- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
herkesin düşüncesi kendine! sevabı,günahı kişiyi ilgilendirirkimseyi bu şekilde itam edemezsin .........
öyle de bunun hesabını vermek kolay bişey gibi söylüyosun.yanarak can vermek ister miydin? Allah korusun kimse yanmasın.ama herkesin gunahı kendine olduğunu biliyorsan buna da kafa yoracak kadar akıllı olmalısın.ayrıca sizi belki içine almaz bu durum ama içip içip trafikte orda burda terör estirenleri,onun bunun canına şuursuzca kastedenleri gördükçe herhalde ki bizden saygı duymamız beklenemez!kimin hakkı var kafa güzel aşırı hızla birine çarpıp öldürmeye?bunun neresinden bakarsan bak zarardır alkol.iyi bişey olsa içerdik hepimiz dimi?o zaman da kimse birbirine düşmezdi...
İçerim tabiki illaki özel bir gün olmasına gerek yok kızıncada içerim sevinncede içerim
öyle de bunun hesabını vermek kolay bişey gibi söylüyosun.yanarak can vermek ister miydin? Allah korusun kimse yanmasın.ama herkesin gunahı kendine olduğunu biliyorsan buna da kafa yoracak kadar akıllı olmalısın.ayrıca sizi belki içine almaz bu durum ama içip içip trafikte orda burda terör estirenleri,onun bunun canına şuursuzca kastedenleri gördükçe herhalde ki bizden saygı duymamız beklenemez!kimin hakkı var kafa güzel aşırı hızla birine çarpıp öldürmeye?bunun neresinden bakarsan bak zarardır alkol.iyi bişey olsa içerdik hepimiz dimi?o zaman da kimse birbirine düşmezdi...
rakısız balık mındar olur demi abla
ağlarrrr balıklarrrr ağlarrrrrrrr
çocuğunun rızkını alkole vermiosan, içip içip sapıtıp insana mala canına zarar vermiosan kırk yılda bi içmenin bana göre zararı yoktur. tekrar ediyorum bana göre
valla senin etrafındakiler içip içip sapıtıosa bizim yapcak bişeyimiz yok.allah sana sabır versin.biz içip sapıtmayanlardanız.keyf için içioruz arada sırada.
için için valla beni hiç ırgalamazzzgenelleme yapamazsın, içip içip trafiğe çıkan kendini bilmezlere bakıp da tüm içenler şöyle böyle demek asıl saçma ve trajikomik, senin de bunu anlayacak kadar aklın vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?