Alkol sonrasi agri kesici kullanimi?

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
103
33
Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.

Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
Bibibella Bibibella ve nemesis nemesis bu soruya cevap verebilir

7 saat once icilen bir birayi coktan isemistir o istedigini icsin.

Gerçekten çok samimi bir şey sormak istiyorum. Buraya konu açmadan önce, alkol ve ibuprofen veya alkolle etkileşime giren ilaçlar hangileri falan diye aratmak aklınıza hiç gelmedi mi? 🤷🏻‍♀️

İçsin, bir şey olmaz.

Gerçekten çok samimi bir şey sormak istiyorum. Buraya konu açmadan önce, alkol ve ibuprofen veya alkolle etkileşime giren ilaçlar hangileri falan diye aratmak aklınıza hiç gelmedi mi? 🤷🏻‍♀️
Inanin gelmedi aklima. Gelse de yinede buraya sorardim. Burada yazilanlara daha cok guveniyorum cunku. Yinede hata ettiysem ozur dilerim.

Biradaki alkol oranı yüzde 7 falan değil mi maksimum? Üstünden yedi saat geçmiş bir tane bira. O baş ağrısı biradan da değildir. Çok çok içip su tüketmemesi lazım ki baş ağrısı yapsın.

Inanin gelmedi aklima. Gelse de yinede buraya sorardim. Burada yazilanlara daha cok guveniyorum cunku. Yinede hata ettiysem ozur dilerim.
yok estağfurullah özürlük bir şey yok,ben de sizi kırdıysam özür dilerim asıl :)

sadece o şekilde çok daha hızlı elde ederdiniz bilgiyi,bir de ilaç etkileşimini herkes bilemez,yani doktor,kimyager,eczacı falan olması lazım,bu sitede evet, var o mesleklere mensup insanlar ama,sayıca az olduğu için,görmeleri uzun sürerdi. o yüzden dedim.

Alkolle ilaç almamanın nedeni ilacın etkisini göstermeyeceği içindir. Genelde antibyotik kullanan kişiler özellikle alkol tüketmemeye dikkat eder.. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum zaten alka seltzer içsin daha iyi olur hem..

Alkolle ilaç almamanın nedeni ilacın etkisini göstermeyeceği içindir. Genelde antibyotik kullanan kişiler özellikle alkol tüketmemeye dikkat eder.. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum zaten alka seltzer içsin daha iyi olur hem..
Aksine bazı ilaçlarda dubble hatta tehlikeli etki yaratıyor . Örnegin uyku ilacı +alkol…

Aksine bazı ilaçlarda dubble hatta tehlikeli etki yaratıyor . Örnegin uyku ilacı +alkol…
Doğrudur. Alkolle genelde ya ağrı kesici yada antibyotik kullanımında insanlar tedirgin oluyor.. Zaten düzenli kullanılan ilaçların hiç biri alkolle tüketilmemeli misal kendi ms ilaçlarımı kullandığım günlerde asla alkol tüketmiyorum..

Bira içeli 7 saat olmuş . Üstüne bol su içtiyse ağrı kesiciyi içsin nolacakki . Geçen sarap sonrası fena bi baş ağrısı ile uyandım sabah direk ağrıkesici aldım ve geçti . 7 saat yeterli

Back
X