Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Allah aşkına biri bana akciyerde lekenin ne olduğunu tam olarak açıklasın

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
.............................................................

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun ayni sorunu bende yasadim banada leke var dediler test ustune test sonuc ne oldu bronslarim yatay kesitten leke gibi gozukmus filmlerde 2 hafta uyku uyumadik bizde malesef insallah esinin durumu da buna benzer birsey cikar

Canim cok gecmis olsun ayni sorunu bende yasadim banada leke var dediler test ustune test sonuc ne oldu bronslarim yatay kesitten leke gibi gozukmus filmlerde 2 hafta uyku uyumadik bizde malesef insallah esinin durumu da buna benzer birsey cikar

sizede çok geçmiş olsun..yani benim anlamadığım leke kötü bir hastalıkmıdır nedir onu anlamadım nedir bu leke .inşallah geçmeyen bir hastalık değildir .

okadar bakan olmuş bir yorum yapan olmamış ya

ya doktor gitmişse gitmiş,illa o doktora göstermek zorunda değilsiniz ki.başka hastaneye gidin,başka doktora anlatın veya başka yerde daha çekilsin film.kendi kendinizi yiyip duracağınıza gidin başkasına işte.Aman Allah korusun bişey çıkmasın inşallah da leke falan sakat iş biraz korkutucu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…