allah bebegimi alicakmi benden :(( :(

Canim.benim hemen uzuntuye kapilma ben bir tanr mol gebelik bitanefe dusuk yaptim arkaya seni anlayabiliyorum ama bi tanifigimda ayni boyle olmistu cok korkmistu bence korkma olabiliyo bazen boyle seyler dualarini esirgeme rabbim hersryin hayirlisini verir

ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtajla sonlandı

şimdikinde ise keseyi gördük üç hafta sonra gittim tekrar

son adet tarihine göre 9 hafta olması gerekirken 8 haftalık çıktı kalbi atıodu yani her zaman son adetle aynı olmaz bebek
bi hafta sonra kalp atışı oluşur inşallah

Canım sakin ol cok iyi anlıyorum seni. Bak ben ilk gittgmde kese görünmedi dış gebelik olabilr dedi bir hafta bekledik keseyi gördü.sonra ben adet tarihme göre hesaplıyorum daha küçük dr daha çok söylüyor haftasını.değiştirdim dr baska bi dr gittim yeni dr bana diğer drn söylediğinden 3 hafta erken söyledi ben bebeğin haftasını daha büyük sanmıştım o dr öyle söyledi diye. yani benim hesabım doğruymuş 3hafta büyük söylemiş eski dr.iyiki değiştirmiştim.o dr baska bir tanıdıgım arkadasın bebeğini kalbi atmıyor diye almış.düşünüyorum şimdi o dr devam etseydim belki banada haftamı çok söylediği için kalbi atmıyor diye alcaktı.yani oluyor bazen.sen bol bol dua et.allahımdan hayırlısını iste.

Alttan bakilirsa kalp atisi kesin duyulur gec duyanda var acele etme alttan baktirma bence kotu bisey olsa lekenmen falan olurdu yuregini ferh tut ve alttan baktirma benmde duyulmadi alttan baktirdim duyuldu ama bebegimi kaybettim

Cnm benimde aynı olmuştu sonrasında ertesi ay tekrar hamile kaldım ve şimdi cadı bi kızım var üzülme Allah bilir herseyi hayırlısı neyse o olsun de çünkü sakat olma ihtimalin de oluyo bu dusukler....

İnşallah yoktur biseyi senin icin dua edicem cnm sende cok dua et sakin birakma dua etmeyi rabbim duada israrci kulunu cok severmis

5 hafta mı? 5. hafta alttan anca gördu doktor kesemı . kalp atısı 5. haftada zor :=)
en az 7. hafta

hem vardır her seyde bır hayır
veren de alan da allah. o kadar mınık bir şey ki bu denli bağlanma ona

cnm bende gecen hafta dış gebelik yasadım,üzüldüm Ama veren Allah vermiyorsada elbet bi sebebi vardır dua etmek lazım.
sen de içini rahat tut,daha bişey netleşmeden evham yapma.güzel düşün güzel olsun inş.
hayırlı haberlerini bekliyoruz..
dualarımız senınle..

Benimde 2. Bebegim son adetime gore 8 haftalik gorundu 15 gun once filan doktor kalp atidini duyamadi 15 gun sonra gel dedi gittim gec dollenmeymis 7+4tu kalbi duyuduyuldu simdi 8+4 gunluk... ilk bebegim 6 sene sonra ooldu tup bebek iptal edildigi ay oldu adet olmayinca erken ogrendik 3 haftalik ogrendim 5 haftalik kalbini duyduk ama hep oonda vajinal muaneydi. Yani dicem oki 8 / 10 hafta arasi duyulmasi nolmal daha once duyulanilirde duyulmayabilirde ins duyulur allah gonlunuze gore versin

5 hafta mı? 5. hafta alttan anca gördu doktor kesemı . kalp atısı 5. haftada zor :=)
en az 7. hafta

hem vardır her seyde bır hayır
veren de alan da allah. o kadar mınık bir şey ki bu denli bağlanma ona
Aaa sende mi hamilesin :) tebrikler

Karseşimde oglunda geç duydu geç döllenmeymiş o yüzden.sıkma canını bu sefer duyarsınız allahın izniyle

Lütfen aklina kotu seyler getirme benimde 7.haftada alttan ancak gorundu gec dollenme olmus simdi bebegim yanimda Allahim Insallah kotu sonuclanmaz bellki seninkide gec dollenmedir bol bol dua et sakin aklina olumsuz seyler getirme bende cok korkmustum. Olacakla ölecege care yok derler. Dua etmekten baska bsy yapamiyoruz sende otur dualarini et.

Canım benim içini ferah tut lütfen stres yapma. Benim oğlumun ilk kalp atışını 9. Haftada ve alttan muayene ile duymuştuk. Geç döllenme olduğu içinmiş. Allaha bırak, dua et. Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…