Allah aşkına bir yardım edin kızLaR...

Canm allah yardımcın olsun ya hakkaten çok zor okurken bile insan nasıl daralıyor. Bu kadar bunalman çok normal.
Şaka gibi ama bide güzel güzel konuşmayı denesen senin için falan :ukala: neler düşünüyorum. Sen beni bi alet almayi bile yollamak istemiyorsun gibi:ukala:
Baktın olmuyo katlan uzat bakalım gerçi çok zor bu ama uzatt napcak bakalım ya :KK22:
İnşiallah düzelir canm da mutlu olursun :KK68:

Canm allah yardımcın olsun ya hakkaten çok zor okurken bile insan nasıl daralıyor. Bu kadar bunalman çok normal.
Şaka gibi ama bide güzel güzel konuşmayı denesen senin için falan :ukala: neler düşünüyorum. Sen beni bi alet almayi bile yollamak istemiyorsun gibi:ukala:
Baktın olmuyo katlan uzat bakalım gerçi çok zor bu ama uzatt napcak bakalım ya :KK22:
İnşiallah düzelir canm da mutlu olursun :KK68:
İnşlhh cnm allh razı olsunn tşk ettim

Neden buna izin veriyorsun bu senin en temel halkın ya bu kadar erkeklere fırsat vermeyin

Cocklrm cok kücük maddi imkanım yok biri 1 yasında biride 3 cekip gitsem ayrılsam beni hatırlamazlar die korkuyorum yoksa coktan ayrılmştım
Ay niye boşancan hemen,bi dur.O en son çare.Adam sadece kıskanç ama saçmalamış biraz.
Sen sadece iyileştirmeye bak durumu.

Gillette venüs al gratiste var diğer bıçaklara pek benzemez daha iyidir ama 2 sonra felaket kaşıntı yapar bıçağında kusuru böyle. Ya da adriana lima reklamını yapıyor veetin makinası :))

bence kıldan tuyden daha cıddı sorunlarınız var

:oha: bende benimkine laf söylerim esirmiyim diye demek beteride varmış...
Ne diyeyim allah yar ve yardımcın olsun.

Arkadaşlar gerekeni söylemiş ben soruna cevap vereyim braun silk epil 9 kullanıyorum çok memnunum küçücük tüy bile bırakmıyor

Bu konu troll olmalı, neyse yine de internetten görerek sipariş verebilirsin bazı sitelerde kapıda ödeme de oluyor

X