• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Slm canımcım. Pek iyi değilim,kafam çok karışık.:14: Biri rahim içinde, biri dışında 2 miyom tespit edildi.Ağrı olmasa da, oturuken,yürüken geriliyor ve rahatsız ediyordu (dışarıda ki ucu dışarı çıkıyor ,lavaboda farkettim ilk olarak ama şimdi içe kaçtı tekrar) Hemen dr.a gittim..Dışında ki büyümüş (3-4 cm dıştan tahmini) hemen operasyonla aldırmalısın ve patalojiye gönderilmeli dedi dr. Başka bir dr ile görüştüm, keseriz,biçeriz,dikeriz pehhh havasındaydı sinirim bozuldu, kasapla konuşuyormuşum gibi hissettim. :50: perşembe ilaçlı tomografim çekildi,sonucu çıkınca haftaya tekrar dr.a görüneceğim. Aşağıdan muayene yapacak ve ultrasonla bakacak. Sonra da kescek biççekmiş. Aile dr.umla görüştüm. Miyom alımlarında rahim filanda alınabilir,daha gençsin hemen ameliyat düşünme ama polipse aldır dedi. Kafam iyice karıştı. Sonuçlar tam bir belli olsun da başka bir yerlere daha göstermek istiyorum.Tavsiyen varmı??? :44:

Ayy canııım çok üzüldüm. Benim de kist vardı.ilaç tedavisi fayda etmeyince ameliyat oldum.ama yıllar sonra boşuna ameliyat olduğumu öğrendim.nasıl bir yıkım yaşadığımı tahmin edersin.o günden beri dr.lara güvenmem.daha iki hafta önce bir arkadaşımın kardeşi miyom ameliyatı oldu.kafası büyüklüğünde imiş. Farketmemişler.ağrısı yokmuş.çocukları olmuyormş bir türlü.meger bu miyom yumurtalıkların agzını kapadıgi icin olmuyormuş çocuk.ben Saraçoğlu nun soğan kürünü önerdim.ama büyüme devam etti.öyle olunca acil ameliyat oldu kadın.sana önerim bu işi ciddiye al.miyom önemli.hele çocuğun yoksa sıkıntı.devlet hast.git.mesela konak kadın doğuma.iyiymiş orası.sen bile miyomu farkedebiliyorsan ameliyt olursun gibi geliyor bana.ama stres yapma. Basit bir ameliyat. Arkadaşın kardeşininki büyuk olunca açık ameliyat yapmışlar. Allah acil şifa versin bitanem. Sıkma canını. Daha ne hastalıklar var.çok öptüm seni. .

Ayy canııım çok üzüldüm. Benim de kist vardı.ilaç tedavisi fayda etmeyince ameliyat oldum.ama yıllar sonra boşuna ameliyat olduğumu öğrendim.nasıl bir yıkım yaşadığımı tahmin edersin.o günden beri dr.lara güvenmem.daha iki hafta önce bir arkadaşımın kardeşi miyom ameliyatı oldu.kafası büyüklüğünde imiş. Farketmemişler.ağrısı yokmuş.çocukları olmuyormş bir türlü.meger bu miyom yumurtalıkların agzını kapadıgi icin olmuyormuş çocuk.ben Saraçoğlu nun soğan kürünü önerdim.ama büyüme devam etti.öyle olunca acil ameliyat oldu kadın.sana önerim bu işi ciddiye al.miyom önemli.hele çocuğun yoksa sıkıntı.devlet hast.git.mesela konak kadın doğuma.iyiymiş orası.sen bile miyomu farkedebiliyorsan ameliyt olursun gibi geliyor bana.ama stres yapma. Basit bir ameliyat. Arkadaşın kardeşininki büyuk olunca açık ameliyat yapmışlar. Allah acil şifa versin bitanem. Sıkma canını. Daha ne hastalıklar var.çok öptüm seni. .

:14: ..............

İNŞALLAH canım İNŞALLAH. Sonucu bana bildir canım. Bu arada ibrahim Saraçoğlu nun sitesine bir bak, kürlerine.

