- 23 Temmuz 2011
- 1.955
- 165
Çok teşekkür ederimENABE çok teşekkür ederiz sana.Ürünlerimiz elimize ulaştı ve çok beğendik.Hepsi tertemiz ve sağlam.
Diğer arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim
Seninle alışveriş de büyük keyif
Kararlı ve hızlı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimENABE çok teşekkür ederiz sana.Ürünlerimiz elimize ulaştı ve çok beğendik.Hepsi tertemiz ve sağlam.
Diğer arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim
VuhuuuÖncelikle özel durumumu anlayisla karsilayip beni geri cevirmeyen,cocugunun kafasi yarildigi halde kargomu hemen gonderen,urunleri tertemiz ozenle paketleyip üstune bide hediye ekleyen ENABE ye sonsuz tsklerimi iletiorum.Ben cok memnun kaldim,herkese tavsiye ederim.
É o zaman daha da mutlu olayım ben :))) KumraL_KrakeRENABE ye bende teskkutlerimi iletiyorum gercekten urunleri cok temz ve ozenle paketlenms gonul rahatligiyla aliswers yapabilirsnz
Ayy canım bnde seviyorum seni
Canm ben tesekkur ederim senle tanistigima cook memnun oldum o bile yeterdi herşeyden önce :)efenihanefe den yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.hem indirim yaptı hemde parayı yatırmadan kargomu yolladı.bazı sebeplerden tam 1 hafta belki daha fazla geciktirdim ödemeyi.söylediği tek şey önemli değil istersen yatırma helali hoş olsun canın sağolsun du..tekrar teşekkürler..
Ben teşekkür ederim canım tanıştığıma memnun oldum ürünümü beğendiğinize de çok sevindim iyi günlerde kullanın.JOLE YA
Arkadaşa tesekkürler ediyorum hem kibar.hem anlayışlı hem ürün sorunsuz elime geçti.Lütfen hep böyle sorunsuz olsun alışverişleri arkadaşlar.
Çok tesekkür ederim.Tavsiye edebilirim sizi herkese :)Ben teşekkür ederim canım tanıştığıma memnun oldum ürünümü beğendiğinize de çok sevindim iyi günlerde kullanın.
msj nızı yeni gördüm.güle güle kullanın iyi günlerde inşaallah...Uludur dan eğitim seti aldım Piyasanın yarı fiyatına sıfır setler gönderdi bize çookk teşekkür ederim:)