• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına yardım edin!

Adam hem ailesinin sözünden çıkmayan biri, hem amerikada master yapmış... Bulmuşlar işini eline almamış gelini, diplerine oturtturup gelinlik yaptırıcaklar. Demedi deme, ne öğrenciliğin kalır ne gençliğin. Daha 21 yaşındasın, emin ol o da 21 yaşında olsaydı hayatta evlilik düşünmezdi bence, yaşı gelmiş geçiyor diye evlenmek istiyordur, öyle ailelerin baskısı çok olur çünkü. Tamam, çok seviyorsun ama allah aşkına evlenmekle ne alakası var? Sevgilin olmayınca daha mı az sevmene izin veriyorlar? Çok genç bir yaş evlilik için hem de çok. Bence yol yakınken dön. Gençliğini harcarsın anca.

"...Sevgilin olmayınca daha mı az sevmene izin veriyorlar?" derken??
yorumun başından okuyunca devamında gelen bu cümleyi kavrayamadım ,
ben de algılamıyor olabilirim sormak istedim

öğrenciyken evlenmeniz konusunda bir kaç şey söyleyeceğim. ben 4 sınıfta evlendim ama oldukça da pişmanım bu durumdan. öğrenciliği yaşayın, ilk maaşınızı düğün borçlarına vermek zorunda kalmayın, en güzel yıllarınızı daha güzel biçimde değerlendirin. hiç olmadı nişanlılık dönemini uzatın

Aynen öyle ev verip sizi elinin altında tutcak..Esin cocukluktan cıkamıcak.AraDa kaldıysa kaldı koca adam kendi karalarını almayı seninle ögrensin..Simdi esim üzülmesin diye tamam dersin sonra bu yüzden daha büyük üzüntüler yasatırsın ve en önemlisi yasarsın.Canım hayat sizin simdiden kimsenin hakimiyeti altında kalmayın..Aman dikkat evlendikten sonra isin icinden cıkması daha zor.

Back