Bu aralar çok yazdığım için okuyanlar bilir konuyu özetle eşim ve alkol. Bu hafta 3. Be kendisi hala sokaklarda. Bekleyen mi var uykusuz kalan mı var demeden geldiğinde de bir ton tantana şimdi. Rabbimden sabır değil artık çözüm istiyorum. 26 yaşındayım be 1. 5 yıl önce bunları hayal ederek evlenmemiştim hiç. Balayı son aşkım o son aşkım bu spn aşkım diye diye geçen cicim zamanları seni bırakırım içkiyi bıakmamlara döndü dayanamıyorum. Yaptığı psikolojik şiddete de sarhoşla upraşmaya da dayanamıyorum akıbetimiz belli artık. Şu alkol pisliğinin katilden farkı yoktur gözümde. Rabbim başta kocama sonra içen herkese hidayet versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alkol gözümde katilden farksız
- Konu Sahibi Teraziiii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #sabır alkol içen eş bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
madem öyle neyi, neden bekliyorsunuz?akıbetimiz belli artık.
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Kocanız ağzıyla içmesini bilmiyorsa normal içenlerin ya da alkolün ne suçu var ki... Alkolü çoluğundan, çocuğundan öne koyanlara hidayet versin doğru. Evlendikten sonra mı alkolik olduğunu anladınız?
Evlenmeden önce 2 3 ayda bir biliyordum o da benim için tölere edilebilirdi uzaktık zatenn ya o zaman bana yalan söylüyprdu bu kadar içtiğini bilsem kesinlikle ayrılırdım çünkü. İçenlere konumda hiçbir laf etmedim saygım vardır. Ben kocamın alkol bağımlılığı yüzünden alkolü sevmediğimi söyledim yanlış anlamayın.
madem öyle neyi, neden bekliyorsunuz?
Ameliyat olucam yakın zamanda onu atlatıyım da inşallah sağlık en öncesi
Tam anlamadım, eşiniz alkolik mi yoksa sadece siz içmesini istemiyorsunuz ve buna mı sinirleniyorsunuz?
Eğer alkolikse "bırakacağım, bu son" demekle bırakamaz zaten. Gidip tedavi olması lazım.
Alkolikse ve tedaviye yanaşmıyorsa ömrünüzü heba etmeyin bence.
Bana göre alkolik yanında psikolojik sorunları var ve bu tarz insanlar alkolik olduğunı kabul etmiyo ki tedaviyi kabul etsin. Haftada minimum üç maksimum beş afedersin tuvalleyte sızana kadar içmek bana göre alkoliklik
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Evlenmeden önce 2 3 ayda bir biliyordum o da benim için tölere edilebilirdi uzaktık zatenn ya o zaman bana yalan söylüyprdu bu kadar içtiğini bilsem kesinlikle ayrılırdım çünkü. İçenlere konumda hiçbir laf etmedim saygım vardır. Ben kocamın alkol bağımlılığı yüzünden alkolü sevmediğimi söyledim yanlış anlamayın.
Yok yanlış anlamadım, sorun eşinde onu kafanda fark etmeden aklayıp kendine yazık etme. Sarhoşla uğraşması zordur. Allah kolaylık versin
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
Bu şekilde içen bir insanın tedavi olmadan içkiyi birakmasi çoook zor kuzenimden biliyorum, aşırı alkol tüketiyor karısı bunu bile bile bile düzelir diye evlendi düzelir diye 3 çocuk yaptı şimdi perişan bir aile ilişkileri var kocası şurekli dışarda ve her gece içiyor, size tek tavsiyem kocanız tedavi olmadan çocuk yapmayın alkolik bir babasi olmasin her şey çok daha kötu olur, çünkü gidişat bunu gösteriyor...
Evlenir duzelir, çocuk olsub duzelir mantığında çook insan var dünyadaki en cahilce düşünce, sizin yapmanız gereken tek şey kocanizi tedaviye ikna etmek
Evlenir duzelir, çocuk olsub duzelir mantığında çook insan var dünyadaki en cahilce düşünce, sizin yapmanız gereken tek şey kocanizi tedaviye ikna etmek
Etmiyor malesef saat kaç oldu bekliyorum hala yuva dağıttığı için katil dedim yaAlkol yuva dağıtıyor arkadaşım.Arada bir içilen alkol sorun olmasa bile alkolik eş başlıca sorun.Kişinin sorununu bilmesi gerekiyor eşiniz kabul ediyor mu durumu yaşınız da çok gençmiş.
İkna etmeyede upraşmıcam artık olmuyor ya ben ya içki dediğimde kalkıp gidip şarap şişesini alıp gelmil bir adam beni bu denli kaybetmekten korkmayan adam için ben de uğraşmıcam kaç olmuş saat hala yolunu gözletiyorBu şekilde içen bir insanın tedavi olmadan içkiyi birakmasi çoook zor kuzenimden biliyorum, aşırı alkol tüketiyor karısı bunu bile bile bile düzelir diye evlendi düzelir diye 3 çocuk yaptı şimdi perişan bir aile ilişkileri var kocası şurekli dışarda ve her gece içiyor, size tek tavsiyem kocanız tedavi olmadan çocuk yapmayın alkolik bir babasi olmasin her şey çok daha kötu olur, çünkü gidişat bunu gösteriyor...
- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
Ailrmle aynı şehirlerde değiliz ameliyat için burda gün kondu bunca zaman koşturdğum ni ameliyat az daha sabreder öyle yoluma bakarımBosanmak icin neden ameliyat olmayi bekliyorsun ki? O mu bakacak sanki sana
YokÇocuğunuz var mi acaba
- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.664
- 133
mesela her kadının keskin bir kriteri vardır.
kımı ağız kokusuna asla, kımı ter,kımı kaba,kımı sigara vs vs
bende mesela alkol kullanan bırıyle asla evlenmeyeceğimi bilirim. bırak evlenmeyi hoşlanmaya bıle ket vuran bırıyım.
baştan kabul etmeyecektın.azı çoğu yok.
zehır olan evliliğin var.yapacağın şey belli.
Rabbim sadece içene değil, (sankı ınsanlık mukemmelmiş gıbı) tüm ınsalığa hıdayet versin.
kımı ağız kokusuna asla, kımı ter,kımı kaba,kımı sigara vs vs
bende mesela alkol kullanan bırıyle asla evlenmeyeceğimi bilirim. bırak evlenmeyi hoşlanmaya bıle ket vuran bırıyım.
baştan kabul etmeyecektın.azı çoğu yok.
zehır olan evliliğin var.yapacağın şey belli.
Rabbim sadece içene değil, (sankı ınsanlık mukemmelmiş gıbı) tüm ınsalığa hıdayet versin.
- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
O zaman size denecek tek şey ayrılmaniz bu saatten sonra iyi bir ilişkiniz olmaz zaten bitmiş artikİkna etmeyede upraşmıcam artık olmuyor ya ben ya içki dediğimde kalkıp gidip şarap şişesini alıp gelmil bir adam beni bu denli kaybetmekten korkmayan adam için ben de uğraşmıcam kaç olmuş saat hala yolunu gözletiyor