Allah aşkına bir yardım edin kızLaR...

Nasıl ya kocan izin vermiyor diye sen kendi vücut bakımı mı yapmıyor musun ? Her şeyi geçtim nasıl izin vermez kendi bakımın için kuaföre gitmene onu da geçtim rahatsız olmuyor musun en basidi ağdaya da mı izin yok ?
Böyle bir insanla ömür geçmez , wc gitmene izin veriyor mu bari.?

yeni evli de değilmişsin

kıllar yeni çıkmadı ya

iki çocuk demek en az 3-4 yıllık evli demek

bunca yıldır ne yaptın kılını
Önceden gidebiliyordum cnm sorun etmiyordu hatta eski kuaförüme gitmek istiyordum oraya kadarda götürüp bırakıyordu bilmiyorm gitgide kötüleşiyor

neden peki

yani adam birden neden vaz geçti

tarikata vs mi girdi

bir şey mi duydu

bir şey mi gördü

değişen ne onu anlatın önce
Yok cnm ne görcek allhın izniyle bişeyde göremez ama herhlde o zmn cicim aylarıydı bilemiyorum ama canım cok sıkkın kendim öyle ödün vermişim kii aklım almıo düşünürken

uzat

gitmene izin vermeyen adam gidip kendi alsın

almıyorsa da uzat gitsin

annenden mi isteyecekmişsin

kocam beğenmiyor böyle mi diyecekmişsin

eşine akıl fikir lazım diyeyim
Yok cnm ona kalsa ne nedirki dio istemiyor almamı ben ısrar ettiğim için aldırttıo oda annen alıp getirsin en iyisini dio

Cildine gelmiyor cildiye yasakladı cnm inşlhh bnmkide düzelr yarabbim
Yani balkona bile cikamazdim kiskancliktan kaynimi bile iki sene sonra gordum yakindan. Ama su an ipler elimde istedigim yere gidiyorum istedigimi yapiyorum. BIR YAZIDA OKUMYATUM KADIN ON SENE SONRA IPLERI ELINE ALIRMIS. Duzelecek az daha sabir ama sende caba ver. Kavga ile dovusle kazandim ben .

Sen de haklısın tatlım da senin yerinde olsam tek cinnete bakar.Artık yıkılacak mı yoksa düzelecek mi bilmem ama okurken yeminle daral geldi.
Cocklrm cok kücük maddi imkanım yok biri 1 yasında biride 3 cekip gitsem ayrılsam beni hatırlamazlar die korkuyorum yoksa coktan ayrılmştım

Yani balkona bile cikamazdim kiskancliktan kaynimi bile iki sene sonra gordum yakindan. Ama su an ipler elimde istedigim yere gidiyorum istedigimi yapiyorum. BIR YAZIDA OKUMYATUM KADIN ON SENE SONRA IPLERI ELINE ALIRMIS. Duzelecek az daha sabir ama sende caba ver. Kavga ile dovusle kazandim ben .
Kız bende basının eti yiyorum ama nafile inşllh düzelr yoksa bitecek

X