- 25 Haziran 2016
- 15
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi dangerouscat
-
Kızlar dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama dun aksam ustu cikip arkadaslarla bir seyler içtik eve geldigimden beri midem cok bulaniyor ama kusamiyorum mide bulantisindan uyuyamadim,nasil geçer bu?
İlk defa böyle oldu o yuzden korktum
Kızlar dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama dun aksam ustu cikip arkadaslarla bir seyler içtik eve geldigimden beri midem cok bulaniyor ama kusamiyorum mide bulantisindan uyuyamadim,nasil geçer bu?
İlk defa böyle oldu o yuzden korktum
Tatilde bira midye ikilisi için kaldırım köşelerinde ağlıyordum ahahaCanım çekti
Ayran,yoğurt tüket,kustur kendini
Ahahahaha hatırlaman mucize gibi ben hatırlamıyorum hep bi hadi yaa yok canım diye tepkiler veriyorumKus gitsin
Ayy gecen sene kafaya diktigim tekiladan sonraki kafayi ve balkonda kocamin ustune kustugumu unutamiyorumcok deli bir sarhosluktu hahah
Tatilde bira midye ikilisi için kaldırım köşelerinde ağlıyordum ahaha
Ahahahaha hatırlaman mucize gibi ben hatırlamıyorum hep bi hadi yaa yok canım diye tepkiler veriyorum
Bünyenin kaldıracağından fazla içmişsin. Sakin ol bişey olmaz.
Bi churchill yap iç toparlarsın.
kız o ne
nasıl yapılırrrr
Limon sıkılır, üzerine bolca tuz ekilir. Bir şişe de soda eklenir. İçmelere doyamazsın normal şartlarda akşamdan kalma değilsen bile. Akşamdan kalmalığa da en iyi çözüm.
hiç duymamıştım
bir kere içim yanmıştı akşamdan kalma iken limonata yaptım anında da çıkardım da eşim çok gülmüştü
Tatlı şeyler alkolden sonra daha çok bozar mideyi. Dene bak biz her akşam yemekten sonra bunu içiyoruz yaz akşamlarında.
merak ettim yapacağım
benim limonata dediğim de limon ve su idi ama şeker vs olmaz bende
ama bir sodaya ne kadar tuz onu da yazsana
soda yok ama alır yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?