allah bi daha yaşatmasın

sembar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
350
0
116
42
Kayseri
bir kaç gündür burda hafif sallantılı depremler oluyordu.dün akşama doğru yine oldu ama bu seferki çok şiddetliydi.evdeki herşey şakır şakır dökülmeye başladı.bebeğim uyuyordu hemen bebeğimin odasına koştum yavrum nasıl ağlıyor.hemen kaptığım gibi 5. kattan nasıl indim hatırlamıyorum.o an sadece bebeğimi düşündüm annem babam eşim kardeşlerim aklıma bile gelmedi.anne olmak böyle işte minicik bir bebek herşeyin oluyor.deprem 4.9 şiddetindeymiş ama yeryüzüne çok yakın bir yerde olduğundan çok fazla hissedildi.bütün gün ağladım bebeğime bişey olsa ne yapardım diye.hala da kendime gelemedim.allahım esirgesin bi daha kimselere yaşatmasın.senağlama

canım bende deprem oldugu saatlerde iş yerindeydim...dogum izninden sonra işe baslayısımın ilk gunuydu...eşim bebeğimide ögleden sonra yanıma getirdi...annemde vardı...annem benim elimi tuttu ben hemen kızımın yanına gittim...çok ama çok korktum...asma kattayım ben beşik gibi sallandık...etkisinden hala kurtulamadım...
annem bana ben kızıma kostuk...seninde dediğin gibi anne olmak böyle bişiymiş..rabbim bidaha yasatmasın

çok geçmiş olsun arkadaşlar......ALLAHIM daha kötüsünden korusun hepimizi............

Allah umarım bir daha o korkuyu yaşatmaz kimseye. Alalh hepimizin evlatlarını böyle felaketlerden korusun.

amın canım Allah korusun bebeklerımızı aılemızı herkesı korusun butun kotuluklerden uzak etsın.Allah bır daha yasatmasın

çok geçmiş olsun arkadaşlar allah büyüğünden korusun akşam aklımızdaydı hep bizimde haberlerden sonra habire birşey olursa şuraya kaçarız makinanınyanına giderim oğlumla diye zaten sabah kalkar kalkmaz çanta hazırladım valla dediğiniz gibi annelik işte

arkadaşlar çok geçmiş olsun.en korktuğum seylerden biridir deprem ve uzun süre etkisinden kurtulamam.allah kimseye yaşatmasın,beterinden korusun hepimizi...

ayyy canım benim çok geçmiş olsun
ben de değrem yaşamış bir insan olarak hep düşünüyorum deprem olsa naparım diye
ben oturma odasında bebek kendi odasında olursa evin bir ucundan bir ucuna....
Allahım esirgesin
umarım kimse yaşamaz bunu

geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden saklasın siz yazınca 1999 deprem geldi aklıma ve ağladım çünkü ben o zamanlar orta okula gidiyodum ve benim odamın kapısı kilitlenmişti ve korkudan ağzım yüzüm yamulmuştu kızlar bereket şimdi hiç bişey yok allah yaşatmasın bidaha hiç kimseye...

Geçmiş olsun. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Ben deperem fobim yüzünden hala Çınar'ın odasını ayıramadım. Sen hem kendine hemde bebişinin baş ucuna cevşen koy. Ben çok inanıyorum. Tekrar geçmiş olsun..Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…