Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Bebem ne yaptın aldın mı düzleştiriciyi?

Ben de sana yazacaktım. Aldım dün. Braun satin air 7 sanırım tam adı. Boyalı saçlar icin olanı. Ck uygun fiyata aldım.satici kiz uyguladı saçıma.arkadasim beğendi disardan bakan bir göz olarak .birkaç markaya daha baktım. Geniş pilaka alacaktım.ikna edildim tabi satıcı kız tarafından :)))) umarım beğenirim:))))

Güle güle kullan canım. İyi bir marka almışsın. Geniş plaka almaman iyi olmuş, bukle yapmak istediğinde maşa gibi de kullanırsın.

Güle güle kullan canım. İyi bir marka almışsın. Geniş plaka almaman iyi olmuş, bukle yapmak istediğinde maşa gibi de kullanırsın.

Sağol canım. Satıcı kız öyle çevirdi bukle yaptı boyle çevirdi su dalgası yaptı. Bakalım ben becerip yapabilecek miyim???? İnsanda beceri olmayınca böyle kara kara düşünüyor işte (( :))) öğlen heveslendim.hadi dedim oğluma bir kek yapayım hem peynirli Kabaklı hem üzümlü. Ikisinin de içi pişmedi.genelde de kekim iyi olmaz.digerleri de eh iste o.firinim on yıllık arçelik. Hiç memnun kalmadım ilk günden beri.esim de şahit oldu çöpe doktuklerime.oyle üzüldüm ve sinirlendim ki aglayamadim.ufak bir fırın araştırmaya başladım bile.var mı bir önerin canım? ??

Ya o satıcı kız saçını kıvırtırken videoya çekmek lazım cep telle filan. Sonra da izleyip yaparsın. Fırın önemli bişi, üzüldüm ziyan olan keklerine. Bize de lazım aslında iyi bir fırın ama uzmanlık alanım buzdolabı, fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok malesef canım. Forumları dolaş bakalım, özellikle donanım habere de bak. Kilo verme işlerin ne alemde ?

Canım, senin için araştırdım.Yine Arçeliğin yeni modeli önerilmiş;

http://www.arcelik.com.tr/urun_detay.aspx?kat=850&urn=2384&lang=tr-TR

Şu linkleri de bir incele.

fırın önerileri

http://forum.donanimhaber.com/m_51466604/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_60574516/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_46115828/tm.htm

Sağol bitanem. Bakayım hemen.biraz araştırdım. Termikel, simens ön planda.devam edicem araştırmaya.ama arçelik almam bir daha.benimki de arçelik. Üstelik iki katlı. Hem normal fırın hrm turbolu. Turbolu tarafı bile iyi değil. Bazı yerleri yakıyor falan.neyse bi bakayım ben önerilerine. Öptüm cancan.:)))

Sağol bitanem. Bakayım hemen.biraz araştırdım. Termikel, simens ön planda.devam edicem araştırmaya.ama arçelik almam bir daha.benimki de arçelik. Üstelik iki katlı. Hem normal fırın hrm turbolu. Turbolu tarafı bile iyi değil. Bazı yerleri yakıyor falan.neyse bi bakayım ben önerilerine. Öptüm cancan.:)))..

Sağol bitanem. Bakayım hemen.biraz araştırdım. Termikel, simens ön planda.devam edicem araştırmaya.ama arçelik almam bir daha.benimki de arçelik. Üstelik iki katlı. Hem normal fırın hrm turbolu. Turbolu tarafı bile iyi değil. Bazı yerleri yakıyor falan.neyse bi bakayım ben önerilerine. Öptüm cancan.:)))..

Rica ederim canım. Evet o markalar da beğeniliyor. Biraz daha araştır bakalım. Alınca bildirirsin bana. Ben de öptümm.

Selam herkese kusura bakmayın uzun zamandır fırsatını bulupta size yazamadım alkali suyumu içmeye devam ediyorum bu arada astım ve alerjiden söz etmişsiniz aynı şikayetten muzdaribim çok ileri derecede astımım ve alerjim var fakat ben ne troid ilacımı nede astım ve alerji ilacımı kullanmıyorum hamile kaldığım an tüm ilaçlarımı attım ve astım spreyi hariç çünkü bazen çok tıkanıyorum ve malım çocukla yanlız kaldığım çok zaman oluyor krizim tutarsa diye onu mecbur yanumda tutuyorum fakat kullanımım minimumda,Sizin bıraktım dediğiniz sebzelerin hiç birini zaten hayatım boyunca ağzıma koymadım tek yediğim sebze patlıcan oda zararlı zaten nikotin var içinde:)her neyse kilo vermemim büyük nedeni çok su tüketmeye başlamam ve akşam yediğim abur cubur geç saat yemeklerini kesip birazda yürüyüş yapmamdır başka ekstra hiç bir şey yapmadım akşam üzerleri yediğimiz çikolata ve bisküviler,kekler kesildi onları haftada 1 veya hiçç tüketmedim valla böyle çokta güzel kilo veriliyor son zamanlarda kilo verdim diye biraz boşladım ama bu gün tekrar döndüm diyetime haftada 1 / 2 sütlü tatlı veya ben daha çok bitter çikolata yiyiyorum kek börek yemektense onu yemeği tercih ediyorum hafta sonuda kahvaltı ve mangal kaçamagımız oluyor çok kasmıyorummm 6 kiloyu da 1,5 ayda verdim darısı başınıza yanlız ben 86/90 kg arasındaydım kilo nekadar çok okadar hız bunuda dip not olarak ekliyim eğer zayıfsanız ve sadece 6 kilo fazlanız varsa bu kilo verme zamanı 2 ile çarpılır...kolay gelsin:128:

Yüce Rabbim şu mübarek günde ,başta sağlık ve huzur versin, daha sonra da hayırlı olan tüm güzel dualarımızı kabul eylesin inşallah. Regaib kandilimiz mübarek olsun.

HASTALIKLARIN SEBEPLERİ

1-) Az Çiğnemek.
2-) Fazla Yemek.
3-) Karışık Yemekler Yemek.
4-) Sık Yemek.
5-) Yeme ve İçmede Sıraya Dikkat Etmemek
6-) Bayat ve Isıtılmış Yemekler
7-) Katkılı Hazır Yiyecek ve İçecekler.

Deterjanlar, Kimyasal Maddeler ve Kimyasal Kozmetikler, Şampuan, Sabunlar.
9-) Aromalar.
10-) Tarım İlaçları, Hormonlar, Suni Gübreler.
11-) Tıbbi İlaçlar.

** Fazla yemek yenmesi, damarlarımızda dolaşan kanın gittikçe daha çok kirlenmesine yol açar. Vücut fazlalıkları atmakta zorlandığı için, atık depoları oluşturmaya başlar. Böylece kan kirlenir, ağırlaşır, dolaşımı yavaşlar ve dokularda çöplükler oluşmaya başlar.
Zamanla damarlar daralmaya ve tıkanmaya başlar; daralan damarlardaki kan organları yeterince besleyemiyecek kadar azalır.
Organlar, beynimize "açız!" uyarısı gönderir; beynimiz de bu uyarıya iştahı arttırarak cevap verir. Bu daha fazla yemeye neden olur.
Daha fazla yedikçe de kandaki çöplük daha çok artar, tıkanıklıklar fazlalaşır ve organlar açlık hissini daha çok yaşarlar.
Bu kısır döngü devam ederken, insanlarda KONSANTRASYON, HAFIZA, DÜŞÜNME, ANLAMA ve ÖĞRENME YETENEĞİ AZALMAYA, HASTALIKLAR BİRER BİRER KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAR.
SONUÇTA : Fikir uyur, hikmet ölür, organlar durur, insani sıfatlar atıkların içinde boğulur.

Bazı insanlar da vardır ki, ne kadar çok yerse yesin, hep zayıf kalır.
Bunların durumu şişmanlardan daha tehlikeli olabilir. Çünkü şişman insanlarda fazlalıklar yağ olarak depolanır. Metabolizma atıkları, toksinler ve katkı maddeleri, şişmanların vücudundaki yağlarda depoladığı için, organların tahrip olması kısmen de olsa geciktirilebilir. Ancak zayıfların, kan vasıtasıyla bütün vücutlarını dolaşan fazlalık ve atıklar, ateş, öksürük, terleme, nezle, kusma, ishal, sivilce, çıban gibi yollarla dışarı atılır. Bu ağır işlemler, organları ve sistemleri yıpratır. Fazlalıklar eklemlerde, kaslarda ve organ dokularında çöplükler oluşturur. Zamanla bu çöplükler yanmaya (iltihaplanmaya) ve yanarken yakıcı gazlar ve toksik maddeler oluşturmaya başlar.(aynen şehir çöplüklerindeki gibi).

Bu şekilde oluşan yakıcı gazlar ve toksik maddeler ağrılara, enfeksiyonlara, cilt hastalıklarına, genetik mutasyonlara ve tümörlere sebep olur.
ASLINDA ÇOĞU HASTALIĞIN TEMELİ AYNIDIR : YANLIŞ YAŞAM TARZI.

Dr. Biyolog Aidin SALİH

Yüce Rabbim şu mübarek günde ,başta sağlık ve huzur versin, daha sonra da hayırlı olan tüm güzel dualarımızı kabul eylesin inşallah. Regaib kandilimiz mübarek olsun.

Nerden buluyorsun böyle bilgileri canım yaaaa)) bu kadını birkaç yerden daha okumuştum.dikkate alıcam.çok teşekkür ederim cancanım..:)))

Canım senin de geçmiş regaib kandilin kutlu olsun.şimdi gördüm mesajını kusura bakma canım. Ck öptüm cancan

Sağol cancan, rica ederim olsun.

Nerden buluyorsun böyle bilgileri canım yaaaa)) bu kadını birkaç yerden daha okumuştum.dikkate alıcam.çok teşekkür ederim cancanım..:)))

Araştırmacı kişilik bebem. Ben de öptüm...

Naber cancan? :)))

Slm canımcım. Pek iyi değilim,kafam çok karışık. Biri rahim içinde, biri dışında 2 miyom tespit edildi.Ağrı olmasa da, oturuken,yürüken geriliyor ve rahatsız ediyordu (dışarıda ki ucu dışarı çıkıyor ,lavaboda farkettim ilk olarak ama şimdi içe kaçtı tekrar) Hemen dr.a gittim..Dışında ki büyümüş (3-4 cm dıştan tahmini) hemen operasyonla aldırmalısın ve patalojiye gönderilmeli dedi dr. Başka bir dr ile görüştüm, keseriz,biçeriz,dikeriz pehhh havasındaydı sinirim bozuldu, kasapla konuşuyormuşum gibi hissettim. perşembe ilaçlı tomografim çekildi,sonucu çıkınca haftaya tekrar dr.a görüneceğim. Aşağıdan muayene yapacak ve ultrasonla bakacak. Sonra da kescek biççekmiş. Aile dr.umla görüştüm. Miyom alımlarında rahim filanda alınabilir,daha gençsin hemen ameliyat düşünme ama polipse aldır dedi. Kafam iyice karıştı. Sonuçlar tam bir belli olsun da başka bir yerlere daha göstermek istiyorum.Tavsiyen varmı??? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…