Doğuma Hazırlık Alışverişimi; markaları; maliyetleri ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bizimkini kayınvalidem almış minidamla markası pırıl pırıl bişi gelinlik gibi :))
eminönünde havuzluhandaki elbiselerde çok güzeldi renk renk kokoş hatta ben ordan alıodum k.validem aldım diyince bıraktım yolun düşerse tavsiye ederim

ama bunlar çok tatlı yaaaayerimsenibenbenimde oğluşum olacak daha 6.ayımızdayız taşınma gibi bir durumumuz var ve daha hiç bir şey almadık bu yüzden..birde çok şanslısınız istanbulda böyle kaliteli ve ucuz ürünleri bulabildiğiniz için bizim yaşadığımız yerde herşey çok pahalı malum turizm bölgesindeyiz:1no2:bebek odanızı çok merak ettim ayrıca.:kedi:

teşekkür ederim canım benim sende inşallah en kısa zamanda tamamlarsın hazırlıklarını odamız gelsi aslında lila rengi ancak temizliği yapılıp nevresimleri yıkanıp serilince çekip eklicem resimleri inş :)

bende baktım web sitesine ama sadece modelleri görebildim fiyatı ve satış yerleri hakkında bişi bulamadım:sm_confused:.yalnız süper modeller var.hatta onları gördükten sonra başka bişi beğenemem ben:CüvCüvnlıne olarak alamazmıyız bunlarıyerimseniben yardımcı olabilirmisin bu konu hakkında bilgin varsa.a.s.

lohus takınlarının hepsi çok güzel hatta çok güzel oldugu için kararsız kalınıyo ama bir sorunları var ki o da boyları öyle bi yapmışlarki sanki herkes 180 olmak zorunda katalogdan bakıyorum mankenin dizlerinde ben giyiyorum ayak bilerimde mecburan ona göre model almak zorunda kalıyosun kısaltıldıgında model kaybolmasın diye çok sinir bozucuuu

inşallah allah olmayanlarada nasip eder.çok zevklisin ayrıca:1hug:

Çok güzel hepsi, güle güle kullanın..Allah herkese nasip etsin

opuyorumnanaktan teşekkür ederim kızlaar :)

canım ben alırken çok beeğndimden markasına bile bakmamıştım eve gelince nete bakıp gördüm sitesi olduğunu ..
aysegulcüm ben eminönünmnünden aldım ama tek önerim bi merkez telefonu var istersen bi arayıp ordan bilgi al inan hiç bilmiyorum başka nerde vardır..
bu arada seherjik benim boyum 1,70 olduğu için hiiç sorun yaşamadım :) sırnaşık şey beden bedendir onlar bitanem :) mutlaka sana uygunuda vardır :)

mutlaka beden bedendir ama benim boy boy degil kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim.bu arada bir boy fakiride benim 1,55:çok üzgünüm:

buda çantamız 45tl (avvivo looks)

avcılar beka plaza (nar-bebe)

Son düzenleme:
bu havuzluhan nerde eminönünde cnm

eminönünde nimet abla milli piyangocusunun sokagında veya mahmutpaşaya dogru kime sorsan gösterirler..
bide mahmutpaşa yokuşunda kürkçühan var bi kaç dükkan var var ama uygun fiyat ve bol çeşit bulablirsin...

eşekerler içinde kurukahvecinin sokağını gezeblirsin )

teşekkürler canım fiyatlar piyasaya göre baya uygun vede çok güsel şeyler almışın alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…