Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde kan verdm dua edin bana allah askınaHala cikmamis olabilir mi diye dusunmekteyim gecen sene bebek dusunmezken adetim 6 7 gun gecmisti dra gittim test yaptinmi dedi evde yaptim dedim o sayilmaz dedi bana dr
Hayirli bir sonuc alirsin insallah bende pztye kdr adet olmazdam doktora gidicemBnde kan verdm dua edin bana allah askına
rabbim inşallahhh vardır hamişsindir,Bnde kan verdm dua edin bana allah askına
Bgn adet gunum ama hiç adet olcgma dair belrtm yok karnmın muhakkak agrıması lazm ama agrmyo bnde dayanamdmrabbim inşallahhh vardır hamişsindir,
kaç gun geçti günün
Gercektenmii 10 gunde mi cikar yaa umut oldunuz banaa 6 gun gecti negatifti bu sbhidrarda bu kadar çabuk çıkması imkansız gibi birşey adetin geçtikten 10 günsonra belli olur ancak
ama inşallah hamişsindir,
Kan ver cnm ben soncları almya gdyorm yazarm alncaGercektenmii 10 gunde mi cikar yaa umut oldunuz banaa 6 gun gecti negatifti bu sbh
Ayy heyecanlandik yaa hadi bakalim hayirlisiKan ver cnm ben soncları almya gdyorm yazarm alnca
2 cktı cnm bida adetm gecmden yapmıcmAyy heyecanlandik yaa hadi bakalim hayirlisi
2 mii o ne demekmis ki varmi yokmu2 cktı cnm bida adetm gecmden yapmıcm
Yok canm negatf2 mii o ne demekmis ki varmi yokmu