• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alısveris listesi konusunda yardım

fiyonkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
190
91
103
selamunaleykum hanımlar.
Alısverıs lıstesı hazırlama konusunda zorlanıyorum. kafamı toplayamıyorum. Her ay bişeyleri yazmayı unutuyorum yada bazı seyleri fazla alıyorum. Unuttugum seyler yuzunden eşimle tartısıyoruz bazen. Evinin eksiginden haberin yok mu diye kızıyor.
Gıda ve temizlik urunleri alısverişi listesinde olmazsa olmaz nelerdir. İki kişiyiz ama cok misafir gelir caya veya yemege. Neyi ne kadar almalıyım. tavsiyeleriniz ve listede olmazsa olmaz dedikleriniz neler.

öyle oturup liste yazıpta eksik unutmayacak yoktur heralde.
Ben buzdolabına magnetli not defterlerinden astım. Bişeyin bittiğini görünce direk oraya yazıyorum. Alışverişe giderkende koparıp gidiyorum.

Bizde bu şekilde yapıyoruz.. Bitenleri ya da ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüz ev ihtiyaçlarını mutlaka yazıyoruz. Bitmeye yakın olanlarıda listenin diğer tarafına ekliyoruz.
Acil alınacaklar haricinde liste biraz birikince toptan alıyoruz.

Her evin ihtiyacı çok farklıdır. Buradan liste vermek zor bence.

selamunaleykum hanımlar.
Alısverıs lıstesı hazırlama konusunda zorlanıyorum. kafamı toplayamıyorum. Her ay bişeyleri yazmayı unutuyorum yada bazı seyleri fazla alıyorum. Unuttugum seyler yuzunden eşimle tartısıyoruz bazen. Evinin eksiginden haberin yok mu diye kızıyor.
Gıda ve temizlik urunleri alısverişi listesinde olmazsa olmaz nelerdir. İki kişiyiz ama cok misafir gelir caya veya yemege. Neyi ne kadar almalıyım. tavsiyeleriniz ve listede olmazsa olmaz dedikleriniz neler.
Misafirlerin çok geliyor madem bakliyatlarin büyük boyunu al 5 kg.
Temizlik malmesini her ay alma. Misal deterjan alıyorsanız en büyük boylarını alın bulasik deterjanı falan.5 lt.yüzey temizleyici filan büyük boylarını al.tuvalet kağıdı falan 32 lisini al.yada daha büyük boyunu.
Çamaşır için se 9 kg boyları var onları alın.
Sebze ve meyveyi pazardan alın.

Misafirlerin çok geliyor madem bakliyatlarin büyük boyunu al 5 kg.
Temizlik malmesini her ay alma. Misal deterjan alıyorsanız en büyük boylarını alın bulasik deterjanı falan.5 lt.yüzey temizleyici filan büyük boylarını al.tuvalet kağıdı falan 32 lisini al.yada daha büyük boyunu.
Çamaşır için se 9 kg boyları var onları alın.
Sebze ve meyveyi pazardan alın.
tesekkur ederim :KK68:

selamunaleykum hanımlar.
Ben evde biteni hemen gidip alıyorum böylece unutmuyorum salı günü pazarım var ogün markete gider kahvaltılık ıvır zıvır bişeylerde alırım böylece evimde eksik olmaz

Back