canım maşallah çok güzeller,darısı başıma.bende liste çıkardım çoğunu bu haftasonu alıcam inşallah.
sağlıklı günlerde kullanmak nasib olur inşallah..
Hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmak nasip etsin...
hayırlı olsun... bebeğinle mutlu sağlıklı güzel günlerin olsun... :)
benimde yavaş yavaş başlamam lazım sanırım... özendim sana şimdi :)
cok tesekkurler usenmeyip yazmişsiniz, benim henuz 16 haftalık daha cok var ama sizin gibi paylaasanlar sayesinde fikir sahibi oluyoruz.
sağlıkla bebeğinize kavuşup iyi günlerde kullanın....
inşallah hepiimiz ve tabi tüm istiyenler yaşarız bu güzel heyecanları..
gözün aydın canım şimdi tüm bunları yerleştirmesi kaldı birde kızının cicilerini yıkayıp ütülemek
minnacık oldukları için daha zor oluyo ama (ilk sefere mahsus olsa gerek :)) ) çokda keyifli
gule gule gıysın bebısın
bır nefeste kucagına alırsın ınsanlahhh
unibaby ıslak mendil ve kapı süslerini çok ucuza almışsın canım. mendilin marketlerde tanesi 5 tl. Hepsi yerinde alışverişler güle güle kullanın bebeğin ve sen
bebeğin hepsini güle güle giysin.....kulak çubuğuda almışsın benim 5 aylık bebeğim war daha hiç kullanmadım kulağındaki pislik kendisi çıkıyor doktorumuzda kulağına kesinlikle birşey sokmamamızı söyledi...bence doktorunla konuş öyle kullan bunu....hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın inşallah seni bebeğini....
canım benım çok güsel alışveriş yapmışsın.güle güle giysin bebeişin.kolay doğumlar diliyorum.hayırlısıyla tez elden kavuşun yavrunuzaaaopuyorumnanaktan
HÜRRİYET ÇARŞISI neresi oluyor lohusa pijaması arıyormda bendeşutarafagitti
canım eminönü mahmutpaşada bi rampa var ya hani abiyeciler kürkçühan felan genelde orada. rampadan doğru çıkarken kürkçühanı geçtikten sonra sağ tarafta kalıo kolay yerde sorsan bilir herkes çarşının nerdeyse tamamı gecelik sabahlık pijama vs satıo. eğer gidersen sıkı pazarlık yap alıcı görürlerse güzel indirim yapıyorlar.. eğer benim aldığımı beğendiysen ki diğer modelleri de çok güsel web sitesinden modellere ve bayilerine bakablirsin tuğse tekstil markası ..
hayırlı doğumlar..
Allah bebeğini kucağına alıp giymeyi nasip etsin geceliğin çok hoş hepsimi var içinde markası ve fiyatını da yazar mısın canım