- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi sevcankubra
Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
benım arkadasımında basına geldı böle bıse kalp atışı duyulmuyor kurtajyapıcaz dedıler arkadaş ısrarlar bır kaç hafta daha bekledı sanırım 10. haftada bebegın kalp seslerı duyuldu çok zor bılıyorum ama birazcık sabır ve duaCok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
Gec dollenme olmus olablr bnm son adetmle uyusmuyodu ilk ogrendigmde adetm 10 gn gecikmisti hesaba gore 4 5 haftalik olmasi grekirken benm 2 3 haftalikdi sanrm 5.haftda kalp atisi grmdi kese vardi sdce 6. Hftda bi dktra gttm alttan bakti ck az kalp atisi var kendni fazla kaptirma dusebilir dedi bana sok oldum nasl mrlm bzldu bida gtmedim o doktora rabbime sukur oglum dogdu 8.aylk oldu bile bikac dktra gt hemde braz bekle gec duyulabiliyo cnm morlni bozma hemenCok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana
aynı durumu bende yaşadım. 8 haftalıktı kalp atışı alamadılar 2 gün hastanede yattım sonrası kürtaj....
sat tarihi baz alınmaz illaki belki geç döllenmedir üzülmeyin Rabbim hayırlısı ise gönlünüze göre versin inşallah..Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana