• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkadays bilen varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi csby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

csby

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
76
17
18
34
Mrb arkadaslar alkadays diye bir ürün varmis alkali su diyorlar sanirim kullanan bilen varmi

Mrb arkadaslar alkadays diye bir ürün varmis alkali su diyorlar sanirim kullanan bilen varmi

Selamlar,
Ben bir şişe aldım, her gün içme suyuma önerilen miktarlarda kattım. Kilo verme bakımından bir yararını gördüğümü söyleyemem. Günlük rutinimden daha az yeyip, spor yaparak desteklemem gerekiyorsa ben zaten sadece onları yaparak da kilo verebilirim di mi? :D Tek faydası gözünüzün önünde ve aklınızda olduğu için günlük su tüketimini fazlalaştırması bence. ;)
Zaten şu gırtlağımızı tutmadığımız ve sporu hayatımıza karıştırmadığımız müddetçe böyle şeylerden medet ummamalıyız diye düşünüyorum :)

çok memnun olanı duymadım bu ürünler sporsuz pek işe yaramıyor şu aralar instadiet teatox filan moda :)

Selamlar,
Ben bir şişe aldım, her gün içme suyuma önerilen miktarlarda kattım. Kilo verme bakımından bir yararını gördüğümü söyleyemem. Günlük rutinimden daha az yeyip, spor yaparak desteklemem gerekiyorsa ben zaten sadece onları yaparak da kilo verebilirim di mi? :D Tek faydası gözünüzün önünde ve aklınızda olduğu için günlük su tüketimini fazlalaştırması bence. :KK66:
Zaten şu gırtlağımızı tutmadığımız ve sporu hayatımıza karıştırmadığımız müddetçe böyle şeylerden medet ummamalıyız diye düşünüyorum :)
Nette yorumlari okudum da 1 ayda 6 kilo vermekten bahsettiler sasirdim acikcasi bi merakla burda konu actim :)

Merhaba

Ilık limonlu su da aynı etkiyi gösterir. Hemde su içmekte zorlanan biriyseniz çok iyi geliyor. Ben su şişeme her gün iki üç küçük limon dilimi atarım mesela.

Gercekten soylendigi gibi iyi bir urun degil arkadaslarima katiliyorum..

O ne hic duymadim :)
sizin bahsettiğiniz suyun ph derecesi filan olayları sanıyorum ayda 1 kg belki verirsiniz :) diğer ürünler metabolizmayı hızlandırıcı etkili eğer spor yapıyorsanız l carnitine için yada onu içeren zayıflama ürünleri kullanın :)

Yazdığım ürünlerde google dan aratın çıkar bir çok ünlü kullanıyor :)

Bu yöntemler gerçekten kilo verdiriyor olsa dünyanın parasına satılırdı diye düşünüyorum. Bu kadar ucuz olmazlardı.

Kilo vermenin mucizevi yöntemleri yok, oldukça basit 2 kuralı var: Az ye, hareket et.

Bu kadar.

Benim arkadaşımda almıştı. Elimin üzerine damlattım ve bir kaç saat elimi hiç yıkamadım.
Ardından elimde hafif kaşıntı ve kızarıklık oluştu. Arkadaşım hemen çöpe attı. Varın siz düşünün iç organlarınıza neler yapabileceğini.

Deneyin.. denemesi bedava :KK66:

Evet benim iş arkadaşım kullandı. Kilo verdi mi bilmiyorum ama bana aldı gibi geldi :rolleyes::rolleyes:.Amaç suyu alkali hale getirmekse suyun içine limon sıkın ya da karbonat kullanın. Ama bunlar tek başına asla zayıflatmaz. Kural basit az ye bol hareket et

Gereksiz bişey. Kg vermek istiyorsanız spor yapın ve vücut kitle indexinize uygun diyet yapın. Gerisi para tuzağı

Back