• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah askına su teste bakın şaşı oldum artık :(

eflin20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
572
196
18
Adete 3 gun var sat 28 ocak bat 27 subat die bekliyorum. Bugun yaptm bunu yan cevirdim hayalet cizgi var mı yok mu lütfen biri yorum yapsın catlıcam :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 295
canım ümitlendirmek istemem ama bende görüyorum hayali bi çizgi inşallah gelmiştir meleğin ;)

canım ümitlendirmek istemem ama bende görüyorum hayali bi çizgi inşallah gelmiştir meleğin :KK66:
Ayy canım ya inş oledir inanılmaz heycanlandım umudum yoktu aslında bu ay allahım inşallah nasip eder. Beynim oyun oynuyo sandım artık bide 5 dk beklemedm 1 2 dk bekledm foto cekip çöpe attm testi eşimin de artık sinirlerini bozdum yakalnmym die

Ayy canım ya inş oledir inanılmaz heycanlandım umudum yoktu aslında bu ay allahım inşallah nasip eder. Beynim oyun oynuyo sandım artık bide 5 dk beklemedm 1 2 dk bekledm foto cekip çöpe attm testi eşimin de artık sinirlerini bozdum yakalnmym die
bu ay bende adetten 4 gün önce gördüğümü sanmıştım o hayali çizgiyi :) psikolojim bozulmuştu iyice artık ama adetin 1 günü negatifi yiyince umudumu yitirdim adetimde o gün başladı zaten :KK43:
ama seninki baya belli yani bak resimde işaret ettiğim yerde görüyorum bende bikaç gün sonra tekrarla testi koyulaşacaktır hayırlı olsun şimdiden :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 268
Vallahı ben gormuyorum ama 1 ay evvel bende hayalı bır cızgıyle hamıle oldugumu ogrenmıstım :) sen goruyorsan sorun yok

bu ay bende adetten 4 gün önce gördüğümü sanmıştım o hayali çizgiyi :) psikolojim bozulmuştu iyice artık ama adetin 1 günü negatifi yiyince umudumu yitirdim adetimde o gün başladı zaten :KK43:
ama seninki baya belli yani bak resimde işaret ettiğim yerde görüyorum bende bikaç gün sonra tekrarla testi koyulaşacaktır hayırlı olsun şimdiden :)
Aynen artık yıpratıoz kendmzi:( inş vardr yarın bida denicem olmazsa da adeti beklicem umutlanmak istemedm bnde ama ii düşünmek istyorma rtk inş vardr inş hepimize nasip olur:))

Ben gördüm. CuteMom CuteMom sen uzman oldun çizgiyi Nasıl görmezsin :KK70:
ay sorma sızı maaf ettım o gun aynı testı 485486453,43 kere farklı acılardan cektımde gormedınız :) Ama vardı ama beta dusuk onunda dusuk suanda ondan hayalı hadı hayırlısı ya o goruyorsa vardır

ben bi çizgi görmedim.. 2 veya 3 gün sonra tekrar et. benim 3 gn önce çıkmıştı testte. ama her zaman öyle olmayabiliyor.. yakın bi zaman ya da gününde dene biraz erken davranmışsın.. Allah hayırlısıyla evla nasip etsin inşallah

Yarın kan testi yaptırayım o zaman nasip artık..
Yarını beklersen 3 saat beklersın ama bugun sımdı yaptırırsan 1 saate cıkar sonucun canım
hadı hayırlısı korkma bak bende aynen oyle ogrendım kendımden baska 1 kısı bıle goremedı hatta o cızgılerı :D

ay sorma sızı maaf ettım o gun aynı testı 485486453,43 kere farklı acılardan cektımde gormedınız :) Ama vardı ama beta dusuk onunda dusuk suanda ondan hayalı hadı hayırlısı ya o goruyorsa vardır
Ben şaşı oldum artık bi yakınlaştır bi uzaklaştr incelemkten :D sizde mi ole ogrenmştnz

Ayy burda hayalet cizgi gorme uzmanlari var gibi yaa bnmde adet gunu yaptığım erken genelik testinde hayalet bircizgi var gibiydi burda bir topige yüklemiştim ordada bir arkds gordum gibi dedi gitmeyin bi yere olurmu aksama bende buraya yukleyeyim de bir bakiverin buarada gunum 4 gun gecti

Ayy burda hayalet cizgi gorme uzmanlari var gibi yaa bnmde adet gunu yaptığım erken genelik testinde hayalet bircizgi var gibiydi burda bir topige yüklemiştim ordada bir arkds gordum gibi dedi gitmeyin bi yere olurmu aksama bende buraya yukleyeyim de bir bakiverin buarada gunum 4 gun gecti
Yukle bakalım cnm :KK70: bnm ilkinde ne normal test nede erken gebelik testnde cıkmamştı kanda ogrendkten sonra ble cıkmamıştı sonuc kurtaja gtti ama o duygu ble bambaska allah hayrlısını saglıklısnı verir bu sefer inş

Back