• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama alıx avıen -8.3 süper bi bal rengi kıslar:)

roShum

aay bi hoşuum;)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
4.799
2
156
Sakarya
arkadaşlar ben yazdan bu yana piyasadaki bal köpüğü markalarının hemen hepsini boyadım,
daha öncede tecrüblerimle ilgili konu açmıştım,

bi kaç gün önce, alıx avıenin bal badem,yada koyu sarı dore diye adlandırılan bi rengiyle boyadım,
çok tatlı bi renk oldu,bal köpüğü renklerinin açık tonu gibi,ikinci boyamada çok daa güzel olacak eminimzemuszemus
eğer saçınız açık kumral yada açık küllü kumralsa ve bal tonlarını düşünüyorsanız tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
benim boyadıım ilk resim

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok isterdim ama ,kapalı olduum için fotomu paylaşamıyorum ,özür dilerim:)

yazdıklarım az çok fikir verir diye düşünüyorum cnm,bende rica ederimolumunekankayizsmile

roşum güle güle kullan...

peki ürünün saça etkisi varmı sence yıpranma oldumu ?

Bu marka kullanmadım da...

guzel renge benzıyor evet evet
ama dogal sac rengının uzerıne boyadın galıba demi...

roşum güle güle kullan...

peki ürünün saça etkisi varmı sence yıpranma oldumu ?

Bu marka kullanmadım da...
saolasın cnm,hiç bi yıpranma olmadı esinciim,bende ilk kez kullandım ve çokta ucuz aldım,
daha önce aldıım boyalara 2 katı para vermişim,üstelikte her biri ayrı bozdu saçımı,içim cız etti inanboshayallersmile
guzel renge benzıyor evet evet
ama dogal sac rengının uzerıne boyadın galıba demi...
doğal saçıma değil cnm,eğer öyle olsa çok daa güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum,
uzun süre bal köpüğü boyadıım için açık bal rengini istiyodum,kolestonun özel sarılarından birine boyamıştım,bu boyayıda onun üstüne uyguladım,istediimden biraz açık oldu,
bi süre sona tekrar boyucam,tam oturcak rengimboshayallersmile

Son düzenleme:
2.kutudaki renk çok açık çıkmış,
ilk kutunun üstündeki renge daha yakın bi renk,ama şöle diyim,ikisinin arasında bi ton oldu bende:)

güle güle kullan canım evet alixin boyaları çok güzel ben tüp olanını kullanıyorum renkleride çok hoş

güle güle kullan canım evet alixin boyaları çok güzel ben tüp olanını kullanıyorum renkleride çok hoş

tşk ederim cnm,bende tüp olanını kullandım,boshayallersmile
bana söyleyenler çok oldu ,alıxin boyaları ii ,saça fazla zarar vemiyo diye ,
ama çok biliyorum ya,ille meşhur marka olsun diye hiç bakmadım bile,
hele loreal castıng nasıl zarar verdi saçıma,alerji yaptı,bi hafta yüzüm gözüm şişti banyodan sonra,:olmaz:
bu boya hiç alerji yapmadı,ee renkte güzel ,daa ne isteyim,değiştirmem artık:lepi:

bende alix kullanıyorum.saç boyalarının hepsi aynı bence.renklere önem vermek lazım.hepsi saçı yıpratır.kimyasal sonuçta.saçımızın rengini değiştiriyoruz.

ya yüzünü göstermeden sadece sacını n resmini bi tutam koysan..ben loreal bal köpüğü almıştım bozuldu aklım şimdi ya

bende alix kullanıyorum.saç boyalarının hepsi aynı bence.renklere önem vermek lazım.hepsi saçı yıpratır.kimyasal sonuçta.saçımızın rengini değiştiriyoruz.
aynen katılıyorum cnm,sonuçta saç boyalarının hepsi kimyasal,ama bazı boyalar gözle görülür şakilde zarar veriyo
bu boyanın zararını görmedim ben,çok memnunum hem marka hemde rengimdenzemuszemus
ya yüzünü göstermeden sadece sacını n resmini bi tutam koysan..ben loreal bal köpüğü almıştım bozuldu aklım şimdi ya

