How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Alkole gelen zamlar

geçinemiyorum deyince en yakınlarım hemen dışarda yemek yeme kıyafet alma arabaya binme diyor.sinir oluyorum hepsine de.zaten tatil yok çevre illere gezmeyi bırakalı çok oldu.haftada 1 bazen 2 dışarda da yemek yemezsem hapishaneden ne farkı olur hayatımın?burası büyük şehir gezme alışveriş kitapçı hasta ziyareti vs sonrası taa eve gidilir mi bir şeyler yemeden?yeminle okulun öğretmenleri al bu çocuğu bu okuldan deyip durdu.müdürü bile.dünyanın borcuna girerek burs almasına rağmen yazdırdım bu sene.kıssam zeki bir çocuk harcanacak.avm ye bir göl kenarına gidip bir şeyler yemesem benim psikoloji iyice gidecek.bir kitap okumasam köreleceğim.netflix almasam gün boyu saçma ağa dizileri pembe diziler izleyeceğim.bik bik konuşanlara kılım artık görmek bile istemiyorum.
O kadar haklısınız ki.. Komik (traji komik) olan şu ki restorana gitmesen eve aldığın et, ve ya herhangi bir gıda çok ucuz sanki😀 ne yiyeceğim evde? Kuru ekmek 2.50₺.
Kuru ekmekle de karnın doyar. Ama neden? Neden biz gezmeyelim, neden gıdanın en iyisini tüketmeyelim, neden başka bir ülkeyi görme fırsatımız olmasın, neden en son teknolojiye erişimimiz olmasın? Karın tokluğuna yaşamak zorundamıyız? Hem de vatandaş bunları yapamazken kendileri??
Çok sıkıntı var. Daha söylenecek çok şey var ama söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

Son düzenleme:
Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.

Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.
Pardon da size ne herkes kendi vücudundan sorumlu. Alkol almıyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok konuya neden yorum yapıyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu hakkında

Pardon da size ne herkes kendi vücudundan sorumlu. Alkol almıyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok konuya neden yorum yapıyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu hakkında
Neden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorunda

Dolaylı ve dolaysız vergi nedir ? Vergi politikasının vatandaşa etkileri nelerdir , okuyup incelemenizi öneririm.

Bugün "ben kullanmıyorum" dediğiniz ürüne gelen zammın, başka bir yere yansıması olmadığını mı sanıyorsunuz ?

Vücuda faydası olan şeylermi konu?
Süt faydalı mesela, o niye 20 tl??
Veya sebze meyve geçen sene 3te 1 fiyatındaydı bu sene neden pahallandı, geçen sene daha faydalıydı bu sene tüketmeyin diyemi

Neden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorunda
Vücuda zararlı yorumunuzun altında ne demek istediğinizi sizde bende çok iyi biliyoruz. Kelime oyunları yapmaya gerek yok. Benden polemik çıkmaz size

O iş öyle olmuyor ki. Uyuşturucu kullanımı çoğaldı böyle. Bazı sentetik uyuşturucular alkolden ucuz malesef, yanlış anlaşılmasın yol göstermiş gibi olmayayım ama bu gerçek.

Vücuda zararlı yorumunuzun altında ne demek istediğinizi sizde bende çok iyi biliyoruz. Kelime oyunları yapmaya gerek yok. Benden polemik çıkmaz size
Sandığınız kadar kelime oyunu yapacak biri değilim. Ayrıca polemige girin de demedim. Bu kadar büyütmeyin. İyi günler

İçmek isteyen içer, devletin zorla bıraktırması söz konusu olmamalı. Bunun adı zorbalıktır

Yoo kararında olan alkol zararlı değil, aksine faydalı. Her gün yediğiniz ekmek, raf ürünleri, ambalajlı ürünler çok daha zararlı. Burada cizye alır gibi vergi üstüne vergi alınıyor, dolaylı olarak insanların yaşam tarzına müdahale var. Herkes her şeyin farkında.

Yoo kararında olan alkol zararlı değil, aksine faydalı. Her gün yediğiniz ekmek, raf ürünleri, ambalajlı ürünler çok daha zararlı. Burada cizye alır gibi vergi üstüne vergi alınıyor, dolaylı olarak insanların yaşam tarzına müdahale var. Herkes her şeyin farkında.

Özellikle şarap gerçekten çok faydalıdır. Koladan rafine şekerden daha faydalıdır. Şekerin tehlikesi ortada o zaman şeker de bundan sonra ÖTV’si arttırılsın

ben tek damla içmem alkol ne de sigara kullanırım ama bu ürünleri kullananların veryansınlarına da hak verdim.hiçbir şeyde dayatma olmamalı.

Ablacım ona kalırsa ben de tuvalet kağıdını umursamayayım. Günde tek öğün yerim, az sıvı tüketirim, 2 en fazla 3 kere tuvalete girerim 24 saatte, zaten mıçmıyorum doğru düzgün😅
E bana ne mi o zaman, o kadar yemeyin içmeyin sağlığa zararlı, az besinle idare edin diyeyim?

Back