saolasın cnm,hiç bi yıpranma olmadı esinciim,bende ilk kez kullandım ve çokta ucuz aldım,roşum güle güle kullan...
peki ürünün saça etkisi varmı sence yıpranma oldumu ?
Bu marka kullanmadım da...
doğal saçıma değil cnm,eğer öyle olsa çok daa güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum,guzel renge benzıyor evet evet
ama dogal sac rengının uzerıne boyadın galıba demi...
güle güle kullan canım evet alixin boyaları çok güzel ben tüp olanını kullanıyorum renkleride çok hoş
aynen katılıyorum cnm,sonuçta saç boyalarının hepsi kimyasal,ama bazı boyalar gözle görülür şakilde zarar veriyobende alix kullanıyorum.saç boyalarının hepsi aynı bence.renklere önem vermek lazım.hepsi saçı yıpratır.kimyasal sonuçta.saçımızın rengini değiştiriyoruz.
ya yüzünü göstermeden sadece sacını n resmini bi tutam koysan..ben loreal bal köpüğü almıştım bozuldu aklım şimdi ya
roş ilk kutudakı renk benımde cok hosuma gıttı benım saclarım acık sarı en dıp olarak onunla boyamak ıstıyorum ama kızıllık olur dıe korkuyorum gıttım boyayıda aldı ama kızarmasından korktuğum için beklemedeyim.tşkler
roşum merhaba benimde bi sorum olcaktı sana cevap verirsen sevinirim bende ocakta saçlarımı koyu kumrala boyatmıştım ama saçlarımın rengi açıldı baya bende bal köpüğü tonlarında istiyorum kendi doğal halim beyaz tenli kumralım şimdi senin bal köpüğü maceralarını takipte etmiştim ben şimdi napabilirim bal köpüğü alsam boyasam tutarmı hangi marka alayım bende kapalı olduğum için resim koyamıyorum napabilirim bal köpüğü rengi için
bal köpüğü maceralarım mıı ,ne güzel demişin kıskaydirigubbakcemile3
şimci cnmcıım,ben bal köpüğü olarak,açık küllü kumral saçımı ilk paletteyle boyadım,
baya koyu bi ton çıktı böle karamelin açığı gibi,
2.boyamı organic naturalle boyadım,2 hafta sonunda akııp gitti ama güzel bi renkti,
3.yü ise loreal castıng le boyadım,içlerinde en güzel renk castıngin ama alerji yaptı bana ve saçıma gözle görülür zarar verdi,
içinde kesinlikle açıcı yok bu rengin,koyu bi renkte göstermiyo kendini bunu göz önünde bulundur derim benkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?