alkolosüz bira kullananlar

sedef20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
64
1
86
42
Denizli
merhaba
bebeğim 7 aylık ama sütüm hep bir çabayla geldi. bir sürü şeyi kaynatıp içmekten bıktım. şimdi ek gıdaya da geçince sanki iyice azaldı. alkolsüz bira kullanan var mı süt için hangi markaları kullanıyorsunuz. ben hiç bir yerde bulamıyorum. alkolsüz birayı. büyük markatlar, tekel bayilerini filan hep dolaştım yok. yada çözüm yolu önerisi olanlar lütfen yardımcı olun.

canım eczanelerde satılıyor vita malt diye bişey.yalnız tadı bana çok kötü geldi birkaç tane içtim bidaha almadım.ayrıca bende ek gıdaya geçince sütüm çok azaldı.benim kızım gündüzleri hiç emmiyor.muhtemelen o yüzden azaldı.

kizim ek besinleride yiyor sutu gece gunduz ayni istahla emiyor sanki sonsuza kadar emicek gibi o kadar tika basa yiyor yinede uzerine catlayana kadar emiyor arkadasim bence bol sivi tuket bana helva,sogan,dereotu ve ananas cok sut yapiyor bbebegim nerdeyse 6aylik oldu biraz azaldimi ananas yiyorum yataklara geciyor dene istersen ve tabi emzirmeyi ek besin versende birakma bol bol emsin

Süt için biraya falan ne gerek var bol su içerseniz bol yeşillikle ve bazı bitki çaylarıylada sütünüz olur bebeginiz 7 aylıkmış, sütünüzün az olması normal,herkesin yapısı bir olmaz, bebeginiz emdikce gelir ben iki çocuk büyüttüm ikisinide 2 yaşına kadar emzirdim taşıp akan sütüm olmadı hiç ama kesilmedide
ayrıca bazılarının sütü çok fazladır fakat az yağlıdır su gibidir bazılarınında az dır ama besi degeri yüksek yağlıdır, üzülmeyin üzülsenizde kesilir.Nette araştırın bitkilerle çözüm arayın, ama kafanıza takmayın bebeginize sütünüz yemek sonrası kahve gibidir artık.

süt için alkolsüz birayı ilk defa burda duydum.

canım ben aldım carrefoursa da buldum denemek için aldım aslında sütüm cok iyiydi bitakım üzüntüler sırasında azalmıştı.ismi brell yada brella idi.alkol sıfır.kırmızı kutu bira.tadı idare eder.ben maltepe carrefourda buldum bostancıda yoktu.faydalı oldu.içindeki malt sütü arttırır.

canım humananı anne sutunu arttıran cayınıda kullanabılırsın bana ıyı gelmıstı bırde bol bol sıvı tuketmek lazım tabıı

valla bana tulumba tatlısı çok iyi geliyor hemen farkediyorum çokluğunu.

ben humana still tee kullandım. artık pek içmiyorumda 2 kutuda açılacak var kızım meme düşkünü süt bi kesilirse yandık ama ek gıdayı da gözü görmüyor ille meme ille meme.
un kurabiyesi diyorlar sütün yanında kiloda yapıyor.
pekmezin içine kuru maya karıştırıp için 1 hafta. ben yaptım sonuç güzeldi. gözümü kulağımı kapadım içtim 1fincana 1 tatlı kaşığı maya koyup tadı iğrençti ama bardak bardak su içirtti sonrada süt oldu tabi. bol sütler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…