Alkolden sonra mide bulantisi?

dangerouscat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
15
5
1
27
Kızlar dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama dun aksam ustu cikip arkadaslarla bir seyler içtik eve geldigimden beri midem cok bulaniyor ama kusamiyorum mide bulantisindan uyuyamadim,nasil geçer bu?
İlk defa böyle oldu o yuzden korktum

kusarak geçer, kendini kusturcan yapamam diyosan kızamış ekmek gibi bişeyler ye

mide bulantısına nane limon iyi gelir.
ekmek üzeri yoğurt+nane de olabilir.

imkanın varsa alka seltzer al eczaneden.

Aynı durumu öğrenci iken yaşamıştım. Ayran için efsane çıkartırsınız valla, yalnız benim gibi halka açık alan da (okulda içtim ben hemen anında etki edeceğini nerden bilebilirdim ) içmeyin rezil olursunuz. Herkes haliyle iğrençmişim gibi bakıyordu hey gidi günler

Canım çekti
Ayran,yoğurt tüket,kustur kendini

Zehirlenmekten korkuyorsan o oyle ertesi gun olmaz direk ictikten 1 saat sonra gorme sorunu ve daha baska semptomlar gorulur zaten su anda buraya yazabiliyorsan sadece midenin hassasligindandir. Yoksa komaya girerdin. Madem iciyorsun ictigin alkol acik yerlerden olmasin

Bünyenin kaldıracağından fazla içmişsin. Sakin ol bişey olmaz.
Bi churchill yap iç toparlarsın.

Kus gitsin
Ayy gecen sene kafaya diktigim tekiladan sonraki kafayi ve balkonda kocamin ustune kustugumu unutamiyorum cok deli bir sarhosluktu hahah

Of şöyle buz gibi bir tane olacak yaninda da fıstık kum gunes deniz cennet valla agzim sulandi
Cok kacirdigin icin miden bulaniyorsa maden suyu icine limon sık iç. Normal sınırında ictiysen mideni usutmus olabilirsin.

Canım çekti
Ayran,yoğurt tüket,kustur kendini
Tatilde bira midye ikilisi için kaldırım köşelerinde ağlıyordum ahaha
Kus gitsin
Ayy gecen sene kafaya diktigim tekiladan sonraki kafayi ve balkonda kocamin ustune kustugumu unutamiyorum cok deli bir sarhosluktu hahah
Ahahahaha hatırlaman mucize gibi ben hatırlamıyorum hep bi hadi yaa yok canım diye tepkiler veriyorum

Tatilde bira midye ikilisi için kaldırım köşelerinde ağlıyordum ahaha

Ahahahaha hatırlaman mucize gibi ben hatırlamıyorum hep bi hadi yaa yok canım diye tepkiler veriyorum

Midyeyi görünce kedinin ciğere baktığı gibi baktım ama bira bir tane içtim bide barda dans ettim

Şimdi uslu uslu oturuyorum ama özledim 
Arka arkaya 2-3 dark içmeyi,şarabı bitirmeyi sarhoş olup uyumayı

Limon sıkılır, üzerine bolca tuz ekilir. Bir şişe de soda eklenir. İçmelere doyamazsın normal şartlarda akşamdan kalma değilsen bile. Akşamdan kalmalığa da en iyi çözüm.

hiç duymamıştım

bir kere içim yanmıştı akşamdan kalma iken limonata yaptım anında da çıkardım da eşim çok gülmüştü

Tatlı şeyler alkolden sonra daha çok bozar mideyi. Dene bak biz her akşam yemekten sonra bunu içiyoruz yaz akşamlarında.

merak ettim yapacağım

benim limonata dediğim de limon ve su idi ama şeker vs olmaz bende

ama bir sodaya ne kadar tuz onu da yazsana

soda yok ama alır yaparım

merak ettim yapacağım

benim limonata dediğim de limon ve su idi ama şeker vs olmaz bende

ama bir sodaya ne kadar tuz onu da yazsana

soda yok ama alır yaparım

Bir limonun suyu, yarım çay kaşığı kadar tuz, bir şişe soda. Çok ekşi sevmiyorsan ya da limon çok suluysa yarım limonla yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…