- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
Ama bu hayat boyle yaşanmaz ki nereye kadar devam edecekcanım iki tane cocgum oldugu için suan bu elmden bişey gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu hayat boyle yaşanmaz ki nereye kadar devam edecekcanım iki tane cocgum oldugu için suan bu elmden bişey gelmiyor
Görüşrken böle deqildi tabi ama artk böleSonradan mi böyle oldu bu koca kişisi?
Uzatmak farz olmus.
Önceden gidebiliyordum cnm sorun etmiyordu hatta eski kuaförüme gitmek istiyordum oraya kadarda götürüp bırakıyordu bilmiyorm gitgide kötüleşiyoryeni evli de değilmişsin
kıllar yeni çıkmadı ya
iki çocuk demek en az 3-4 yıllık evli demek
bunca yıldır ne yaptın kılını
Cocklarım büyüyene kadarAma bu hayat boyle yaşanmaz ki nereye kadar devam edecek
Önceden gidebiliyordum cnm sorun etmiyordu hatta eski kuaförüme gitmek istiyordum oraya kadarda götürüp bırakıyordu bilmiyorm gitgide kötüleşiyor
Cildine gelmiyor cildiye yasakladı cnm inşlhh bnmkide düzelr yarabbimBenim bes sene onceki halim yaa. Ama simdi duzeldi zaman lazim kocan duzelsin diye. Ama anlamadim tras bicagi niye kullanamiyosun.
Haklısın ama basa gelince cekiliyırKabus gibi.
Rabbim çok şükürler olsun halime.
Ağır bir hakarettir bu ya hu.
Epilasyon aletimi bile başkası alacak.
Ay bayılazaaamm
Sen de haklısın tatlım da senin yerinde olsam tek cinnete bakar.Artık yıkılacak mı yoksa düzelecek mi bilmem ama okurken yeminle daral geldi.Haklısın ama basa gelince cekiliyır
Yok cnm ne görcek allhın izniyle bişeyde göremez ama herhlde o zmn cicim aylarıydı bilemiyorum ama canım cok sıkkın kendim öyle ödün vermişim kii aklım almıo düşünürkenneden peki
yani adam birden neden vaz geçti
tarikata vs mi girdi
bir şey mi duydu
bir şey mi gördü
değişen ne onu anlatın önce
Yok cnm ona kalsa ne nedirki dio istemiyor almamı ben ısrar ettiğim için aldırttıo oda annen alıp getirsin en iyisini diouzat
gitmene izin vermeyen adam gidip kendi alsın
almıyorsa da uzat gitsin
annenden mi isteyecekmişsin
kocam beğenmiyor böyle mi diyecekmişsin
eşine akıl fikir lazım diyeyim
Yani balkona bile cikamazdim kiskancliktan kaynimi bile iki sene sonra gordum yakindan. Ama su an ipler elimde istedigim yere gidiyorum istedigimi yapiyorum. BIR YAZIDA OKUMYATUM KADIN ON SENE SONRA IPLERI ELINE ALIRMIS. Duzelecek az daha sabir ama sende caba ver. Kavga ile dovusle kazandim ben .Cildine gelmiyor cildiye yasakladı cnm inşlhh bnmkide düzelr yarabbim
Cocklrm cok kücük maddi imkanım yok biri 1 yasında biride 3 cekip gitsem ayrılsam beni hatırlamazlar die korkuyorum yoksa coktan ayrılmştımSen de haklısın tatlım da senin yerinde olsam tek cinnete bakar.Artık yıkılacak mı yoksa düzelecek mi bilmem ama okurken yeminle daral geldi.
Kız bende basının eti yiyorum ama nafile inşllh düzelr yoksa bitecekYani balkona bile cikamazdim kiskancliktan kaynimi bile iki sene sonra gordum yakindan. Ama su an ipler elimde istedigim yere gidiyorum istedigimi yapiyorum. BIR YAZIDA OKUMYATUM KADIN ON SENE SONRA IPLERI ELINE ALIRMIS. Duzelecek az daha sabir ama sende caba ver. Kavga ile dovusle kazandim ben .
İçimi dökmek istedim cnm bnm sorunum bu begenmediysen yorum yazmayada bilirdinKonu kıskançlıkla başladı epilasyon aleti tavsiyesiyle bitti şaka gibi
Beğenmemekle alakası yok konu kıskançlıkla başlayınca onun için tavsiye -yardım istiyosun sandım epilasyon aleti tavsiyesi isteyince şaşırdım sadece olan buİçimi dökmek istedim cnm bnm sorunum bu begenmediysen yorum yazmayada bilirdin
Benim bes sene onceki halim yaa. Ama simdi duzeldi zaman lazim kocan duzelsin diye. Ama anlamadim tras bicagi niye kullanamiyosun.