S
sahikam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi VsneLroCCo
yaw benimde saclar siyah nasıl bal köpügü yapacam kızlar yaa ewde yapmam lazım kauförler cok para istio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötükedihüsoyaw benimde saclar siyah nasıl bal köpügü yapacam kızlar yaa ewde yapmam lazım kauförler cok para istio
Evet şu meşhur bal köpüğü renginin ewde nasıl elde edilebilceni çözdükk :) palet marka saç boyasının kahve köpüğünü ve Neva Color un altın sarısı saç boyasını karıştırıp boyuyosunuz Nettede böyle bi yoruma rastladım bir akrabamızda denedi sçları khwerengiydii.. Biz bunu denedik ama Birde NATURAL COLORSun var bununla o rengi elde edermisiniz bilemicem Adıda NATURAL COLORS ORGANİC 8D balköpüğü !! Arayan arkadaşlar umarım yardımcı olmusumdur..:asigim:[/QUOT
arkadaşlar peki ben kızıl saçıma bu karışımı sürersem olur mu
kıslar ,söz verdiim gibi organıc natural colors bal köpüünü denedim ve sizlere haber etmee geldim,
zate saç rengim boyadıım renge yakındı,diplerimde çıkmıştı, palettenin bal köpüünden daa açık bi renk oldu,ben çok beendim,özellikle doğal saç rengi açık kumral olanlara şiddetle tavsiye ederim...
(koyu renkler için emin olmadıımdan böyle söylüyorum)
tatlım bizimle paylaşırmısın resmini merak ettim
kızlar benim saçlarım çok ince telli ve bir boya yapığımda aylarca toparlayamıyorum. önceki saçlarım bal köpüğünden biraz daha koyuydu yani bakırlık vardı biraz daha bende belki bakırlığı alır hafif koyulaşır diye casting çikolata karamele boyadım şimdi saçım bakır kumral tonlarında ne çok açık ne de kahve kadar koyu bir ton. Ama akınca iğrenç bi renge dönüo bal köpüğü istiyorum. sizce naturel colors mu yoksa casting bal köpüğü mü casting saça hiç zarar vermiyor. fakat tutmayabilir. noluur bna fikir verin ya yakında kel kalıcam çok üzülüyorum.