How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Alkali Su Arıtma Cihazı Kullanan Var mı?

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
selamlar :16:

ben de son zamanlarda şu alkali diyet olayını araştırmaya başladım. bunun için içtiğim suyu alkalileştiriyorum. karbonat, elma sirkesi ve limon kullanarak.
fakat bu yöntemlerle baş edemeyeceğimi anladığımdan alkali su arıtma cihazı araştırmaya başladım.
nette buldum birkaç tane ama iyi midir kötü müdür bilemedim. kullanan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.:34:

Evet alkalik su tuketiyorum.mukemmel ödemi kisa surede vucuttan atiyorum.en guzel alkaliklestirme limonla olur.cunku c vitamini var icerisinde.toksin atmayada yardimci olur.tabiki alkalik suyla mükemmel olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar :16:

ben de son zamanlarda şu alkali diyet olayını araştırmaya başladım. bunun için içtiğim suyu alkalileştiriyorum. karbonat, elma sirkesi ve limon kullanarak.
fakat bu yöntemlerle baş edemeyeceğimi anladığımdan alkali su arıtma cihazı araştırmaya başladım.
nette buldum birkaç tane ama iyi midir kötü müdür bilemedim. kullanan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.:34:
Size bu konuda en iyi suaritma cihazini önerebilirim hatta icilebilir eniyi su analiz raporunu da aldik

Walla benim bildiğim e-spring bayanlar tavsiye ederim.yukardaki adasimin dedigi gibi raporu var görmek istemiştim gostediler raporu..

Ben de Okcel markalı su arıtma cihazını tavsiye ederim. Cihazın 6 tane filtresi bulunuyor. 5 tanesi her su arıtma cihazında bulunan filtreler. 6.sı ise Alkali filtre. Bildiğiniz üzere alkali filtre vücudunuzdaki pH değerini arttırdığı gibi kilo vermenize de yardımcı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back