- 20 Temmuz 2017
- 1
- 0
- 26
- Konu Sahibi damlasekerci
Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır beraberiz hatta birkaç ay sonra nisan düşünüyorduk aileler tanışıyor ailesi beni çok sever benimkiler de aynı şekilde çok düzenli ilişkimiz sorunsuzdu tek sıkıntısı dini acıdan farkliydik kendisi çok sıkı ben ise rahata alisiktim bir hafta önce daha fazla dayanamadım bitti dedim bıraksın diye de annem de bizim uyusmadigimizi söylüyor olmayacak vs dedim sonra çok pişman oldum ama onun gibi birisini bulamayacağım çünkü şimdiye kadar kızlarla gezip tozmayan kuzenleriyle bile muhattap olmayan gözü hayatta dışarda değil benim bir dedigimi ikiletmez sadece benden istediği belli başlı şeyler vardı beni aşırı derecede seviyor bitirdim pişman oldum geri yazdım ama gururum var dedi annen de istemiyor bir daha olmaz dedi bir hafta uğraştım seviyorum ama asla olmaz artık hep sıkılınca bırakıyorsun ne çekiyorum ben vs dedi çok uğraştım ama tık yok seviyorum üzülüyorum ama olmayacak dedi sen benden vazgeç diye kızlarla konusucam dedi ve konuşmuş da sorunca ben arkadaşıma konusturdum pesimi bırak mutlu ol bir daha olmayacak dedi kızlar çok kötüyüm bir daha mutlu olamam ben dedi beni de af etmiyor