- Konu Sahibi monkeyyy_000
-
Her agda sonrasi aglamakli oluyorum bikini bolgesini agdayla almaya kalkiyorum alinmadigi gibi kaniyor permatik purussuz gostermiyor napabilirim bi yardim lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar ağdayla kendiniz mi alıyorsunuz ?
özel bölgeye hangi ağdayı yapıyosun?kol bacak için rolon ağda, bikini bölgesi için sir ağda.sıpatulayla sürüyosun.ilk yapacağın için spatulaya az bişey al gibrit kutusu kadar bölgeye sür.hemen kuruyor zaten elinle al.birden çek.bu dediğim ağda en güzeli.ne eline yapışıyo ne bişey.anında kuruyo taş gibi oluyor.valla gerçekten süper.makinasını al ki ağdan hep kıvamında ısısını koruyabilsin.Her agda sonrasi aglamakli oluyorum bikini bolgesini agdayla almaya kalkiyorum alinmadigi gibi kaniyor permatik purussuz gostermiyor napabilirim bi yardim lutfen
özel bölgeye hangi ağdayı yapıyosun?kol bacak için rolon ağda, bikini bölgesi için sir ağda.sıpatulayla sürüyosun.ilk yapacağın için spatulaya az bişey al gibrit kutusu kadar bölgeye sür.hemen kuruyor zaten elinle al.birden çek.bu dediğim ağda en güzeli.ne eline yapışıyo ne bişey.anında kuruyo taş gibi oluyor.valla gerçekten süper.makinasını al ki ağdan hep kıvamında ısısını koruyabilsin.
o ağda bantları iyi değil ben hiç memnun kalmadım.ben hem rolon ağda makinası hem de konserve türü sir ağda makinası aldım.ikisi de süperrrrr.tavsiye ederim.sonuç süper bebek gibi ten.Tesekkur ederim gercekten biktim yara icinde kalmaktan agda bandiyla aliyorum veet kullaniyorum
Evet
Yukarıda arkadaşlar da yazmışlar, iyi gerdirilmezse bunlar olabiliyor.
Lazere gitseniz imkan varsa?
Her agda sonrasi aglamakli oluyorum bikini bolgesini agdayla almaya kalkiyorum alinmadigi gibi kaniyor permatik purussuz gostermiyor napabilirim bi yardim lutfen
Ağda bantları kullanma pudralı ağdalar var onlardan al ve ufak ufak sürerek yap
Merhaba ağda bandı kullanma demişsiniz arkadaşa. Bende ağda bandı kullanıyorum. Aslında diğerlerine geçmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum birazBen nedense hep diğerlerini yaparken yapışıp kalacakmış ağdayı alamayacakmışım gibi düşünüp korkuyorum
Korkmana hiç gerek yok dediğim gibi pudralı ağdayı ufak ufak sürüp ufak ağda bantlarıyla çektiğinde ağda bantlarundan daha kullanışlı olduğunu anlayacaksın. El ağdasıda var ancak ben kullanmadım belki onuda deneyebilirsin
Tamam öyleyse en kısa zamanda geçeyim bu uygulamaya.. CesaretlendimPudralı ağda diye mi arıycam bunu? Ezcanelerde falan vardır değil mi?
Ben markette bulmuştum valla her zaman ağda aldığım bir yer vardır orda yoktu markette denk geldim ama eczanedede bulabilirsin sanırım
Teşekkür ederimm bilgilendirme için
Son bir soru dahaRica ederiim :81:
Son bir soru dahaBu ağda ayrı ağdayı çekmek için gerekli bant ayrı mı satılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?