Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar alkadays diye bir ürün varmis alkali su diyorlar sanirim kullanan bilen varmi
Alkali su istiorsan suyuna biraz karbonat koy al sana alkali:-D ne gerek var para vermeye:-D:-DMrb arkadaslar alkadays diye bir ürün varmis alkali su diyorlar sanirim kullanan bilen varmi
O ne hic duymadim :)çok memnun olanı duymadım bu ürünler sporsuz pek işe yaramıyor şu aralar instadiet teatox filan moda :)
Nette yorumlari okudum da 1 ayda 6 kilo vermekten bahsettiler sasirdim acikcasi bi merakla burda konu actim :)Selamlar,
Ben bir şişe aldım, her gün içme suyuma önerilen miktarlarda kattım. Kilo verme bakımından bir yararını gördüğümü söyleyemem. Günlük rutinimden daha az yeyip, spor yaparak desteklemem gerekiyorsa ben zaten sadece onları yaparak da kilo verebilirim di mi?Tek faydası gözünüzün önünde ve aklınızda olduğu için günlük su tüketimini fazlalaştırması bence.
Zaten şu gırtlağımızı tutmadığımız ve sporu hayatımıza karıştırmadığımız müddetçe böyle şeylerden medet ummamalıyız diye düşünüyorum :)
sizin bahsettiğiniz suyun ph derecesi filan olayları sanıyorum ayda 1 kg belki verirsiniz :) diğer ürünler metabolizmayı hızlandırıcı etkili eğer spor yapıyorsanız l carnitine için yada onu içeren zayıflama ürünleri kullanın :)O ne hic duymadim :)