- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.865
- 158
- 36
O kadar haklısınız ki.. Komik (traji komik) olan şu ki restorana gitmesen eve aldığın et, ve ya herhangi bir gıda çok ucuz sanki ne yiyeceğim evde? Kuru ekmek 2.50₺.geçinemiyorum deyince en yakınlarım hemen dışarda yemek yeme kıyafet alma arabaya binme diyor.sinir oluyorum hepsine de.zaten tatil yok çevre illere gezmeyi bırakalı çok oldu.haftada 1 bazen 2 dışarda da yemek yemezsem hapishaneden ne farkı olur hayatımın?burası büyük şehir gezme alışveriş kitapçı hasta ziyareti vs sonrası taa eve gidilir mi bir şeyler yemeden?yeminle okulun öğretmenleri al bu çocuğu bu okuldan deyip durdu.müdürü bile.dünyanın borcuna girerek burs almasına rağmen yazdırdım bu sene.kıssam zeki bir çocuk harcanacak.avm ye bir göl kenarına gidip bir şeyler yemesem benim psikoloji iyice gidecek.bir kitap okumasam köreleceğim.netflix almasam gün boyu saçma ağa dizileri pembe diziler izleyeceğim.bik bik konuşanlara kılım artık görmek bile istemiyorum.
Kuru ekmekle de karnın doyar. Ama neden? Neden biz gezmeyelim, neden gıdanın en iyisini tüketmeyelim, neden başka bir ülkeyi görme fırsatımız olmasın, neden en son teknolojiye erişimimiz olmasın? Karın tokluğuna yaşamak zorundamıyız? Hem de vatandaş bunları yapamazken kendileri??
Çok sıkıntı var. Daha söylenecek çok şey var ama söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Son düzenleme: