Allah akna yardm edin ok ktym:(

E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Eylül Çiçeği
Nerden başlim ki ben ama bi yerden başlim...ben 17 yaşındayım babamı kaybedeli 5 ay olmuştu kankamı sewen bi çocuk wardı deniz diye onunla msn de tanıştık sonra herşeyimizi birbirimizle paylaştık we büyük aşk başladı herşeyde ona sığındım bi anda herşeyim oldu çok sewdim sonra çıkmaya başladık ben tatile 10 günlüğüne gittigimde kankama demişki hala ben seni sewiyorum ama ondan(benden) vazgeçemiorum onuda sewiyorum demiş ben bunu çok sonra öğrendim ve bana öle bişey olmadıgını ilk çıktıgımız zamanlar öle oldugunu şimdi öle olmadıgını falan söledi hatta yüzük bile taktık kendi aramızda çok sewioduk birbirimizi taki bi süreye kadar ben bunu terketmek zorunda kaldım çünkü kız arkadaşı yani abla dedigimiz insan birbirimizin çok farklı oldugunu söledi bana siz ayrı dünyaların insanlarınız masalını okudu o sinirle bende terkettim sonra peşimi bırakmadı deniz sawaştı beni kazanmak için bende geri döndüm aradan bi hafta geçmedi oda farklı dünyaların insanı oldugumuzu sonumuzun olmuycagını beni sewdigini ama bnm iiliğim için ayrılmamız gerektigini söledi sonraları hep sewgimle dalga geçmeye başladı bana inat olsun die kankamın ewine gitmişsenağlama tabi kankam onu kardeşi gibi görüo sadece megersem bunun çıktıgı warmış bnm üstüme hemen çıkmış o ayrılırken dediklerini duysanız aglarsınız kesinlikle bana söz verdi kimsenin olmucagına ama sözünü tutamadıaradan bi süre geçti denizin arkadaşı beni aradı ve ii olup olmadıgımı merak ettigini söledi çünkü denizle konuşmuyorlarmış geçenlerde ilk defa konuştuk ayrıldıgınızı söledi falan yaptı bende iim falan dedim sonra bununla sadece kanka gibi görüşmeye başladık telde falan deniz bunu duymuş beni ekledi onunla konuşma falan die tehdit etti daha sonra askere gidicegini falan söledi ama ben bu süreye kadar kankası muhabeti yapıorum takmıyomuş mutlu gibi gözükmeye çalışıyorum...askere gidicegi gece vedalaştık hiçbi zaman mutlu olamadıgını beni unutmak için çıktıgını ama çok pişman oldugunu beni sewdigini söledi ama bilseniz neler neler söledi ben inandım o tüm gece agladım sabah kankamın ewine gittim dedim böle böle dediki oda seni hala çok sewio seni o kadar sewioki bunu her halden anlıyorum ben dedi kalk gidiyoruz yanına dedi bende onurluyum yha istemedim ama beni kandırıp götürdü bi şekilde gittik cafeye...kankam önden gitti deniz ordaysa girmicem yha yanlarına baktı yokmuş bende girdim içeri tam oturduk sohbet edioruz arkadaşlarla çay içip kalkıcaktık bi baktım deniz ve sewgilisi kapıdan el ele girdi:S ben oraya geri yıgıldımayaga bile kalkmadım tokalaşmak için ama kızla tokalaştım sonuçta kızın ne suçu var ben o sırada sürekli gülümsedim mutlu gibi ama masanın altında kankamın ellerini öle bi sıkmışımki ordan çıktıgımızda kankamın eli kanadı tabi o sırada deniz bana bakıyo sürekli herneyse ordan çıktık sokagın ortasında yıgılıp kaldım aglama krizine girdim bi şekilde ewe geldim kankam neden sustuguma kızdı dedi herşeyi söleseydin orda falan ama ben yapmadım çünkü onun şerefsizligini ben yapamam ertesi gün kankam dayanamamış başka bi arkisine anlatmış olayı oda demişki bu kadarına ben dayanamam o kıza bunu yapamazdı diyip denizin sewgilisine herşeyi anlatmış denizde kıza hepsinin yalan oldugunu sölemiş kız beni ekledi msn den...bana iftira attı deniz yani kızda konuşmalarımızı rica etti bende kendimi aklamak için yolladım çünkü yalancı konumuna düşemezdim bi gururum wardı kıza yolladım ertesi gün bu kız denizi affetmiş tabiki üzülmedim allah mutlu etsin ama dneiz ertesi gün msn sine beni ekledi dediki sewgilim istedigi için seni ekledim senin duygularınla oynadım falan filan bende o an bile sadece şunu dedim gerçekleri sewiorum ama içim nasıl kan aglıodu neyse bu denizin arkadaşı o sırada bana aşık olmuş olaya bakarmısınız:S çocuk bugüne kadar hep öle böle kızlarla çıkmış ilk defa bnm gibi birine aşık olmuş ve çocuk harbiden sewio biraz züppe ama sewio yane belli oluo ama askere gitti o halde bile her gün beni arıo hemde kuzey ırakta çocuk çok sewio ama ben bişi diemiorum sadece arki olarak sevebilcegimi söledim ama o yinede sesimi duymak istio 5 gün önce falan kankamla bi yere gittik ben orda dneizin oldugunu bilmiodum megersem oda ordaymış hiç selam flan yok bakışmadık bile orda bi çocukla tanıştım onla hep muhabbeti sardık çocuk bana aşık oldugunu sölüo herneyse öle işte bnm hikayem ama bnm gururum onurum çok incildi napmam lazım benm ondan intikam almam lazım yoksa bu gururla yaşayamam ben ölmeyi bile düşünüyorum nolur yardım edin nasıl intikam alabilirim onurumu gururumu kurtarmam lazım çok mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ne ölmesi ?onun için dünyaya gelmedin ki ?!!... Allah korusun ..Ben bile hala yaşıosam ....Sabır sanırım tek çare bu..

