Benm gec dollenmeymiş kandan once erken genelik testi yaptım cıkmadı bikaç gun gecti normal test yaptm cıkmadı sonra kan verdim cıktı 100du bida idrar testi yaptım cıkmadıErken gebelik testinde de cikmayabilir yani oylemi adet günümde o kdr olacak gibi hissettimki ped koydum pede minik bir damla acik kahve leke gelmisti ertesi gunde beyaz akintinin icinde ip gibi kan geldi minicik o kadar 4 gun gecti gunum halen adet olcak gibiyim ama
Adet gunu yaptigim erken gebelik testi 5 gun gecti adetimBenm gec dollenmeymiş kandan once erken genelik testi yaptım cıkmadı bikaç gun gecti normal test yaptm cıkmadı sonra kan verdim cıktı 100du bida idrar testi yaptım cıkmadıbikaç gun sonra cıkmıştı tecrube oldu :) ama benim o zaman adet sıkıntım vardı 2 ayda bi adet oluyodum anlayamamştm o yuzden
Adet gunu yaptigim erken gebelik testi 5 gun gecti adetimBenm gec dollenmeymiş kandan once erken genelik testi yaptım cıkmadı bikaç gun gecti normal test yaptm cıkmadı sonra kan verdim cıktı 100du bida idrar testi yaptım cıkmadıbikaç gun sonra cıkmıştı tecrube oldu :) ama benim o zaman adet sıkıntım vardı 2 ayda bi adet oluyodum anlayamamştm o yuzden
Ben bsy goremedm cnm ama kan ver bakalım bdeAdet gunu te
Adet gunu yaptigim erken gebelik testi 5 gun gecti adetim
Adetin gecmş mydi? Yapınca haber ver cnmİlk kez adet gunu lekelenme yasadim ebe bir arkadasim var yerlesme kanamasi gibi anlattigin sey dedi 5 gundur de ha oldum ha olucam diye lavaboya gidiyorum ama bisey yok yrn sabah bi test daha yapicam bakalim
Cnm bende dün yaptım negatif silik falan yok. Yumurtlama günü baya geçti olsa çıkar mıydı acaba..inşallah geç döllenme yaşıyoruzdur cnmBunu da smdi yaptm sanrm bşi yok bana ole gelmş
Sennde 27sndeydi dmi cnm batın? Vala benm hc adet olckmşm gbi bişeym yok ne karnm agryo ne gogsum ssti sadce kasıklarım kasılıyo arada batma oluyo onu hissedyorm vucudumu dnlemekten bi hal oldmCnm bende dün yaptım negatif silik falan yok. Yumurtlama günü baya geçti olsa çıkar mıydı acaba..inşallah geç döllenme yaşıyoruzdur cnm
Testi yaptigim zaman adet gunumdu suanda 5 gun gecmis bulunmaktaAdetin gecmş mydi? Yapınca haber ver cnm
Normal testten yap bde cnm kan verdn miTesti yaptigim zaman adet gunumdu suanda 5 gun gecmis bulunmakta
Test aldim yrn sabah yapicam bakalim kan vermedimNormal testten yap bde cnm kan verdn mi
Kız bnm 1 gun kaldı adete catladımNormal testten yap bde cnm kan verdn mi
Cnm ya 9 aydir gecikme yaşadığım zamanlar oldu bir heves teste kostum hep tek cizgi simdi coknkorkuyorum yine tek cizgi gormekten bu ay ovulasyon testi yaptim ay onda iki cizgi görmek nasil mutlu etti beni anlatamam. Bu ay tek umut bagladigum olay adet gunu yasadigim kahve leke baska hicbir seyim yok sadece surekli aset olacak gibi hissediyorumKız bnm 1 gun kaldı adete catladım5 gun ii dayanmşsn yapta gonder baklm merk ettm bnde
Olsn cnm kan testi yaptr o zaman bnce sonuc kesn cıkar bnde merk ettm bnmde bi gun kaldı adete heycanla bekliorm :) baş agrım cok bnmde hiç adet olckmşm gbi bi his yok ustmde cok tuhafmCnm ya 9 aydir gecikme yaşadığım zamanlar oldu bir heves teste kostum hep tek cizgi simdi coknkorkuyorum yine tek cizgi gormekten bu ay ovulasyon testi yaptim ay onda iki cizgi görmek nasil mutlu etti beni anlatamam. Bu ay tek umut bagladigum olay adet gunu yasadigim kahve leke baska hicbir seyim yok sadece surekli aset olacak gibi hissediyorum
Doktora gt cnm adet gecikmesnin baska nedenleri de olablyo. Basım cok agryo ilaç kullansam mı acabaTanistirayim kabusum tek cizgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?