslüman olarak addettikleri için İslam'ın mabedi de mescittir, camidir. Dolayısıyla burada taviz vermemiz söz konusu olamaz. Bizim iktidarımızı döneminde cemevi sayısı 8-9 kat arttı. Cemevlerine belediyelerin verdiği destekler var. Başbakanımız 1994 yılında belediye başkanı olarak cemevlerine destek verdi. Her kesime elimizi uzatıyoruz. Her kesimin kendisini birinci sınıf vatandaş kabul etmesi için ne adımlar atılması için gereken adımları atıyoruz” diye cevap verdi.

Kaynak:http://www.odatv.com/n.php?n=cemevin...ruz-2805141200

Bu da bu haberden bir kisim;

Muş Sulh Ceza Mahkemesi, "Twitter'da 'Allah CC' adını kullanarak halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçunu işlediği iddia edilen öğretmene 15 ay hapis cezası verdi

Halkin benimsedigi dini degerlerin asagilanmasi derken ben sana insanlarin ibadethanelerini dahi kabul etmeyen zihniyete ne yaptin diye sorarim...
Yasalar herkes icin esit di mi?
Ikisini okuyun ve varin celiskiyi siz dusunun...

işte bu senin inancın.
sen buna inanıyorsun. başkası inanmıyor. ama o inanmayan senin inancına saygı duymak zorunda tabii. ama aynınıda senden beklemekte.
yok arkadaş ben anlatamıyorum galiba. size son mesajım bu..

Son düzenleme:
benim saygı duymadığımı nerden biliyorsun 1.
ister gider ekmeğe taparım. buda benim inancım. saygı beklerim buda2.
sen şu sözünle zaten rengini açıkça belli ettin zaten.3.

Benim rengimle ilgili çok şükür sıkıntım yok hamdolsun rabbim bunu bana nasip etmiş ki saygımın oldugunu soledim zaten senin görüşün beni ilgilendirmez o senn tercihin her neye inanıyosan

Bak güzelim ben başka dinlerle ilgili bişi dedimmi bırak başka dinler müslümanlıkla bile kıyas yapamazsınız dedim çünkü size ve bize o dini verende ALLAH cc ama siz yanlış yaptıgınızı bildiginiz için en azından ruhun bilio ve savunma mekanizman hemen çalısıo bize saygı duymıyosunuz duyuyorum alakasız cvp bi harika bu arda okundugu gibi anlaman gerekiyo yazdıklarımı

vayy. kişiliğim ve duygularım,ruhum hakkında birde analiz yaptın ha.
kısacası tekrar edeym..saygı duyuorum. her inanca her dine ,ateiste deiste,budiste,hristiyana,museviye saygı duyuyorum.

İyi de sen Müslüman olduğun için böyle düşünüyorsun!..Musevi olsaydın da Yehova'ya tapıcaktın,Müslümanlığı,Hz.Muhammed'i inkar edicektin.Ya da ateist olsaydın bu dediklerinin hiçbirine inanmayacaktın.Bu ülke laik bir ülke,hükümetin de mahkemelerin de tüm dinlere eşit uzaklıkta olması gerekir.Neden bunu anlamak bu kadar zor?Sana göre Allah,İslam başka bir dinle kıyaslanamaz ama okypete'ye ya da bir başkasına göre de İslam mutlak doğru değildir.Şimdi şöyle düşün.Sen nasıl çoğunluğun Hristiyan olduğu bir ülkeye gittiğinde azınlıkta bir Müslüman olarak dinine eşit saygı istersen,bu ülkede yaşayan azınlıkta kalan biri de kendi dinine Müslümanlık kadar saygı ister.

bumudur budur. umarım bu yorum anlaşılmıştır.

vayy. kişiliğim ve duygularım,ruhum hakkında birde analiz yaptın ha.
kısacası tekrar edeym..saygı duyuorum. her inanca her dine ,ateiste deiste,budiste,hristiyana,museviye saygı duyuyorum.

Rengin belli ki ayrıca kişiligini ortaya koyan sizsiniz yazılanlardan görülüyo savunan ben deildim sizdiniz bn sadece belirttim bnmde saygım oldugunu belirttim her dine her ırka çünkü rabbim sizenefes vermiş can vermiş yanlış veya dogru yaşarsınız beni ırgalamaz cünkü herkez hasaba cekilecek bir gün

eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......

Bisey anlamamissin hatta bisey bildigin de yok tahmin ettigim gibi :)
Cennetten full cehennem manzarali oda tahminim yok bu da beraber olacagiz demek oluyor cehennemde.Ozaman sorun yok karsilikli bakismak fena bir fikir olmaz :)

İsin geyigine fazla girdim. Biri suna anlatsin da ogrensin yazdigimi.Hic ugrasacak halim yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…