Baktım canım, soğan suyu kürüne başladım 2 gündür. Öğlen ve akşam yemeğinden önce, günde 2 kere, 1 er bardak dk. kaynat iç diyor ama yemekten ne kadar zaman önce belirtmemiş, bilgin varmı? :44:

Baktım canım, soğan suyu kürüne başladım 2 gündür. Öğlen ve akşam yemeğinden önce, günde 2 kere, 1 er bardak dk. kaynat iç diyor ama yemekten ne kadar zaman önce belirtmemiş, bilgin varmı? :44:

Iyi yapmışsın başlayarak canım. Bilgim yok.ama saat onemli olsaydı söylerdi mutlaka.ayrica çalışanlar aksam ve gece yatmadan önce içsin dediğine göre yoktur bir önemi saatin.ben kitabını aldım Saraçoğlu nun.3-4 tane kitabı var.genis kapsamlı olanı aldım. Onu da al.bir ck seye çare var orda.ama iyileştirir ama iyileştirmezbilemem ttabi.unutmadan söyleyeyim. Özelden msj gonderemedim cevap.msj haznen doluymuş.oyle hata verdi canım.ozetleyeyim.fiyat uygun geldi.uygun olması yaz ayının gelmesi ile ilgili canım. Kiminle pazarlık yapmıştın?

İlaçlı tomografimin sonucunu alıp dr.a muayene olacaktım yarın, filmi düzgün çekmeyi başaramışlar. Oradan almayın çok acıyor dememe rağmen, elimin üzerinden kan aldıkları yer hala düzelmedi. :50: yeniden çekilecek cuma günü. :kkk: Göya acil istek vardı. Allahım sabır verrrr... :43:

İlaçlı tomografimin sonucunu alıp dr.a muayene olacaktım yarın, filmi düzgün çekmeyi başaramışlar. Oradan almayın çok acıyor dememe rağmen, elimin üzerinden kan aldıkları yer hala düzelmedi. :50: yeniden çekilecek cuma günü. :kkk: Göya acil istek vardı. Allahım sabır verrrr... :43:

Aaaaaa olamaz yaaa!!!! Hangi hastanede yaptirdin? ? ilaçlı tomografi dedigin rahim filmi mi?

Ben de 2 defa çektirmiştim.ilki kötüydü.ikincisi çok iyiydi.hicbir sey anlamadım.noldu, naptın, çektirdin mi?

Ahh nerdeee? Cuma günü gittim sıra bana geldi, girdim içeri,makina bozulmuş. Parçası istanbuldan gelecekmiş, ne zaman gelirde tamir olursa yüzlerce kişi içinde haber verilecek, çağırılacakmışım. Bizim acil tomografi yalan oldu. :50:

Ahh nerdeee? Cuma günü gittim sıra bana geldi, girdim içeri,makina bozulmuş. Parçası istanbuldan gelecekmiş, ne zaman gelirde tamir olursa yüzlerce kişi içinde haber verilecek, çağırılacakmışım. Bizim acil tomografi yalan oldu. :50:

Ay inanmıyorum yaaaaa!!!! Bornovadaki Şifa hastanesinde , adını hatırlamadığım kapalı bir dr çekmişti.hemen bitti ve acı olmadı. Şok olmuştum ilki kötü geçtiği için. Internetten bak dr lara.ben de bakayım. Tanıdık isim olursa yazarım.optum.

Ay inanmıyorum yaaaaa!!!! Bornovadaki Şifa hastanesinde , adını hatırlamadığım kapalı bir dr çekmişti.hemen bitti ve acı olmadı. Şok olmuştum ilki kötü geçtiği için. Internetten bak dr lara.ben de bakayım. Tanıdık isim olursa yazarım.optum.

Tamam canım, sağolasın. Sen fırın işini ne yaptın, aldın yeni bir tane? Sen de öpüldün.:54:

Hayırlısı olsun canım. Alırsınız, termikeller filan ucuzdu 120 TL civarı, olmazsa öle bişi de iş görür bir süre.

Parası önemli değil canım .alıcam mesela, yine bie işe yaramayacak.boşuna yer kaplayacak.eşimle papaz olucam.o yüzden alacaksam düzgün bir şey olsun istiyorum.beyaz eşya şans işi biliyorsun ama ben yine de markalara bakıyorum.tavsiyelere dikkat ediyorum.sen naptın, baktın mı şifa hastanesinin sitesine?

Parası önemli değil canım .alıcam mesela, yine bie işe yaramayacak.boşuna yer kaplayacak.eşimle papaz olucam.o yüzden alacaksam düzgün bir şey olsun istiyorum.beyaz eşya şans işi biliyorsun ama ben yine de markalara bakıyorum.tavsiyelere dikkat ediyorum.sen naptın, baktın mı şifa hastanesinin sitesine?

yok canım ,bakmadım şifaya.

Back
X