Alışverişe birlikte gidebileceğim bir arkadaşım yok

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
kızlar aslında pek dert sayılmaz ama sorun ettiğim bişey var
gidip alışveriş yapmak istiyorum bayadır ama hala gidemedim,geçen seneye kadar böyle bi sorunum yoktu ama şimdi yakın arkadaşlarım benden çok uzaktalar arkadaşlarım var ama beraber alışverişe gidebileceğim bi arkadaşım yok kimsem yok şu an,annemin gittiği belli bi kaç yer var gidip hep oradan alır ben dolaşıyorum saatlerce ama o gelemiyo benimle biraz dolaşsa bacaklarım ağrıyo diyo.sevgilimle gittiğimizde de sıkılıyo anlıyorum bşy demiyo ama ben mi çok dolaşıyorum bilmiyorum sıkıldığını anlıyorum yani.e onada gidelim gidelim diye ısrar edemiyorum asla geri çevirmez ama ben teklif edemiyorum.bir sürü almak istediğim şey var tek başımada gitmek istemiyorum.zaten gittiğimde de sevgilim yarım saatte bi arıyo onu yaptın bunu mu yapttın nerdesin ne aldın konuşmaktan bakmaya fırsat bulamıyorum..
dert değil gibi görünüyo ama şu an bi dert oldu benim için

bence böylesi daha iyi git istedigini giy cikar bazen tek basina alisveris yapmak daha iyi
karisan yok istedigin yere gir cünkü arkadaslarinla oldugunda mesela bazilari skliyo senin
girmek istedigin yerlere onlar girmek istemiyo vs yada senin cok begendigin birseye kötü deyip kararindan vazgeciriyolar
sen cik tek basina sonra zaten arkadasmis sevgiliymis aramazsin unutur gidersin
alisveris zaten birazda kafa dagitmak degil mi :) ben tek alisveris yapmayi bazen daha cok seviyorum

tek başına alışveriş gibisi yok..arkadaşlarımla çıktıklarımda hiç bişey alamıyorumm

En güzeli tek başına alışveriş yapmak :)

Yanımda birisi olunca,2 kat fazla zaman harcayıp gönlümce gezemiyorum.

bizde memlekete gıttıgımızde bütün kuzenlerın ısı cıkıyor, teyzelerın hepsının bırbırınden ıcı gecmıs eh annemde annesının ve kardeslerının yanından ayrılmıyor.. banada tek basına alısverıs yapmak kalıyor.. hatta babama(fazla anlasamayız) yalvardıgım günler oldu nolur benımle alısverıse gel dıye.. gelmedı.. cıktım bende kendım..basta bıraz tuhaf geldı sankı bana bakıyormus gıbı calısanlar ama sonra aman banane dedım daldım alısverıse.. gönlümce alısverıs yaptım..tek kurus bırakmadım..cıddı dıyorum..;)

gidip alışveriş yapmak istiyorum bayadır ama hala gidemedim,geçen seneye kadar böyle bi sorunum yoktu ama şimdi yakın arkadaşlarım benden çok uzaktalar arkadaşlarım var ama beraber alışverişe gidebileceğim bi arkadaşım yok kimsem yok şu an,annemin gittiği belli bi kaç yer var gidip hep oradan alır ben dolaşıyorum saatlerce ama o gelemiyo benimle biraz dolaşsa bacaklarım ağrıyo diyo.sevgilimle gittiğimizde de sıkılıyo anlıyorum bşy demiyo ama ben mi çok dolaşıyorum bilmiyorum sıkıldığını anlıyorum yani.e onada gidelim gidelim diye ısrar edemiyorum asla geri çevirmez ama ben teklif edemiyorum.bir sürü almak istediğim şey var tek başımada gitmek istemiyorum.zaten gittiğimde de sevgilim yarım saatte bi arıyo onu yaptın bunu mu yapttın nerdesin ne aldın konuşmaktan bakmaya fırsat bulamıyorum..

Elindeki alternatifler kısıtlıysa ki hepsini anlatmışsın. Tek başına alış verişin tadını çıkarmaya bakacaksın. Hem bazen daha keyifli oluyor. Dümen sende nere istersen ora gidersin. Yanında biri olunca ona da kulak vermek zorundasın.