ooy ne desem şimdi cnmın içisi,saçımı kapattığm için,nete açık saç fotomu koyamıyorum,boshayallersmile
ilk kutudaki rengin aynısı diyebilirim,çok hoş tatlı bi renk,bal köpüğü gibi koyu değil,
bide bu boyanın gözle görünür bi zararı olmadı,hemde fiyatı çok uygunkaydirigubbakcemile5
loreal bal köpüğüde güzel bi renk ,ama ben hiç memnun kalmadım o boyanın kalitesinden:umursamaz:

roş ilk kutudakı renk benımde cok hosuma gıttı benım saclarım acık sarı en dıp olarak onunla boyamak ıstıyorum ama kızıllık olur dıe korkuyorum gıttım boyayıda aldı ama kızarmasından korktuğum için beklemedeyim.tşkler

roş ilk kutudakı renk benımde cok hosuma gıttı benım saclarım acık sarı en dıp olarak onunla boyamak ıstıyorum ama kızıllık olur dıe korkuyorum gıttım boyayıda aldı ama kızarmasından korktuğum için beklemedeyim.tşkler

cnm ben bal köpüğü rengini açmak için kolestonun özel sarılarından açık sarıyla boyamıştım,
çok fazla açıldı rengim,bende ilk boyamı senin yapacaan gibi açık sarı üstüne uygulamıştım ,
kızıllık kesinlikle olmadı ama ikinci boyamada renk kendini daha ii gösterdikaydirigubbakcemile5

roşum merhaba benimde bi sorum olcaktı sana cevap verirsen sevinirim bende ocakta saçlarımı koyu kumrala boyatmıştım ama saçlarımın rengi açıldı baya bende bal köpüğü tonlarında istiyorum kendi doğal halim beyaz tenli kumralım şimdi senin bal köpüğü maceralarını takipte etmiştim ben şimdi napabilirim bal köpüğü alsam boyasam tutarmı hangi marka alayım bende kapalı olduğum için resim koyamıyorum napabilirim bal köpüğü rengi için

roşum merhaba benimde bi sorum olcaktı sana cevap verirsen sevinirim bende ocakta saçlarımı koyu kumrala boyatmıştım ama saçlarımın rengi açıldı baya bende bal köpüğü tonlarında istiyorum kendi doğal halim beyaz tenli kumralım şimdi senin bal köpüğü maceralarını takipte etmiştim ben şimdi napabilirim bal köpüğü alsam boyasam tutarmı hangi marka alayım bende kapalı olduğum için resim koyamıyorum napabilirim bal köpüğü rengi için

bal köpüğü maceralarım mıı ,ne güzel demişin kıskaydirigubbakcemile3
şimci cnmcıım,ben bal köpüğü olarak,açık küllü kumral saçımı ilk paletteyle boyadım,
baya koyu bi ton çıktı böle karamelin açığı gibi,
2.boyamı organic naturalle boyadım,2 hafta sonunda akııp gitti ama güzel bi renkti,
3.yü ise loreal castıng le boyadım,içlerinde en güzel renk castıngin ama alerji yaptı bana ve saçıma gözle görülür zarar verdi,
içinde kesinlikle açıcı yok bu rengin,koyu bi renkte göstermiyo kendini bunu göz önünde bulundur derim benkaydirigubbakcemile5

bal köpüğü maceralarım mıı ,ne güzel demişin kıskaydirigubbakcemile3
şimci cnmcıım,ben bal köpüğü olarak,açık küllü kumral saçımı ilk paletteyle boyadım,
baya koyu bi ton çıktı böle karamelin açığı gibi,
2.boyamı organic naturalle boyadım,2 hafta sonunda akııp gitti ama güzel bi renkti,
3.yü ise loreal castıng le boyadım,içlerinde en güzel renk castıngin ama alerji yaptı bana ve saçıma gözle görülür zarar verdi,
içinde kesinlikle açıcı yok bu rengin,koyu bi renkte göstermiyo kendini bunu göz önünde bulundur derim benkaydirigubbakcemile5

canımcım o zaman bende senin gibi yapayım ya başta zaten tutmazda en azından dediğin gibi karamel falan olur yavaş yavaş bal köpüğüne doğru giderim o zaman ama işte boya seçiminde kafam karışık bende mi başta paletteyle boyasam acaba sen naptın ayda bir falan mı boyadın aşama aşama olur inş

Back