Allah aşkına yardimci olun bana kızlar?

damlasekerci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
1
0
26
Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır beraberiz hatta birkaç ay sonra nisan düşünüyorduk aileler tanışıyor ailesi beni çok sever benimkiler de aynı şekilde çok düzenli ilişkimiz sorunsuzdu tek sıkıntısı dini acıdan farkliydik kendisi çok sıkı ben ise rahata alisiktim bir hafta önce daha fazla dayanamadım bitti dedim bıraksın diye de annem de bizim uyusmadigimizi söylüyor olmayacak vs dedim sonra çok pişman oldum ama onun gibi birisini bulamayacağım çünkü şimdiye kadar kızlarla gezip tozmayan kuzenleriyle bile muhattap olmayan gözü hayatta dışarda değil benim bir dedigimi ikiletmez sadece benden istediği belli başlı şeyler vardı beni aşırı derecede seviyor bitirdim pişman oldum geri yazdım ama gururum var dedi annen de istemiyor bir daha olmaz dedi bir hafta uğraştım seviyorum ama asla olmaz artık hep sıkılınca bırakıyorsun ne çekiyorum ben vs dedi çok uğraştım ama tık yok seviyorum üzülüyorum ama olmayacak dedi sen benden vazgeç diye kızlarla konusucam dedi ve konuşmuş da sorunca ben arkadaşıma konusturdum pesimi bırak mutlu ol bir daha olmayacak dedi kızlar çok kötüyüm bir daha mutlu olamam ben dedi beni de af etmiyor

yani önce şunu fark etmek gerek senin istediklerini karşısı yapacak sıkıcı bunaltcı gelmeyecek ama o bir şey isteğince bunaldım ben rahatım. aranızdaki o uyuşmama konusu ne bilmiyorum ama örnek verecek olursam adamın bir kızla görüşmesi seni rahatsız edip kendin arkadaşım diye yani aldatmak anlamında değilde eski bir arkadaş diye görüşsn karşılıklı adil olmaz bence bu benim verdiğim bi örnekdi ne anlamda seni bunalttığını yazmadığından böyle bi örnek verdim.yani demek istediğim o senin dediğini ikiletmiyorsa sen niye ikiletiyorsun? tabi isteklerinde bir sınırı var işini bırakması istemesi bi aşırı olabilir ama bence sevgin bir etekten vazgeçecek kadarda olmalı.

daha önce kaç kere bıraktın onuda bilmiyorum ama her defasında beklediyse artık bıkmış olabilir sürekli dönmeni bekleyecek değil seni unutmaya çalışıyor olabilir.

bencede bitsin bu iş bugun katlanırsın ama işerde cok sorun olur . o seni kısıtlamaya calısır hissedersin suan gülşük gülüstanlık

Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır beraberiz hatta birkaç ay sonra nisan düşünüyorduk aileler tanışıyor ailesi beni çok sever benimkiler de aynı şekilde çok düzenli ilişkimiz sorunsuzdu tek sıkıntısı dini acıdan farkliydik kendisi çok sıkı ben ise rahata alisiktim bir hafta önce daha fazla dayanamadım bitti dedim bıraksın diye de annem de bizim uyusmadigimizi söylüyor olmayacak vs dedim sonra çok pişman oldum ama onun gibi birisini bulamayacağım çünkü şimdiye kadar kızlarla gezip tozmayan kuzenleriyle bile muhattap olmayan gözü hayatta dışarda değil benim bir dedigimi ikiletmez sadece benden istediği belli başlı şeyler vardı beni aşırı derecede seviyor bitirdim pişman oldum geri yazdım ama gururum var dedi annen de istemiyor bir daha olmaz dedi bir hafta uğraştım seviyorum ama asla olmaz artık hep sıkılınca bırakıyorsun ne çekiyorum ben vs dedi çok uğraştım ama tık yok seviyorum üzülüyorum ama olmayacak dedi sen benden vazgeç diye kızlarla konusucam dedi ve konuşmuş da sorunca ben arkadaşıma konusturdum pesimi bırak mutlu ol bir daha olmayacak dedi kızlar çok kötüyüm bir daha mutlu olamam ben dedi beni de af etmiyor

madem kendi isteğinle bıraktın neden şimdi böyle ağlıyorsun? karar almışsın yüz üstü bırakmışsın, çoğu şey biz kadınların işine gelmiyor ama adamlar haklı. ortalık çok pis, kayınpederin gelinine tecavüz ettiği ahir zamandayız, kıskanması bazı şeylerden seni uzak tutması bence en güzeli. karısının tangalı bikinisinden rahatsız olmayan adam mı tercihiniz? o zaman doğru yoldasınız, bu adam sizin rahatlığınıza uymaz.

ne yaparsam beni seviyor bana gelir nasılsa çocukluk yapılıyor çoğu zaman. üstüne üstlük bi de karşı taraftan geri dönüş bekleniliyor baktın dönüş gelmedi sen burnunu indirip aradın yazdın değil mi. aynen arkadaşların dediği gibi erkeğe bir yaparsın iki yaparsın devamlı aynı şeyleri yaşadığında bunalır sıkılır güvensizliği artar ve mutlu olacağına inancını yitirir. tam olarak böyle olmuş. bir başkasıyla unuturum diyor sanırım bu düşünce de ki unutur da. geçmiş olsun.

bence adam seni ayakta uyutmuş senleyken de kızlarla konuşuyomuş, vazgeç diye kızlarla konuşcam falan bahane yani. dönmemesinin sebebi de artık sana kızlarla konuşmuyomuş gibi rol yapmaktan sıkılmış. acı gerçek. geçmiş olsun. peşini bırak. yaş kaç sizin

X