sevgilim alışveriş yap,şunu al bunu al diye ısrar eder. ben sıkılırım ama. halbuki hayalimdi benmle alışveriş yapmaktan hoşlanan bi erkek. çıktı karşıma ama bu kez de ben eskisi gibi alışveriş delisi değilim :) alışverie çoğu kez kendim çıkarm ama bazen de sıkılırım kendi başıma olmaktan

ben de alışverişimi yalnız yapmayı severim, istediğim kadar gezip kıyafet deniyorum kimseyi beklettim diye sıkılmıyorum yorulursam oturup bir çay içiyorum kafam daha rahat oluyor

ben tek başına dışarı çıkmayı hiçmi hiç sevmem..ille yanımda biri olmalı diye düşünenlerdenim..ve benmde hiç arkadaşım yok :(((( bunun çözümüde yok :((

sevgilim alışveriş yap,şunu al bunu al diye ısrar eder. ben sıkılırım ama. halbuki hayalimdi benmle alışveriş yapmaktan hoşlanan bi erkek. çıktı karşıma ama bu kez de ben eskisi gibi alışveriş delisi değilim :) alışverie çoğu kez kendim çıkarm ama bazen de sıkılırım kendi başıma olmaktan

ay ne güzel keske benimkide böyle söylese,zaten nadir gidiyorum alışverişe buna rağmen bana diyoki alıyosun alıyosun bak bana ben ayda yılda bir alıyorum ne anlıyosun şu alışverişten diyo çıldırttcak beni:(yanımdayken bşey demez şikayet etmez ama gıcığı var alışverişime of sinirlendim şimdi

ben de yalnız alışveriş yapmaya bayılırımmmmm.kimselere haber vermem alısverıse cıkacagım zaman :52::D başkası olunca dıkkatım dagılıyor ya da dogru karar veremıyorum.yerıne gore yoruluyorum oturuyorum 20 dk bı yerde dınlenıyorum.kabınde ıstersem 10 tane kıyafet denıyorum.istedıgım gibi saaatlerce dolasabılıyorum.bırısıyle gidince yok sıkıldım yok yoruldum ay eve gıtmem lazım erken cıkalım gec gıdelım vs vss sureklı bısıler oluyor.ben de hıc sevmıyorum oyle.bazen pahalı bısı alırken (mesela ayakkabı ve mont gibi ) onları benı çok iyi tanıyan bırıne danısma ıhtıyacı duyuyorum annem veya çoook yakın arkadasım gibi o zaman da resmını cekıyorum gosterıyorum :) sen karar veremedıgın ıcın mı bırıyle gıtmek ıstıyorsun yoksa yalnız dolasmayı mı sevmıyorsun? bazı ınsanlar da yalnız gıdemez.sıkılır ya da begenemez kararsız kalır...

Ne zaman alışverişe biriyle çıksam pişman oluyorum. Arkadaşlarımın dolduruşuna gelerek aldığım çoğu şeyi giyemedim.

Valla alisverise tek gitmedim hic cok ama daha cazip geliyor daha rahat .. ne kimsenin pesinden kosturuyorsun, ne kimseyi saatlerce bekliyorsun nede secegin seye baskasi yorum yapiyor vede kararsizlik yaratmiyor sende.. Istedigin zaman gider istedigin zaman dönersin :34: :16:

Son düzenleme:

Canım yaa bende senin durumunda sayılırım .. Ortak zevklerim olduğu arkadaşlarım hep şehir dışındalar.. :ssz:

Burda yok , bende annemle geziyorum bacakları ağrıyo onunda.. Ama ben çok dert yapmıyorum yaa..:ssz: Sende takma kafana boşver.. Tek git ..

En güzeli tek başına yapmak ne zaman arkadaşlarımla alış verişe çıksam hep pişman oldum keşke bunu değilde öbürünü alsaydım dediğim çok oldu , yönlendirmeleri yüzündenn

bende tek başıma çıkamam
annemde gelmiyor belinden rahatsız :50:
arkadaşta yok
valla giyecek birşeyim kalmadı :1:

Valla ben tek başıma alışveriş yapmaya bayılıyorum canım
Hızlı hızlı bakınıyorum,yavaş bakınırken çabuk yoruluyorum çünkü.
hem hızlı bakınırsam çok mağaza bakıyorum daha çok seçenek görüyorum
etki altında kalmıyorum,hadi yanımdaki benim kararsızlığımdan sıkıldı mı bırakıp eve gideyim demiyorum
Ayrıca laflarken kendimi alışverişe veremiyorum güzel bişey görünce aklım başımdan gitmiyo dikkatim dağılıyo :1:

ben alışverişe özellikle tek giderim.niye yanımdaki adamı yorayım,hem o sıkılacak diye düşünmemiş olurum.
annemi de götürmem çok zaman.ona da kıyamam yorulmasın benimle oda.
bazen de kardeşimle giderim, yoruldum filan derse kes sesini diyebiliyorum:)

Son düzenleme:
Tek başıma alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum :19: kendi arkadaşlarımlarımla da tarzım hiç uyuşmuyor .Onların beğendikleri kıyafetler ,gitmek istedikleri mağazalar farklı .

Sıkılıyorum ,bunalıyorum onlarla olduğumda .Erkek arkadaşım ve annemlede aynı durum geçerli .

Kafana dengi ,giyinmeyi seven bir alışveriş arkadaşım olsaydı,iyiydi .

Back
X