ya saçmalama ne demek ölmek bi dengesiz ne yaptığını bilmez biri için değermi ya üstelik daha 17 yaşındasın bu deniz denen çocuk seni sevmiş olsaydı bi ona sana gidip gelmezdi resmen seni oyalamış bubun neresinde sevgi böyle sevgimi olurmuş unut gitsin onu ya ve bence kendini toparlamadan yeni bi ilişkiye heleki intikam için sakın bu yanlışa düşme önce bi kendine gel ve deniz denen kişi ve arkadaşlarından uzak dur kendin söylüyosun züppe diye çocuk için bide seviyo diyosun kandırılmaya çok müsaitsin söylediklerimi yanlış anlama ama kendini yeni ufuklara aç şöle bi sıyrıl şu deniz ve çevresinden karşına illaki başka insanlarda gelecek ve birgün bu gözyaşlarına çok güleceksin ne salakmışım niye ağlamışım onun için diye ama şimdi böyle söyleyememen çok normal.yeni biri için erken toparlanmaya bak ve msninde denizin d si kalmasın at hayatından ve nasıl oluyorda kankanı çok seven bi çocuk diye adlandırdığın kişiyle çıkabiliyorsunuz yanlışlar burdan başlıyor

Son düzenleme:
okurken baygınlık geçridim... hem kelimelerin yarımlığı hemde cümlelerin karışıklığından...
Konuya gelince canım her an herkese aşık olunmaz aşk çok büyük bir duygudur öyle ortalıkta dolaşan birşey değil..
açıkcası kim kiminle ne yapmış tam çözemedim ama anladığım kadarı ile deniz diye bir çocuğu seviyorsun oda başkaları ile takılıyor bu arada zaman zaman seni arıyor v.s.
denizin arkadaşı sana aşık, sen denize aşık , deniz senin kankaya aşık , öteki kız denize aşık , peki kanka kime aşıktatlicadiarzu bu böyle gidiyor sanırım...
Aşık olmak o kadar kolay değil.. yaşadığınız muhemel bir beğeni ve hoşlanmaktır..
bu ve bunun gibi şeyler için ölmeye , öldürmeye değmez .. yazık daha 17 yaşındasın bunlarla kafanı bu kadar meşgul etme.. Senin için hayatta daha önemli şeyler olmalı...
Mutlaka ki arkadaşlıklarında olacak ama kendini bu kadar heba etmeye değmez..
olanlar büyük olasılıkla babanı kaybetmenin verdiği acı ile sığınacak bir liman aramandan kaynaklanıyor..
Zamana bırak daha çok büyümeye ihtiyacın var...
Söylediklerimi yabana atma bende bir zamanlar senin yaşındaydım ve o yaşlarda ki hisleri bilirim..

