iyi de nasıl kandırmış?
bu adamın evine gittiğinde hiç mi görmüyordu içki şisesini? bi kere viski özel bardağı olan bir içecek, hiç mi dolapta kadehini görmüyordu? saklamış mı kadehleri?
evlenmeden önce X arkdaşında kalıp birlikte içiyorduysa, o arkadaşında gece kalıp ne yapıyorlar bunlar hiç mi konuşmuyorlardı?erkekler içki ortamı yoksa kolay kolay yatılı kalmıyor ki hiç mi düşünmedi?
hakketen çok enteresan ya bir insan erkek arkdaşının haftada bir içtiğini nasıl anlamaz?
Katılıyorum size anlamamak mümkün değil illa ki bilir insan
Evlilikte sorun olan insanların her konuda fazla diretmesi bence
Evlendiğimizde eşim alkol kullanıyordu, hem de çok yüksek miktarlarda haftanın neredeyse her günü
Çoğunlukla eşlik ederdim, birlikte gezer, birlikte içerdik
Sonra ben namaza başladım, hayatımdan içkiyi çıkardım ama eşime bu konuda tek bir kısıtlama koymadım
Sonra yaş 40 ları geçti, ister istemez onun da alışkanlıkları değişti, yoruluyorum, artık istemiyorum demeye başladı, bir yandan çalışıyor bünye gençlikteki gibi değil tabi. Bir zaman sonra bu içmeler haftada bire düştü kendiliğinden. Bir gün bana dedi ki dışarıda içmek istemiyorum artık, araba sorun oluyor, bütçe sorun oluyor evde içsem olur mu, tabi dedim benim için bal börek olur aklım sende kalmaz, uzunca bir zamandır böyle devam ediyoruz, ne o bana saygısızlık eder ne de ben ona ederim. Yıllık izinlerinde dışarı da çıkar arkadaşlarıyla, içer gezer gelir. Kimse mükemmel değil önemli olan saygıyı yitirmemek sevgiyi yitirmemek. Başta seçmek tabi ki önemli ama insanlar değişebiliyor da evlilik çok uzun bir yol hep aynı kalmıyoruz