• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah askina yardim edin

monkeyyy_000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
95
1
0
Antalya
Her agda sonrasi aglamakli oluyorum bikini bolgesini agdayla almaya kalkiyorum alinmadigi gibi kaniyor permatik purussuz gostermiyor napabilirim bi yardim lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her agda sonrasi aglamakli oluyorum bikini bolgesini agdayla almaya kalkiyorum alinmadigi gibi kaniyor permatik purussuz gostermiyor napabilirim bi yardim lutfen

Merhabalar ağdayla kendiniz mi alıyorsunuz ?

özel bölgeye hangi ağdayı yapıyosun?kol bacak için rolon ağda, bikini bölgesi için sir ağda.sıpatulayla sürüyosun.ilk yapacağın için spatulaya az bişey al gibrit kutusu kadar bölgeye sür.hemen kuruyor zaten elinle al.birden çek.bu dediğim ağda en güzeli.ne eline yapışıyo ne bişey.anında kuruyo taş gibi oluyor.valla gerçekten süper.makinasını al ki ağdan hep kıvamında ısısını koruyabilsin.

özel bölgeye hangi ağdayı yapıyosun?kol bacak için rolon ağda, bikini bölgesi için sir ağda.sıpatulayla sürüyosun.ilk yapacağın için spatulaya az bişey al gibrit kutusu kadar bölgeye sür.hemen kuruyor zaten elinle al.birden çek.bu dediğim ağda en güzeli.ne eline yapışıyo ne bişey.anında kuruyo taş gibi oluyor.valla gerçekten süper.makinasını al ki ağdan hep kıvamında ısısını koruyabilsin.

Tesekkur ederim gercekten biktim yara icinde kalmaktan agda bandiyla aliyorum veet kullaniyorum

Kuruyup katilasan yapismayan agda mi var anlayamadim markasi ney

Tesekkur ederim gercekten biktim yara icinde kalmaktan agda bandiyla aliyorum veet kullaniyorum

o ağda bantları iyi değil ben hiç memnun kalmadım.ben hem rolon ağda makinası hem de konserve türü sir ağda makinası aldım.ikisi de süperrrrr.tavsiye ederim.sonuç süper bebek gibi ten.

Evet

kendiniz alırken iyi gerdiremediğinizden dolayı morarmalar ve kanamalar olabilir. çok iyi gerdirin ve pudralı ağdalar kullanın ve ağda yapmadan önce bildiğimiz bebe pudrası kullanın acısını ve tahrişini azaltacaktır

Yukarıda arkadaşlar da yazmışlar, iyi gerdirilmezse bunlar olabiliyor.

Lazere gitseniz imkan varsa?

Ağda bantları kullanma pudralı ağdalar var onlardan al ve ufak ufak sürerek yap

Merhaba ağda bandı kullanma demişsiniz arkadaşa. Bende ağda bandı kullanıyorum. Aslında diğerlerine geçmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum biraz :50: Ben nedense hep diğerlerini yaparken yapışıp kalacakmış ağdayı alamayacakmışım gibi düşünüp korkuyorum :1:

Merhaba ağda bandı kullanma demişsiniz arkadaşa. Bende ağda bandı kullanıyorum. Aslında diğerlerine geçmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum biraz :50: Ben nedense hep diğerlerini yaparken yapışıp kalacakmış ağdayı alamayacakmışım gibi düşünüp korkuyorum :1:

Korkmana hiç gerek yok dediğim gibi pudralı ağdayı ufak ufak sürüp ufak ağda bantlarıyla çektiğinde ağda bantlarundan daha kullanışlı olduğunu anlayacaksın. El ağdasıda var ancak ben kullanmadım belki onuda deneyebilirsin

Korkmana hiç gerek yok dediğim gibi pudralı ağdayı ufak ufak sürüp ufak ağda bantlarıyla çektiğinde ağda bantlarundan daha kullanışlı olduğunu anlayacaksın. El ağdasıda var ancak ben kullanmadım belki onuda deneyebilirsin

Tamam öyleyse en kısa zamanda geçeyim bu uygulamaya.. Cesaretlendim :1: Pudralı ağda diye mi arıycam bunu? Ezcanelerde falan vardır değil mi?

Back