• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Bugün 18 Mart, Bu topraklar için, vatanımız için, bizim için hayatlarını feda etmiş kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun...

DUR YOLCU

Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda
İstiklâl uğrunda, namus yolunda,
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir!

Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed'in düşmanı boğduğu sele,
Mübarek kanını kattığı yerdir!...

Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin,
Bir harbin sonunda bütün milletin,
Hürriyet zevkini tattığı yerdir!...

NECMETTİN HALİL ONAN
Tuylerim diken diken oldu yine.cok severim bu şiiri ve anlamını. Sagol paylaştığın icin cancanim:)

cep telefonundan girip cevap vermiştim.bu yüzden ne beğenebildim paylaşımını ne de aşağıdaki suratlardan ekleyebildim.:13::7: :72: diyorum şimdiii...

:72: Ya bak cidden aklıma geldi, bu ifadeler şablon halinde kk da yokmu ya da benmi göremedim? Nerde yeri bu ifadelerin biliyormusun??? :13:

Son düzenleme:
e. explorer dan girdim şu anda ondada yoklar. :( Üstelik en altta gülümsemeler açık diyor. .. :26:
çok enteresan vallaaa :26: kk ya mesaj at.ama onların da bir şey yapabileceğini hiç sanmıyorum.bana da yardımcı olamamışlardı.düşünüyrm düşünyrm bişey bulamıyrm.yine de sn kk ya mesj at :56::33:

Bir ara yazayım bari sağ ol bebem.Senin problemin neydi ki çözemediler? :26:

Merhaba canım. Benim sorunum, profilime bakan kişilerin isim ve sayısı sabitti.aylarca değişmedi. Bu da mümkün degil takdir edersin ki.msj cektim.sorun olmadığını söylediler ama vardı sorun. Sonra kendi kendine düzeldi. .. cepten girdgm icin surat koyamiyrm yine.ck öptüm seni Cancan :)

Merhaba canım. Benim sorunum, profilime bakan kişilerin isim ve sayısı sabitti.aylarca değişmedi. Bu da mümkün degil takdir edersin ki.msj cektim.sorun olmadığını söylediler ama vardı sorun. Sonra kendi kendine düzeldi. .. cepten girdgm icin surat koyamiyrm yine.ck öptüm seni Cancan :)

Merhaba cancan, inşallah benim sorunda düzelir. Tam olarak nereye yazdın sorunu?Ben de öptümm. :)

Merhaba cancan, inşallah benim sorunda düzelir. Tam olarak nereye yazdın sorunu?Ben de öptümm. :)

Mune isimli bir forum yoneticisine yazdım, onu seçtim daha dogrusu birkaç isim daha vardi.o ilgilendi.birkac hafta sürdü. Yaz bir an önce canım. Ancak sonuçlanır. ..sana demiş miydim kalori sayımı yapıyorum diye.yavas ilerlese de sonuc almaya başladım. Sana da tavsiye ederim. Bu arada sağlığın nasıl, ilaç kullanımın? Öptüm canım.

Mune isimli bir forum yoneticisine yazdım, onu seçtim daha dogrusu birkaç isim daha vardi.o ilgilendi.birkac hafta sürdü. Yaz bir an önce canım. Ancak sonuçlanır. ..sana demiş miydim kalori sayımı yapıyorum diye.yavas ilerlese de sonuc almaya başladım. Sana da tavsiye ederim. Bu arada sağlığın nasıl, ilaç kullanımın? Öptüm canım.

Tamam canımcım yazayım ben de.Tebrikler bebem,kilo vermeyi başarmana çok sefindim. :34: Ben zaten kalorilere de dikkat ederek yiyorum çok sıkı takibini yapmasamda. Bu gün kan verdim kontrol amaçlı bir tahlil istedim,bakalım nasıl çıkacak.Her gün hormon hapıma ve astım ilaçlarıma devam ediyorum. Bu arada bu gün tartıldım yaklaşık 1 kiloya yakın daha vermişim. :nazar: :13:

Tamam canımcım yazayım ben de.Tebrikler bebem,kilo vermeyi başarmana çok sefindim. :34: Ben zaten kalorilere de dikkat ederek yiyorum çok sıkı takibini yapmasamda. Bu gün kan verdim kontrol amaçlı bir tahlil istedim,bakalım nasıl çıkacak.Her gün hormon hapıma ve astım ilaçlarıma devam ediyorum. Bu arada bu gün tartıldım yaklaşık 1 kiloya yakın daha vermişim. :nazar: :13:
tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah canım.hormon hapı almana rağmen kilo vermen hem güzel hem de düşündürücü.bence bunu bir doktora sor.benim bildiğim kilo aldırır hormon ilaçları.o yüzden dedim. :26::7::nazar:

tahlil sonuçların iyi çıkar inşallah canım.hormon hapı almana rağmen kilo vermen hem güzel hem de düşündürücü.bence bunu bir doktora sor.benim bildiğim kilo aldırır hormon ilaçları.o yüzden dedim. :26::7::nazar:

İnşallah iyi çıkar canım.İşin ilginci benim vücuduma 2 tür hormon giriyor.Biri tiroid hormonu, metobalizmamın az çalışmasından dolayı,normal e çekmek için,diğeri de kortizon astım için.Esas yan etki kortizonda.İştah açıyor ve şişiriyor.Buna rağmen sebatla dikkat etmeye devam ediyorum. Umarım aldığım tiroid hormonu da işe yarıyordur.Tahlilde belli olcak artık.:34:

Son düzenleme:
Yiiiiiiiiiiiiiii huuuuu,düzeldi sonunda.:21: :8: :32:

Nasıl yapıldığını buraya da yazayım;

Alıntıdır,

***Ben renkli harfler ve smileleri kullanamıyorum napabilirim bu konuda?
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

***yorum yaparken digerleri gibi renkli harf kullanmak istiyorum ama yok,nasil oluyor?
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin.

Yiiiiiiiiiiiiiii huuuuu,düzeldi sonunda.:21: :8: :32:

Nasıl yapıldığını buraya da yazayım;

Alıntıdır,

***Ben renkli harfler ve smileleri kullanamıyorum napabilirim bu konuda?
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

***yorum yaparken digerleri gibi renkli harf kullanmak istiyorum ama yok,nasil oluyor?
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin.

Halletmene cok sevindim canım :))

Back
X