• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Alıştırma bardağını hk.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
20 aylık oğlum var , şu ana kadar biberonla verdim suyunu, ama dr. umuz biberonu bırakmamızı söyledi, bardakla da içiyor fakat döke saça.. :) alıştırma bardağı almak istiyorum çok fazla çeşit var kararsız kaldım, önerilerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Bence direkt bardağa geçin. En fazla 2 gün döker. Uğraştırmayın çocuğu, kocaman olmuş artık. Benim oğlum 19 aylık 5-6 aydır bardaktan içiyor. Öncesinde de gene bardağa koyup kaşıkla ben veriyordum. Biberonu sadece uyku sütünde kullanıyoruz.

bende alıstrıma bardagı almak ıstyrm onerısı olanlr yazarsa sevınırmmm. arada norml bardakla suyunu ıcyr doke saca oyuzdn cok fazla ızın vermıyrm yazn serbestt olacakkk):

bencede direk bardaktan içsin artık hem döke dökede olsa alışcak ben hiç biberonla vermedim uzun süredir bardaktan içiyor şimdi de bardağı kendi tutup kendisi içebiliyor.

Benim oğlum 13 aylık ben de alıştırma bardağı aldım ama hiç beceremedi.Yaklaşık 2 aydır bardak ve biberon kullanıyoruz.Sütünü biberondan içiyo gün içinde kendi suyunu da biberondan içiyo.Yemek yedirirken ben bardağa koyup su veriyorum ya da meyve suyu.Döke saça da olsa içiyo.Onun için alıştırma bardağı vermiyorum zaten alışıyo bardağa.Bardağa onun içebileceği kadar bir yudum su koyuyorum kendi tutup içiyor böylece dökmemiş oluyor.Seninki de kocaman olmuş artık bence bardaktan içebilir.Bırak döksün öyle öyle alışacak.

Back