Valla okuyana kadar akla karayı seçtim ama anladığım şu sen 17 yaşındasın ve daha adı bile konmamış bir aşk yüzünden ölmeyi düşünüyorsun...
Bak çocuğum daha çok küçüksün böyle şeylerle o güzel kafanı meşğul etme lütfen...Babanı kaybetmişsin kolay değil elbet bunlar ama o sevgi açıklığını bunla kapatamassın...

çok karışık hikaye kim kime aşık belli değil.
güzelim çocuksunuz siz daha ya nelerle karşılaşacaksınız ne aşklar yaşayacaksınız. takılma bu kadar detaylara. seni istemeyeni sende isteme. ne gururu ne intikamı boşver gitsin ya. her önüne geçip sana aşığım diyene inanma. bu yaşlarda erkekler ayran gönüllü olur.
kanka dediğin kızdan da uzak dur bence.
sevgiler

Bişey anlamadım desem çokmu ayıp etmiş olurum ecabakafamçokkarıştı

anam bu ne ya dallas gibi hayatin var...
bence ne yap biliyormusun daha 17 yasindasin erkekleri artik bir tarafa birak ve kendine yasa...
okumuyormusun ne bilim yada üniversteye felan gitmeyi düsünmüyormusun...
oku egitimini bitir, kendi ayaklarinin üstünde durmayi ögren ondan sonra karsina dogru insan cikacaktir....
yillar sonra hatirlayip bu yasadiklarina sadece güleceksin inan bana...
bosuna intikam almak istiyorum yok gururum kurtarmam lazim diye düsünme...
karsindaki ne kadar gururlu ki senin onun yüzünden gurur felan kirilsin.....
senin yapabilecegin en güzel sey simdi uzun süre asktan uzak durman, bak daha cok gencsin bir sürü ask yasayip bosuna ruhunu kirletme....

ayy çitoşum sen çok yaşa emii çok güldüm vallaa:roflol:
Çitlembiğe katılıorum sen bunlarla meşgul olma derslerine sıkı sıkı sarıl.o yaşta Babasızlığın ne demek olduğunu çok ii bilirim.Hareketlerine önceden olduğundan çok daha fazla dikkat etmen gerek.Boşver kim kimleymiş,deniz kimi sevmiş kimi öpmüş
ilerde çok saçma olduğunu sende anlıcaksın ama iş işten geçmiş olcak....

daha 17 yaşındasın ya bu ne böyle o ona aşık önce çıktım sora ayrıldım sora barıştı sora o benden

ayrıldı tehtit etti biriyle görüştüm o şunu dedi şimdi ben ölmek istiorum...???!!! ben bu yaşıma geldim

böyle şeyler yaşamadım noluoruz az rahat otur güzlim ya bırak kimin olursa olsun adam sende abuk

subuk biri yüzünden ölmeyi çıkar aklından sen onla mı doğdun da onsuz olamican var mı böyle bişey

şu erkekler için ölmek de ne demek!! resmen yalan rüzgarı olmuş hayatın az kendini topla bence aşk

meşk olaylarına bir< ara ver demek ki bünyen kaldıramadı bukadarını birazz sakin bi hayat yaşa zaten

önünde daha çoook vakit var sevgilinin olcağı zaten mühim olan sana aşığım diyen herkesle çıkmak

değil gerçekten sevenle çıkmak evlenmek. daha gençsin çocuksun büyü de karşına adam gibi adamlar

çıksın serseri adamdan ne köy ne kasaba olur ayrılıp ayrılıp bunalıma girersin sana kzandırdığı

depresyon durmları olur okadar!!!

