Alkol , dipso mani, evlilik

Ne kadar güzel bir eşsiniz maşallah
Eşiniz madem çabalıyor siz de bence ona destek olmaya devam edin..
Zor olacaktır elbette ama istikrarlı davranın lütfen..
Sosyal hayatınıza da birlikte devam edin. Yani ne bileyim sinema, tiyatro ve yemek yemeye çıkın ..
Kolaylıklar dilerim.

esimde anksiyete var ve suan tedavisini oluyor bilgi için çok tesekkurler

çok teşekkür ederim :) kamp yapmayı çok istiyordu hafta sonu en azından günü birlik bir yerlere kacacagiz bakalım inşallah süreklilik sağlar.

Sizi önceki açtığınız konulardan biliyorum.Siz ne kadar güçlü ve güzel kalpli bir kadınsınız.Eşiniz bu sıkıntısından sizin sayenizde ve tabiki kendi çabasıyla kurtulacak inşallah..Eşiniz sizin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı bir adam bence.Umarım o da bunun bilincindedir ve çabalamaya devam eder.Mutlu huzurlu olmayı sonuna kadar hakeden bir hanımsınız.Allah ikinizinde yardımcısı olsun,bu illetten eşinizi bir an evvel kurtarsın inşallah.

Önceden açtığınız konuları da takip etmiştim .
Moralinizi bozmak istemem ama sizin eşiniz düzelmez ,yol yakınken bu kamburu sırtınızdan atın ,rahatlayın .tüm hayatınızı bu adamı düzeltmek için mi harcayacaksınız ?bunh kendinize yapmayın lütfen .

Sizi uzun zamandir gormeyince esinoz toparladi sandim, sevinmistim sizin adiniza. O kadar sabirli, ozverili, sevdigini dusunen birisiniz ki. Umarim esiniz de bunu gorur anlar ve daha cok caba sarf eder. Umarım da iyi olur. Cok mutlu cok huzurlu olun, her sey yeni yilda size kalbinizden gecenleri getirsin insallah.

Eşinizin size alkolü bırakıyorum diye kaçıncı söz verişi ve sözünü tutmayışı..

Cidden kendinize yazık ediyorsunuz, gençliğinizi bir alkol bağımlısı için heba etme yolundasınız.

Ben hatta açtığınız eski konulara istinaden çoktan boşandığınızı düşünmüştüm.

Güçlü kadınsınız ama duygularınıza yenik düşüyorsunuz, bu adam alkolü bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…