alıştırma

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
şu lafa sınır oluyorum ya bebegi kucaga alıstırma , sallamaya alıstırma, emzıge alıstrma.. var mı öyküleriniz ya sanki ben ayakta tutmaya heveslımıymısım gıbı

Bana da çok söylediler,boşver arkadaşım sevebildiğin kadar sev alabildiğin kadar al kucağına,zaten büyüyünce kucağımıza gelmicekler ki,özlicez o günleri..banada sen alıştırmışsın bunu böyle kucağına diyolar bende napayım olsun diyorum :)

ya olurmu arkadaşım cocuk bu tabiki alısacak sen takma kafana kimsenin söylediklerini kac kere bebek oluyolar sanki varsın herseye alıssın

bu alıştırma değil bebeğinizin sizden ayrılmak istememesi kokunuza size daha yakın olmak istemesidir.eh bundan da daha doğal bir istek göremiyorum ben.
ayrıca fırsat bu fırsat bol bol kucağınıza alın bebeğinizi çünkü nasıl olsa büyüdüklerinde ele avuca sığmıyorlar.
milletin lafına bakmayın onlarınki ağız alışkanlığı görev edinmişler böyle boş konuşmayı.yok ona alıştırma buna alıştırma çocuk aç sütün yok giydir üşür vs vs konuşur dururlar

Son düzenleme:
bana da çok söylediler kucağa alıştırma diye ama ben doğduğundan beri her istediğinde kucağıma da aldım, anlamasa da konuştum,ninni şarkı söyledim, oyunlar oynadım. şuan 4,5 aylık. sürekli kucağımda gezmek isterse diye korkuyordum, bel fıtığım var çünkü, ama yavaş yavaş ilgisi oyuncaklara,objelere kaymaya başladı. Bence özellikle ilk aylarda sevgiyi ilgiyi eksik etmemek lazım, mutlu huzurlu bi bebek olması için. Emziğe de alıştırdım, avantajları da var dezavantajları da.Bazı çocukları istesen de alıştıramıyorsun, çocuk isterse alıyor. Yalnız sallamadan kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalıştım ama gazlı bi bebek olsaydı bunu da başaramayabilirdim. Bana da insanlar silikon meme ucuna alıştırdığım için çok baskı yaptılar ama üzüldüğüme ve bebeğimi üzdüğüme değmedi. Yani çok kuralcı olma,uzmanların önerdiklerini yapabiliyorsan yap ama gerisi senin tercihin. bebeğini büyütmenin keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…