katılıyorum
ne demek 17 yaşında bir genç kızın onuru bu kadar kolay mı zedeleniyormuş.
deniz denen insan karaktersizin tekiymiş,
denizin arkadaşları da sağlam pabuç değilmiş,
ki sağlam olsalar bile sen hoşlanmıyorsun onlardan.
illa biriyle birlikte olacaksan farklı bi çevreden seç,
ha bi de güçlü dur.
böyle bi karmaşanın içinde olmanı gerektirecek hiçbir şey yok, çok küçüksün daha:mymeka:

kım kıme asık karıstırdım..
ama sana sunu soyleyım daha mınnacık bı bebek gıbısın hayata yenı adımlar atıyorsun yenı yenı tanıyorsun ınsanları
pes etme..guclu ol..neler goreceksın daha..bunlar senın buyumen ıcın vesıle..bunlardan ders cıkar bu kadar ınsanın zor cozdugu bı hıkayeyı sen tek basına cozmek ıcın ugrasma..
bılıyorum cok zor ama don arkanı ve gıt..
bekara koca bosaması kolay dıceksın
ama canım o kocaları bız zamanında cok bosadık yanı olacakları bılıyoruz
:asigim:
abla say burdakılerı ve kulak ver..kımse vazgecılmez dııl o an dıyorsun evet ondan baskası olmaz onsuz yapamam sevemem bı daha unutamam bı daha..oyyyyy oyyyyy canım oyle bı unutuyor oyle bı sevıyorsun kı donup arkana baktıgında guluyorsun sadece..ılk basta acı cekmen normal ama ılerleyen zamanda sende gerceklerı goreceksın bıraz zaman sadece canım:1hug:

bende diyorum bu herkesin herkese asik oldugu kolej dizilerinin senaryolari amma sacma meger gercekmis hepsi

canım daha çok küçüksün sen belki bu lafa kızacaksın ama gerçekten küçüksün...ölmeyi düşünüyorum da ne demek...daha dur,hayat yeni başlayacak senin için...bu yaşlarda olur,seviyorum,aşığım,ölürüm,biterim vs.vs...yaşın büyüdükçe güzel bir tebessümle anacaksın bu günlerini...hep diyorum yine diyeceğim...
hiç bir erkeği hayatının merkezi yapma....
hiç kimseye taviz verme...
seni istemeyeni sen hiiiççç isteme...
senin için herşeyden önemlisi sensin unutma...
insanları yaşayarak tanıyacaksın ama daha erken...
yaşının kıymetini bil,gez,eğlen,tabiki flörtün olacak ama bu yaşta flört sadece...
ideallerin olmalı,hayatının çıtasını yüksek tut,
öncelik hedeflerin olsun ve onun için çalış,
o bununla çıkmış,öbürü başkasıyla çıkmış,bunlar gençlikte yaşanılması olağan şeyler,bu yaşadıklarını fazla ciddiye alırsan hayatta kaybedersin...bir kere kendinden başka kimseye inanma,doğrularından şaşma ama kim ne derse desin...
millet ne der diye yapma birşeyleri,kendin için yap...
biliyorum bu yaşlarda bu kadar nasihat hoşunuza gitmeyebilir çünkü bir zamanlar bende 17 yaşındaydım,bizlerde yaşadık bazı şeyleri ama takılıp kalmadık...sizden ricam hayatınızı bir erkek için mahvetmeyin...ölüyorum,bitiyorum lafları boş inanın...biraz mantıklı düşünürseniz hak verirsiniz bana...
sevgiler...

Son düzenleme:
arkadasım degmez dıyorum boswer dıyorum baskada bırsey demıyorum.....
pek anlamadım zaten......

sanirim insan en buyuk ask benim yasadigim,en buyuk aci benim acim diye dusunuyor....ama bence yasadiklarina bir zaman sonra sen bile gulup geceksin.simdi cezalandırmak,aci cektirmek istiyorsun ama onu umursamayaarak, dusunmeyerek ona en buyuk cezayi vereceksin.ama bunu onu cezalandirmak icin degilde kendin icin yapmalısın bence.

Son düzenleme:
valla benim de kafam karıştı kim kimi seviyor,kim kimi sevmiyor anlamadım

başım döndü yaaa:tomato: okuyana kadar canım çıktı bitince ne anladın diye sordum kendi kendime ama hiçbişey anlamadım. herkes birbirine aşık kimin eli kimin cebinde belli değil. canım ne intikamı ne ölümü. eğer intikam almak istiyorsan yapacağın tek şey var onu unutup çok mutlu olmak. o da ne kadar mutlu olduğunu duyduğunda hasetinden çatlar sende kurtulmuş olursun:icecream: bundan iyi intikam mı olur canımÇok üzgünüm çoook

Iste yapman gereken tek sey BUDUR.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…