- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- Konu Sahibi All-izz-well
Selam! Konu başlığını verdiğim hastalıkla başa çıkmaya çalışıyorum. Dört buçuk yıldır gastrit reflü rahatsızlığı ile uğraşıyorum. 3 kez endoskopi ye girdim . En son 2 ay önce tekrar endoskopi yapıldı. Bu seferki sonuç safra reflusu ve bundan kaynaklı gastrit oluşumu çıktı. Son 6 aydır bir fiil ilaç kullanıyorum sindirim düzenleyiciler şuruplar mide koruyucular.. şimdi ek olarak safra sulandırıcı kar... Yeme içmeye hep dikkat ettim daha da ediyorum az yiyiyorum sık sık vs... Ama ne ilaçlar ne bu dikkat edisler keisn çözüm olmuyor. Artık psikolojim bozuldu ne yesem agricakmis gibi geliyor. Çünkü bazen su bile içsem ağrı başlıyor ve bu başlayınca bir kaç gün hız kesmeden devam eden bir ağrı...
İzmir de yaşıyorum bu rahatsızlıktan muzdarip olanınız veya çevresinde olanınız var mı? Onerebileceginiz bir baska doktor var mı? Yaşayıp çözüm bulaniniz var mı?
İzmir de yaşıyorum bu rahatsızlıktan muzdarip olanınız veya çevresinde olanınız var mı? Onerebileceginiz bir baska doktor var mı? Yaşayıp çözüm bulaniniz var mı?