E
Eylül Çiçeği
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Eylül Çiçeği
Nerden başlim ki ben ama bi yerden başlim...ben 17 yaşındayım babamı kaybedeli 5 ay olmuştu kankamı sewen bi çocuk wardı deniz diye onunla msn de tanıştık sonra herşeyimizi birbirimizle paylaştık we büyük aşk başladı herşeyde ona sığındım bi anda herşeyim oldu çok sewdim sonra çıkmaya başladık ben tatile 10 günlüğüne gittigimde kankama demişki hala ben seni sewiyorum ama ondan(benden) vazgeçemiorum onuda sewiyorum demiş ben bunu çok sonra öğrendim ve bana öle bişey olmadıgını ilk çıktıgımız zamanlar öle oldugunu şimdi öle olmadıgını falan söledi hatta yüzük bile taktık kendi aramızda çok sewioduk birbirimizi taki bi süreye kadar ben bunu terketmek zorunda kaldım çünkü kız arkadaşı yani abla dedigimiz insan birbirimizin çok farklı oldugunu söledi bana siz ayrı dünyaların insanlarınız masalını okudu o sinirle bende terkettim sonra peşimi bırakmadı deniz sawaştı beni kazanmak için bende geri döndüm aradan bi hafta geçmedi oda farklı dünyaların insanı oldugumuzu sonumuzun olmuycagını beni sewdigini ama bnm iiliğim için ayrılmamız gerektigini söledi sonraları hep sewgimle dalga geçmeye başladı bana inat olsun die kankamın ewine gitmişsenağlama tabi kankam onu kardeşi gibi görüo sadece megersem bunun çıktıgı warmış bnm üstüme hemen çıkmış o ayrılırken dediklerini duysanız aglarsınız kesinlikle bana söz verdi kimsenin olmucagına ama sözünü tutamadı aradan bi süre geçti denizin arkadaşı beni aradı ve ii olup olmadıgımı merak ettigini söledi çünkü denizle konuşmuyorlarmış geçenlerde ilk defa konuştuk ayrıldıgınızı söledi falan yaptı bende iim falan dedim sonra bununla sadece kanka gibi görüşmeye başladık telde falan deniz bunu duymuş beni ekledi onunla konuşma falan die tehdit etti daha sonra askere gidicegini falan söledi ama ben bu süreye kadar kankası muhabeti yapıorum takmıyomuş mutlu gibi gözükmeye çalışıyorum...askere gidicegi gece vedalaştık hiçbi zaman mutlu olamadıgını beni unutmak için çıktıgını ama çok pişman oldugunu beni sewdigini söledi ama bilseniz neler neler söledi ben inandım o tüm gece agladım sabah kankamın ewine gittim dedim böle böle dediki oda seni hala çok sewio seni o kadar sewioki bunu her halden anlıyorum ben dedi kalk gidiyoruz yanına dedi bende onurluyum yha istemedim ama beni kandırıp götürdü bi şekilde gittik cafeye...kankam önden gitti deniz ordaysa girmicem yha yanlarına baktı yokmuş bende girdim içeri tam oturduk sohbet edioruz arkadaşlarla çay içip kalkıcaktık bi baktım deniz ve sewgilisi kapıdan el ele girdi:S ben oraya geri yıgıldım ayaga bile kalkmadım tokalaşmak için ama kızla tokalaştım sonuçta kızın ne suçu var ben o sırada sürekli gülümsedim mutlu gibi ama masanın altında kankamın ellerini öle bi sıkmışımki ordan çıktıgımızda kankamın eli kanadı tabi o sırada deniz bana bakıyo sürekli herneyse ordan çıktık sokagın ortasında yıgılıp kaldım aglama krizine girdim bi şekilde ewe geldim kankam neden sustuguma kızdı dedi herşeyi söleseydin orda falan ama ben yapmadım çünkü onun şerefsizligini ben yapamam ertesi gün kankam dayanamamış başka bi arkisine anlatmış olayı oda demişki bu kadarına ben dayanamam o kıza bunu yapamazdı diyip denizin sewgilisine herşeyi anlatmış denizde kıza hepsinin yalan oldugunu sölemiş kız beni ekledi msn den...bana iftira attı deniz yani kızda konuşmalarımızı rica etti bende kendimi aklamak için yolladım çünkü yalancı konumuna düşemezdim bi gururum wardı kıza yolladım ertesi gün bu kız denizi affetmiş tabiki üzülmedim allah mutlu etsin ama dneiz ertesi gün msn sine beni ekledi dediki sewgilim istedigi için seni ekledim senin duygularınla oynadım falan filan bende o an bile sadece şunu dedim gerçekleri sewiorum ama içim nasıl kan aglıodu neyse bu denizin arkadaşı o sırada bana aşık olmuş olaya bakarmısınız:S çocuk bugüne kadar hep öle böle kızlarla çıkmış ilk defa bnm gibi birine aşık olmuş ve çocuk harbiden sewio biraz züppe ama sewio yane belli oluo ama askere gitti o halde bile her gün beni arıo hemde kuzey ırakta çocuk çok sewio ama ben bişi diemiorum sadece arki olarak sevebilcegimi söledim ama o yinede sesimi duymak istio 5 gün önce falan kankamla bi yere gittik ben orda dneizin oldugunu bilmiodum megersem oda ordaymış hiç selam flan yok bakışmadık bile orda bi çocukla tanıştım onla hep muhabbeti sardık çocuk bana aşık oldugunu sölüo herneyse öle işte bnm hikayem ama bnm gururum onurum çok incildi napmam lazım benm ondan intikam almam lazım yoksa bu gururla yaşayamam ben ölmeyi bile düşünüyorum nolur yardım edin nasıl intikam alabilirim onurumu gururumu kurtarmam lazım çok mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama