- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi derindenizlerden
Ben pc den girmeme rağmen aynı dertten muzdaribim.![]()
Sonuçlar belli oldu mu canım? Ağrın var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pc den girmeme rağmen aynı dertten muzdaribim.![]()
Sonuçlar belli oldu mu canım? Ağrın var mı?![]()
Yok canım henüz belli olmadı.Ağrım var, belimde demir yumru varmış gibi, birde karnım ağrıyor. Tamda soğuklara denk geldi.
![]()
Bıçak değdi tabi olcak o kadar. Sen yine de kontrole gittiğinde söyle dr a.soğuklara denk gelmesi iyi.gözün dışarda olmaz.dınlenirsin bol bol.![]()
Dokuz gündür yatıyorum bebem ya, gözüm öyle de bir dışarıda ki sorma gitsin, ciğerci kedisi gibi camdan dışarı bakıyorum. Ameliyattan önce de 1,5 ay kadar aşırı kanamalar ve miyomun dışarı çıkması yüzünden evden çıkamamıştım çünkü.
vaaaaaaayyyy havasını sevsinleeerrr :13:Can can geldiiiii...![]()
vaaaaaaayyyy havasını sevsinleeerrr :13:![]()
napıyon görüşmeyeli,sonuçlar belli mi????
Yok canım henüz belli değil. Napimm bülbülüm altın kafeste modunda evdeyim çoklukla yatıyorum. Havaların çok soğuna denk geldim, şöyle bir ayaklanayım dedim,sırtıma belime bıçak saplamışlar da aşağıya doğru yarıyorlarmış gibi ağrılarla yatırıldım yerime.. Henüz tam olmamaşım anlaşılan. Böle böle bebem. Sen neler yaptın?
Oluyor öyle. Bir aya anca toparlarsın. Ben de bir bebek denemesi yaptım. Yumurta takibi ile.olmadı.uğraşmıcam artık. Hayırlısı.![]()
2014 yılı 2013 yılından daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu tüm hayırlı dileklerimizin gerçek olacağı,sevgiyle,barışla dolu bir yıl olsun...Herkesin ve ayrıca cancan'ımın yeni yılı kutlu-mutlu olsun :)
2014 yılı 2013 yılından daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu tüm hayırlı dileklerimizin gerçek olacağı,sevgiyle,barışla dolu bir yıl olsun...Herkesin ve ayrıca cancan'ımın yeni yılı kutlu-mutlu olsun :)
Ben de senin ve ailenin yeni yılını kutlarım.öncelikle sağlık dilerim canım benim![]()
Sağ ol bebem.![]()
Yine gerilerde kalmışıznasıl oldun canım? Sonuçlar belli mi?
Selam bebem, sonuç temiz çıktı çok şükür, daha iyiyim. Şimdi de hipotiroid ile uğraşıyorum yine hastaneye git gel yapıyorum. Pazartesi yine gidicem.
Sonuçlar için gözün aydın canım.hipotiroid de nerden çıktı yaa? İşlem bitince Hipotiroid sonuçlarını bir de ibrahim saraçoğluna göndersene.bakalım ne dicek.çok üzüldüm canım yaa![]()
Sağol canım. E bir yıldır var ya. Teşhis zamanı yazmıştım hatta komuşmuştuk. Unutmuşsun. 1 yıldır her gün tiroid hormonu alıyorum dışarıdan. Hatta o yüzden alkali beslenmemde zorluk oldu, yediğim çoğu sebze guatrojen diye anlatmıştım.