allah bebegimi alicakmi benden :(( :(

canım sakın stres yapma hormanlarını çok etkiliyor stres. kan basıncını artırarak düşüğe sebeb oluyor. bende ilk hamileliğimde çok stres yaptım hiç bir sorun olmamasına rağmen kan testi bile verirken hüngür hüngür ağladım. doktorum stresten kaynaklı bir düşük bu demişti.

Bence pazartesiyi bekleme boşuna, başka bir doktora git ve mutlaka alttan ultrasonla baktır. Karından her zaman görünmeyebiliyor. Ben de SAT'a göre 7. hafta bitmek üzereyken gitmiştim karından göremedi, alttan baktı ve 5 hafta 6 günlük olduğunu ve kalp atışı olduğunu gördü doktorum. 3 gün boyunca o stresi yaşamaktansa bu gün hemen gidip alttan ultrasonla baktır canım.

Ve ayrıca alttan bakarkende göremiyordu nerdeyse, çok gaz var görünmüyo demişti, tam kalp atışı yok diye detaylı ultrasona göndercekti ki bi dk gaz dağıldı kalp atışı var dedi. Umutsuzluğa kapılma, alttan ultrasonla bi baktır hele canm.

8. haftada alınıyor kalp atışları.5 haftada kese bile zor görünür.

Bende 7. Haftada duymustum kalp atisini. stres yapmayin sakin olun. ve lutfen hayirlisi icin dua edin. rabbim rahmimizin icinde olani herkesten daha iyi bilir. ona siginmak lazim. bir de bol su icerek gidin doktora. hayirlisi olsun. saglikli, hayirli bir evlat kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.

Bende tatilden geldiğim de muayene de 6.haftada doktor keseyi ve bebeğimi gördü ama kalp atışını alamadi.

Alttan muayene etti ve kalp atışını aldi. Tek doktora bağlı kalmayın. En ufak tereddütte değiştirin doktorunuzu. Çok degistirmek de iyi değil tabii

Oyy oyy canım ya allah gönlüne göre versin ben hiç böyle geç kalp atışı olduğunu duymamıştım zaten biz problem olsa yani düşük yada içinde ölmesi gibi bildiğim kadarıyla ya kanama oluyo yada benim ilk düşükteki gibi aşırı ağrı inşallah bişey yoktur üzülme

5 hafta eğer uzun adet döngüne göre hesapladıysan normal, ama ilişkinin üzerinden 5 hafta geçtiyse şuana kadar görülmesi gerekiyordu. karından belki görülmeyebilir ama vajinal ultrasonla görülmeli

Benimde ikinci gebeliğimde oldu.6.haftadaydık doktor kalp atışı yok haftaya gel dedi.başka doktora gittim görüldü..sende acaba başak bi doktora mı görünsen..

benım arkadasımında basına geldı böle bıse kalp atışı duyulmuyor kurtajyapıcaz dedıler arkadaş ısrarlar bır kaç hafta daha bekledı sanırım 10. haftada bebegın kalp seslerı duyuldu çok zor bılıyorum ama birazcık sabır ve dua

Benim 8. haftada duyuldu bebeğim kalp atışları, ayrıca mesanem dolu olmadığı için 4. haftada gördüğümüz keseyi normal ultrasonla 8. haftada göremedik, alttan ultrasonla baktı, oradaydı atıyordu kalbi, şimdi doğdu 9 aylık olacak inşallah =) 5 hafta keseyi görmek için bile çok erken. Başka doktora gidin ve alttan ultrasonla baktırın en kesini o çünkü ve bazen 10. haftaya kadar duyulmayabiliyor bunları da göz önüne alın. Bir de üzülmeyin siz güçlü olacaksınız ki bebeğiniz de güçlü olup tutunacak, sizi duyamasa da konuşun onunla çok iyi geliyor, onu da kendinizi de güçlü olduğunuza inandırıp motive edin =)) Ayrıca erken döllenmeydi benim bebeğim yani ona rağmen 8. haftada duyduk.

aynı durumu bende yaşadım. 8 haftalıktı kalp atışı alamadılar 2 gün hastanede yattım sonrası kürtaj....

Gec dollenme olmus olablr bnm son adetmle uyusmuyodu ilk ogrendigmde adetm 10 gn gecikmisti hesaba gore 4 5 haftalik olmasi grekirken benm 2 3 haftalikdi sanrm 5.haftda kalp atisi grmdi kese vardi sdce 6. Hftda bi dktra gttm alttan bakti ck az kalp atisi var kendni fazla kaptirma dusebilir dedi bana sok oldum nasl mrlm bzldu bida gtmedim o doktora rabbime sukur oglum dogdu 8.aylk oldu bile bikac dktra gt hemde braz bekle gec duyulabiliyo cnm morlni bozma hemen

sat tarihi baz alınmaz illaki belki geç döllenmedir üzülmeyin Rabbim hayırlısı ise gönlünüze göre versin inşallah..

duanızı eksik etmeyin böyle düşünmeyin verende alanda Allah ona sıgınmak gerek... İnşallah güzel haberler alırısnız dua edin bol bol ....isyan etmein sakın

canım aklına gelen kötü şeylere inanma bol dua et Allaha sarıl. olabiliyormuş bak böyle şeyler olumlu düşün mutlaka

kendinizi bu kadar yıpratmanın ne gereği eğer yaşayacak günü yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek inş ama yoksa zaten yapacak bir şey yok hem ortada daha bir şey yok ki geç döllenme vb gibi şeyler olabilir en geç 10. haftaya kadar beklenebiliyor olumsuz düşüncelerden kurtulun ki her şey hakkınızda olumlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…