Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel bir kitap ama yeni nesil bilmiyor malesef arkadaşlar.
buda bence öğretmenlerin eksikliği... bize öğretmenlerimiz okutturmasaydı nerden bilecektik,adını duyardık ama okumayabilirdik.klasiklerin okunmasında öğretmenlere çok iş düşüyor
İnsanın elinden bırakamadığı bir kitap..bittiğinde üzülmüştüm açıkcası çünkü kendimi feride'nin dünyasına o kadar kaptırmışım ki sanki benimle yaşıyo gibiydi..hele münise öldüğünde öle bi ağlamıştım ki kimse susturamamıştı..kısaca herkesin okuması gereken muhteşem bi kitap..
Çalıkuşu okadar hoşuma gitmiştiki iki kez uzun aralıklarda okumuştum.Hatta ikincii okuyuşumda trtde dizisi vardı çok güzeldi, kitabı okurken feride, aydan şener kamuran, kenan kalav olarak hayalederek okumuştum dizideki sanatçılarla özdeştirmiştim karakterleri sanki gerçekten onlarmış gibi
6. sınıfta türkçe öğretmenimin tavsiyesi üzerine aldığım, okumaya doyamadığım ve her sene 1 kere okuduğum kitaptır. Her okuyuşumda farklı bir lezzet alırım o derece güzeldir.