O zaman ateistlere,deistlere,başka dine mensup olanlara facebookta tweterda etmedikleri küfür kalmayanlara da ceza verilsin. ama yokk onlar kendileri gibi olmadıkları için bu lafları hakederler değilmi. çifte standart yargıdada var hatta ben geçenlerde deistim dedim diye kiblendim. başkaların inancını duymaktan haz etmeyenler heryerde .
benim saygı duymadığımı nerden biliyorsun 1.bak bizzat sen kıyaslamışsın ateist ve deistlerle ki bunlar bi din deil insanlar sonradan kendileri uydurdugu inançlar ki inan sizede saygım var senin olmadıgın kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Bakara Makara kukaraya şükela; Allah CC'ye (ki hiçbir aşağılama içeren twit yok ) tü kaka.
Welcome to TURKEY !
burada dinler kıyaslanmadı. şu iyi bu kötü denmedi.
sadece dendiki. her inanca saygı.
her dine saygı. sen saygı duyki saygı bekle.
ama senin inancına yapılan saygısızlık ceza alıyorsa,başka birinin inancına hakaret neden alınmıyor.
değinilen nokta buydu.
ama şu varki,anlatmak istediğin karşındakinin anladığı kadardır.nokta.
işte bu senin inancın.Senin de anlamadıgın Allah cc bi din degildir bunu başka dinle kıyaslayamazsın sana o dini yaşamana izin verendir seni yaratandr bunu anlayabilirsin herhalde..
benim saygı duymadığımı nerden biliyorsun 1.
ister gider ekmeğe taparım. buda benim inancım. saygı beklerim buda2.
sen şu sözünle zaten rengini açıkça belli ettin zaten.3.
işte bu senin inancın.
sen buna inanıyorsun. başkası inanmıyor. ama o inanmayan senin inancına saygı duymak zorunda tabii. ama aynınıda senden beklemekte.
yok arkadaş ben anlatamıyorum galiba. size son mesajım bu..
Bilmem.Anlayan anlamıştır.
vayy. kişiliğim ve duygularım,ruhum hakkında birde analiz yaptın ha.Bak güzelim ben başka dinlerle ilgili bişi dedimmi bırak başka dinler müslümanlıkla bile kıyas yapamazsınız dedim çünkü size ve bize o dini verende ALLAH cc ama siz yanlış yaptıgınızı bildiginiz için en azından ruhun bilio ve savunma mekanizman hemen çalısıo bize saygı duymıyosunuz duyuyorum alakasız cvp bi harika bu arda okundugu gibi anlaman gerekiyo yazdıklarımı
Senin de anlamadıgın Allah cc bi din degildir bunu başka dinle kıyaslayamazsın sana o dini yaşamana izin verendir seni yaratandr bunu anlayabilirsin herhalde..
bu arada o arkadaşın sözü değil.eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......
eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......
bumudur budur. umarım bu yorum anlaşılmıştır.İyi de sen Müslüman olduğun için böyle düşünüyorsun!..Musevi olsaydın da Yehova'ya tapıcaktın,Müslümanlığı,Hz.Muhammed'i inkar edicektin.Ya da ateist olsaydın bu dediklerinin hiçbirine inanmayacaktın.Bu ülke laik bir ülke,hükümetin de mahkemelerin de tüm dinlere eşit uzaklıkta olması gerekir.Neden bunu anlamak bu kadar zor?Sana göre Allah,İslam başka bir dinle kıyaslanamaz ama okypete'ye ya da bir başkasına göre de İslam mutlak doğru değildir.Şimdi şöyle düşün.Sen nasıl çoğunluğun Hristiyan olduğu bir ülkeye gittiğinde azınlıkta bir Müslüman olarak dinine eşit saygı istersen,bu ülkede yaşayan azınlıkta kalan biri de kendi dinine Müslümanlık kadar saygı ister.
vayy. kişiliğim ve duygularım,ruhum hakkında birde analiz yaptın ha.
kısacası tekrar edeym..saygı duyuorum. her inanca her dine ,ateiste deiste,budiste,hristiyana,museviye saygı duyuyorum.
bumudur budur. umarım bu yorum anlaşılmıştır.
eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?