Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım o zaman bende senin gibi yapayım ya başta zaten tutmazda en azından dediğin gibi karamel falan olur yavaş yavaş bal köpüğüne doğru giderim o zaman ama işte boya seçiminde kafam karışık bende mi başta paletteyle boyasam acaba sen naptın ayda bir falan mı boyadın aşama aşama olur inş
cnm bak,benim doğal saçım açık olduu halde,palete bal köpüğü baya koyu bir renk oldu,ama çokta hoş bi renkti,ya da şey mi yapsam ya açık karemele boyasam ilk önce sonra mı bal köpüğüne boyasam ay kafam karıştı napayım
bende bu renge ilk defa boyadım çok hoş bir renk
burda alix avien satılmıyor ya loreal palette garnier birde markasını bile bilmediğim yabancı marka boyalar var
bi tanıdığım bu boyayı kullanıyor normalde kendisi sarışın zaten ama beyazları kapamak için böyle açık renk turuncumsu bir sarı oluyor kızıllığı yoğun olan bir renk ikinci kutu ama hoş bence benim sevdiğim turunculardan
çokmu turuncumsu oluyor havuç gibi olmayalım ayykaydirigubbakcemile3
yok be yav,heç olcek şee mi,
çoğu koyu sarı yada açık kumral boyalarda hafif tatlı bi turunculuk olur zate,
hemide ben saa gösterdim rengi,sence turunculuk vaamı,ilk boyandıında çok hafif vardı ama hoştu,
boyandıktan sona her renk,1 hafta akıp anca kendini gösterir ,no problem yaneeaklinialirimsmile
birileri resim koysun lütfen
bugün alcam keşke resim koysanız boyayanlar lütfen :)
ben haftaya bu renge boyıcam bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum.
aslında pek bi güzel renk cnm,ne rengin üstüne boyadın ki,CADIARZUyaaaa ben beğenmedim ama.alix 8.8 daha güzeldi
yaaaa ben beğenmedim ama.alix 8.8 daha güzeldi