Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Alıştırma ayakkabısı... Çok komik birşey:))

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
12 ay ve Üzeri Çocuklar için
Dikkat bu ürün öncelikle bir yürüyüş ayakkabısı DEĞıLDıR. Sadece öğrenim oyuncağı olduğundan anne babanın kontrolünde kullanılmalıdır.
Bu oyuncakla çocuğunuza becerilerini geliştirmek konusunda önemli bir fırsat vermiş olacaksınız.
çocuğunuza ayakkabı bağlama, çıt çıt, düğme ilikleme, toka ve cırt cırt açma kapama, fermuar çekme gibi konularda bir çok deneyim kazandırmaktadır.

nasıl yürüyecek çocuk bununla ya
kocaman bişey:))

Ev ayakkabısı gibi hafif birşeye benziyor, yürüyebilir herhalde sorun yaşamadan.
Ben çok beğendim, faydalı olabileceğini düşünüyorum.

konuyu açan arkadaş bu bir yürüme ayakkabısı DEĞıLDıR demiş ünlemi koymuş! sonra yine kendi yaptığı yorumda ' nasıl yürüyecek çocuk bununla ya kocaman bişey' demiş... demek ki kendi yazdığımızı bile okumuyoruz di mi?

konuyu açan arkadaş bu bir yürüme ayakkabısı DEĞİLDİR demiş ünlemi koymuş! sonra yine kendi yaptığı yorumda ' nasıl yürüyecek çocuk bununla ya kocaman bişey' demiş... demek ki kendi yazdığımızı bile okumuyoruz di mi?
okuyoruz canım okuyoruz merak etme
birincisi ilk kısmı ben yazmadım, ürünün tanıtım yazısı o ve nihayetinde ayağa giyildiği için çocuk bununla yürümek isteyecek haliyle, yürüyüş ayakkabısı olmasa da ayakkabı öyle değil mi
sadece oyuncak olsaydı giyilebilir tarzda yapmazlardı

okuyoruz canım okuyoruz merak etme
birincisi ilk kısmı ben yazmadım, ürünün tanıtım yazısı o ve nihayetinde ayağa giyildiği için çocuk bununla yürümek isteyecek haliyle, yürüyüş ayakkabısı olmasa da ayakkabı öyle değil mi
sadece oyuncak olsaydı giyilebilir tarzda yapmazlardı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
fusuncum sende kesin bir şey var...kafamçokkarıştı
çok negatifsin,tüm pozitif insaları geriyorsun..:mymeka:
blogtaki tecrübemle sabit:lepi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
fusuncum sende kesin bir şey var...kafamçokkarıştı
çok negatifsin,tüm pozitif insaları geriyorsun..:mymeka:
blogtaki tecrübemle sabit:lepi:
bence de kesin ben de birşey var, mıknatıs gibi:))
çekiyorum sanırım,
bu aralar haydaaaa dediğim şeyler arttı nedense

fikir güzelde keşke ayakkabı değilde başka bir üründe düşünselerdi ne bileyim bir yelek mesela yada başka bir şey yani çocuk ben ilikledim ve kullanıyorum dese daha yararlı olur yada o zaman alırdık mesela bunu pek alan olmaz heralde tabi benim fikrim

Back