Saç Rengi ve Saç Boyama alıx avıen -8.3 süper bi bal rengi kıslar:)

ya da şey mi yapsam ya açık karemele boyasam ilk önce sonra mı bal köpüğüne boyasam ay kafam karıştı napayım

ya da şey mi yapsam ya açık karemele boyasam ilk önce sonra mı bal köpüğüne boyasam ay kafam karıştı napayım
cnm bak,benim doğal saçım açık olduu halde,palete bal köpüğü baya koyu bir renk oldu,ama çokta hoş bi renkti,
2 ay geçmesine rağmen diplerimin çıkmasından başka renkte hiç bi bozulma olmadı,
bide 2 ay arayla boyamıştım,
karamel hepten koyu olurda yinede sen bilirsin cnmcımzemuszemus

burda alix avien satılmıyor ya loreal palette garnier birde markasını bile bilmediğim yabancı marka boyalar var

cnm şöle yapabilisin madem:)
yanlış hatırlamıyosam,garnıerin kataloğunda koyu sarı doreye benzeyen bi renk görmüştüm ben,
kataloklara bakman en doğrusu ve rengin adı ,bazen nosu bile bazı markalarda hep aynı,
bu sana yol gösterecektirolumunekankayizsmile

bi tanıdığım bu boyayı kullanıyor normalde kendisi sarışın zaten ama beyazları kapamak için böyle açık renk turuncumsu bir sarı oluyor kızıllığı yoğun olan bir renk ikinci kutu ama hoş bence benim sevdiğim turunculardan

çokmu turuncumsu oluyor havuç gibi olmayalım ayykaydirigubbakcemile3

çokmu turuncumsu oluyor havuç gibi olmayalım ayykaydirigubbakcemile3

yok be yav,heç olcek şee mi,
çoğu koyu sarı yada açık kumral boyalarda hafif tatlı bi turunculuk olur zate,
hemide ben saa gösterdim rengi,sence turunculuk vaamı,ilk boyandıında çok hafif vardı ama hoştu,
boyandıktan sona her renk,1 hafta akıp anca kendini gösterir ,no problem yaneeaklinialirimsmile

evet katılıyorum öyle havuç gibi turuncu olmuyorsunuz normalde sarı zaten ama yansımalarında hafif turuncumsuluk var düz sarı yansımıyor bence çok tatlı bir renk ben çok beğeniyorum ama böyle hafif turuncumsu yansımalardan memnun olmayanlar hiç bulaşmasın derim çünkü az da olsa var kalıcı bir renkte bence bende yazın denemeyi düşünüyorum

birileri resim koysun lütfen

bugün alcam keşke resim koysanız boyayanlar lütfen :)

arkadaşlar ben tesettürlü olduum için buradan saç fotomu paylaşamıyorum,
ama olurda boyayıp resim koymaya müsait arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın,
tekrar ediim ben açık rengin üstüne boyadım,renk benim saçımda ambalaj kutularının üstündekine çok yakınzemuszemus

yaaaa ben beğenmedim ama.alix 8.8 daha güzeldi
aslında pek bi güzel renk cnm,ne rengin üstüne boyadın ki,CADIARZU
bi dahaki boyamda,içine karamel tonu gibi bişe katıp azcık koyulaştırmak istiyorum,bakalım nasıl olcakboshayallersmile
ayrıca 8.8 i netten aradım ama bulamadım,resmini bulursan paylaşırmısın,merak ettimolumunekankayizsmile

benimde bakır kızıl saçlarım ama kızıllıktan ziyede bakır hakim aktı epey. ben de bal köpüğü yapsam tutar mı ki acaba ya?

yaaaa ben beğenmedim ama.alix 8.8 daha güzeldi

bi kaç kez 8.3 le boyadıktan saç rengimi deiştirmek istedim ve yaz sonu gibi alıx 8.8 le boyadım,
evet sana katılıorum 8.3 den daa güzel,çok tatlı bi renk, karamel rengin en açık tonu gibi,
ama bu yıl daa çok kahveye bakan tonlar revaçta,hafif bakırlık veren çok güzel kahveler var,hele palette delux altın parıltılı kahveler serisi harika,denemenizi tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…