- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 34
-
- Konu Sahibi sevcankubra
Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
Alttan bakilirsa kalp atisi kesin duyulur gec duyanda var acele etme alttan baktirma bence kotu bisey olsa lekenmen falan olurdu yuregini ferh tut ve alttan baktirma benmde duyulmadi alttan baktirdim duyuldu ama bebegimi kaybettimCok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
5 hafta mı? 5. hafta alttan anca gördu doktor kesemı . kalp atısı 5. haftada zor :=)Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
cnm bende gecen hafta dış gebelik yasadım,üzüldüm Ama veren Allah vermiyorsada elbet bi sebebi vardır dua etmek lazım.Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
Aaa sende mi hamilesin :) tebrikler5 hafta mı? 5. hafta alttan anca gördu doktor kesemı . kalp atısı 5. haftada zor :=)
en az 7. hafta
hem vardır her seyde bır hayır
veren de alan da allah. o kadar mınık bir şey ki bu denli bağlanma ona
sağ ol. sana da tebrıkler :=) sorunsuz sekılde gecer ınsallah bu süreçAaa sende mi hamilesin :) tebrikler
Karseşimde oglunda geç duydu geç döllenmeymiş o yüzden.sıkma canını bu sefer duyarsınız allahın izniyleCok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
Siz kacinci haftada duyduniz