O zaman ateistlere,deistlere,başka dine mensup olanlara facebookta tweterda etmedikleri küfür kalmayanlara da ceza verilsin. ama yokk onlar kendileri gibi olmadıkları için bu lafları hakederler değilmi. çifte standart yargıdada var hatta ben geçenlerde deistim dedim diye kiblendim. başkaların inancını duymaktan haz etmeyenler heryerde .
sağol canım. çok incesin. bende seni ve bu zarifliğini seviyorumama iş ben böyleyim ben şöyleyim demeye gelince mangalda kül bırakmazlar canım benm biz seni her şekilde seviyoruz
sağol canım. çok incesin. bende seni ve bu zarifliğini seviyorum.
sağol canım. çok incesin. bende seni ve bu zarifliğini seviyorum.
canım ya. kimse ölmesin:)oky i sevmeyen ölsün
öyle olsaydı böyle olsaydı derim.Bazıları hala neyi savunuyor anlayamadım ..Bir densizin çıkıp_ Haşa_ Kendine Allah Lafzını alıp ondan sonra kendini _haşa _ onun yerine koyup aman sanal alem nasıl olsa kim olduğum anlaşılmaz virüs mirüs der yırtarım. deyip ahkam kesmesi mi ( bu arada tvetlerini okumadım. habere göre yorum yapıyorum) ..Ama önemli değil bu yaptıı fiil bile başlıbaşına yanlış ..Kalkıp bunu savunmayın lütfen yok öyle olsaydı böyle olsaydı. Öyle böyle olması bunun yanlış olduğunu kapatmıyor değilmi...
deistim dediğin için mi :O
Ben öyle düşünmüyorum oky kimse ateistim diye kfür yemiyor dinimiz aşağılanınca küfür ediliyor bunu oynalamıyorum ama karikateist bunun en iyi örneklerinden mesela.
senin derdin ne? düşünsene bu ceza alan vatandaş olsun anti islam sayfaları olsun derdin ne senin? diyor insan.
ben hiç bu yoğunlukta ateistleri hedef alan sayfalar görmedim
Çok merak ediyorum acaba siz neyi savunuyorsunuz burda bi din yada başka dinlere inanmak deil ve saygı duymamakda deil yok alevilik yok ateislik yok müslümanlık beyni olanın düşünmeside gerekmezmiz bu şahıssa az bile yapmışlar burda haşa Allah cc bahsediyoruz kıyas yapanlar size söylüyorum rabbimi ne bi dinle ne başka bişeyle kıyas yapamazsınız siZe o agzı o dili verende rabbim ve bütün kainatın sahibi biraz dikkat edin konuşmalarınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
siz önce başka dinlere ve inançlara saygı göstermeyi öğrenin,sonra insanlara dikkat edin deyin.
burada senin rabbini başka dinlerle kim kıyaslamış. o mesajı merak ettim.Benim başka dinlere saygım var fazlasıyla ama rabbimi dinlerle ve başka türlü cezalarla kıyaslayanlara saygım yok kimsede kusura bakmasın bide bi kere okuyunca anlamuyosunuz herhalde iii bakın başka dinlere ne demişimde saygısız oluyorum kusura bakmayın kalemim deisin bu kurdugunuz cümleden belli .
Benim başka dinlere saygım var fazlasıyla ama rabbimi dinlerle ve başka türlü cezalarla kıyaslayanlara saygım yok kimsede kusura bakmasın bide bi kere okuyunca anlamuyosunuz herhalde iii bakın başka dinlere ne demişimde saygısız oluyorum kusura bakmayın kalemim deisin bu kurdugunuz cümleden belli .
Hiçbir şey olmazdı.Bu sitede yabancı erkeklerle evlenen üyeler birkaç topic açmış var,beni de ilgilendirdiğinden konu baktım.O hanımlara yapılmayan terbiyesizlik,Hristiyanlığa edilmeyen hakaret kalmamış.Hanımlar diyorlar ki 'Tamam o sizin inancınız,biz Hristiyanla evlenmeyi seçtik',yok konu ecnebilerle evlenen kadınlarla ilgili,yorum yazanların yarısının ilgisi yok konuyla dini nutuk atıp,saydırmak için gelmişer.Sonra da insanların tadı kaçmış,ya da konu kapatılmak zorunda kalınmış kimisinde de.Biri bunu Avrupa'da bir Müslüman Türk'e yapsaydı,başlarlardı Müslüman düşmanları,ırkçılar... diye sövmeye.Yazık, Bir çocuğa elleseydi, hafifletici sebeplerden serbest kalırdı. Yanlış yol çizmiş suç işlemek için.
Ceza olarak da kanunun uygulandığından çok 'alın size ibret' cezası olmuş bu.
Veya allah yerine tanrı diye isim alsaydı. Sonra İsa ile falan, Meryem ana ile dalga geçseydi sadece. Ne olurdu acaba... Yargının kararı mesela, o ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?